To jeszcze podskoczymy do góry w poszukiwaniu domków i pomocy w ogłoszeniach!!! Dziewuszki -znikam na czas jakiś-miło by mi było,gdyby ktoś od czasu do czasu podrzucił wateczek dziewczynek!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Łe, nie było mniem, ale liczyłam na lepsze wieści..No nic, może jest tak, jak piszesz Kasiu-być może Ci państwo dopiero ją zabiorą. Trzymamy za koteńki mooocno!!!
Podrzucę koteńki wieczorową porą. Śliczne allegro. za domki.
Kropka
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Tak-to byłoby wspaniale,gdyby ktoś je pokochał! Ja mogę zaoferować jedynie kącik w maleńkiej łazience,a tam przecież za długo być nie mogą-powinny mieć dom,przestrzeń do biegania,ręce i kolana własnych Dużych
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"