Też nieraz mam chęć ją zjeść całom
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:kalair pisze:kociczka39 pisze:I sorki wszystkim,że dzisiaj nie przywitałam się na wątkach,ale po prostu czasu mi za mało wyszło dzisiaj,się poprawię![]()
![]()
Sylwia, Ty się przede wszystkim wszystkimi swoimi dzieciaczkami zajmuj!![]()
![]()
Wiem Bożenak ,ale tak goopio trochę,bo Wy codziennie do nas wpadacie,a ja tak nie zawsze,albo zazwyczaj w biegu,ale w końcu kiedys ponadrabiam to wszystko nie? hehe
Hannah12 pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:
Sylwia, Ty się przede wszystkim wszystkimi swoimi dzieciaczkami zajmuj!![]()
![]()
Wiem Bożenak ,ale tak goopio trochę,bo Wy codziennie do nas wpadacie,a ja tak nie zawsze,albo zazwyczaj w biegu,ale w końcu kiedys ponadrabiam to wszystko nie? hehe
Tak za jakieś 20 lat![]()
Życzliwa
PS. moje dzieci już po za a ja mam coraz mniej czasu na forum
kociczka39 pisze:
buhaha,no chiba,Haniu,podniosłaś mnie na duchu [b]saniemowicie [/b]:mrgreen:![]()
Wczoraj akurat cały dzień w biegu.Jeszcze młodemu zaczynają dziąsła za bardzo smyrać i jest czasem taki marudny,że swoich myśli nie słyszę
Hannah12 pisze:kociczka39 pisze:kalair pisze:Sylwia, Ty się przede wszystkim wszystkimi swoimi dzieciaczkami zajmuj!![]()
![]()
Życzliwa
PS. moje dzieci już po za a ja mam coraz mniej czasu na forum
Hannah12 pisze:kociczka39 pisze: kiedys ponadrabiam to wszystko nie? hehe
Życzliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 140 gości