kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:no dobra, a jak wam się podoba to?
a wiecie kto to taki?
tylko sobie powiększcie

Kaśka grubaśka
ano Kaśka

śliczna, nie?
Jak tam idzie w galerii?
Ja na Kocimskiej zabawiłam dwie godzinki,
posprzątałam tam trochę, tylko podłogi nie zdążyłam umyć.
nie nie wiem czy tak trochę, bo Robert dzwonił, że porządek aż bije po oczach jak wszedł, także dzięki bardzo
Murzynek jedzie w poniedziałek na tomografię do Mikołowa. We Wrocławiu Miko bez zmian, w Myślenicach Maciejka strasznie usmarkana, karmią ją na siłę, bo apetyt prawie zerowy (prawie, bo zlizała sama trochę galaretki z mięsnego conova). No i wycofana jest mocno. Ale ma zapowiedziane z każdej strony, że "nie z nami takie numery Bruner" i jak ona nie chce walczyć to wszyscy inni zrobią to za nią a ona ma tylko nie przeszkadzać. Maluchy nieźle, dają czadu, żreją jak wołoduchy. Tince panie wetki kojarzą się z czymś niefajnym, bo zaczęła na nie warczeć jak ją opatrują. W Arwecie bez zmian, Robi po posprzątaniu całkowitym Kocimskiej może się przenosić.
A propos Kocimskiej - ok. środy finalne sprzątanie i układanie, proszę o listę chętnych , którzy chcą w tym uczestniczyć. Mamy drapaczki, posłanka, poduszeczki i przeróżne cuda, które trzeba porozkładać (żeby miały na co sikać

, tak jak u mnie w domu, wczoraj zasikały trzy nasze kołdry

, oprócz mojej, bo śpię pod kocem). Alusia Nosek będzie mogła być wypuszczona z klateczki, panny z Zakopiańskiej trzeba by zaszczepić pod koniec tygodnia i potem też puścić luźno.
Uwaga na kotkę po sterylce z Zakopiańskiej, daje nogę jak tylko jest okazja