K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 04, 2010 9:20 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

kosma_shiva pisze:no dobra, a jak wam się podoba to?
a wiecie kto to taki?
tylko sobie powiększcie
Obrazek

Kaśka grubaśka

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob wrz 04, 2010 14:41 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Tweety pisze:
a wiecie kto to taki?
tylko sobie powiększcie
Obrazek

Kaśka grubaśka

ano Kaśka :1luvu: śliczna, nie?

Jak tam idzie w galerii?
Ja na Kocimskiej zabawiłam dwie godzinki, posprzątałam tam trochę, tylko podłogi nie zdążyłam umyć.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob wrz 04, 2010 15:52 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
a wiecie kto to taki?
tylko sobie powiększcie
Obrazek

Kaśka grubaśka

Jak tam idzie w galerii?
Ja na Kocimskiej zabawiłam dwie godzinki, posprzątałam tam trochę, tylko podłogi nie zdążyłam umyć.

w galerii byłam tylko chwilkę z Lutrą, bo zostawiłyśmy u dr Dudy Fridę i moja Sońkę jako dawcę do transfuzji a potem musiałyśmy odebrać je po 15-stej. Ludzi nie było dużo ale ci co byli to wrzucali, sprzedało się kilka gadżetów, kociaki oczywiście robiły furorę. Na Drukarską dojechała też Patka z maluchami, bo któreś miało biegunkę, wislackikot zawiezie im jeszcze pastę IgE pro jakby co.
Sońcia nieco zmasakrowana, bo wygolona na szyi jak do operacji na tarczycę, śliczna, bielusia kryzka wyżółcona ale mam nadzieję, że to co najważniejsze czyli pomoc dla Fridy odpracowała medalowo i Fridziolinka da radę

Tweety

Post » Sob wrz 04, 2010 16:07 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Hej, pytam się raz jeszcze.
Chcecie parę wisiorków jako gadżety do sprzedania? 8)
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Sob wrz 04, 2010 16:45 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

wistra pisze:Hej, pytam się raz jeszcze.
Chcecie parę wisiorków jako gadżety do sprzedania? 8)

oczywiście, bardzo dziękujemy :1luvu:

a tu artykuł o naszej "twarzy" i kilka zdań o nas http://polki.pl/zycie_gwiazd_znaniilubi ... 19644.html

Tweety

Post » Sob wrz 04, 2010 17:31 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

kosma_shiva pisze:
Tweety pisze:
a wiecie kto to taki?
tylko sobie powiększcie
Obrazek

Kaśka grubaśka

Jak tam idzie w galerii?

nie nie wiem czy tak trochę, bo Robert dzwonił, że porządek aż bije po oczach jak wszedł, także dzięki bardzo :)

Murzynek jedzie w poniedziałek na tomografię do Mikołowa. We Wrocławiu Miko bez zmian, w Myślenicach Maciejka strasznie usmarkana, karmią ją na siłę, bo apetyt prawie zerowy (prawie, bo zlizała sama trochę galaretki z mięsnego conova). No i wycofana jest mocno. Ale ma zapowiedziane z każdej strony, że "nie z nami takie numery Bruner" i jak ona nie chce walczyć to wszyscy inni zrobią to za nią a ona ma tylko nie przeszkadzać. Maluchy nieźle, dają czadu, żreją jak wołoduchy. Tince panie wetki kojarzą się z czymś niefajnym, bo zaczęła na nie warczeć jak ją opatrują. W Arwecie bez zmian, Robi po posprzątaniu całkowitym Kocimskiej może się przenosić.

A propos Kocimskiej - ok. środy finalne sprzątanie i układanie, proszę o listę chętnych , którzy chcą w tym uczestniczyć. Mamy drapaczki, posłanka, poduszeczki i przeróżne cuda, które trzeba porozkładać (żeby miały na co sikać :twisted: , tak jak u mnie w domu, wczoraj zasikały trzy nasze kołdry :evil: , oprócz mojej, bo śpię pod kocem). Alusia Nosek będzie mogła być wypuszczona z klateczki, panny z Zakopiańskiej trzeba by zaszczepić pod koniec tygodnia i potem też puścić luźno.
Uwaga na kotkę po sterylce z Zakopiańskiej, daje nogę jak tylko jest okazja

Tweety

Post » Sob wrz 04, 2010 17:48 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Budryska / od dzisiaj Budri jest już u mnie. Jest piękna i duża :kotek:
Moja księżniczka Viki daje czadu. Z wiekiem coraz większa egoistka się z niej robi. Chodzi za biedną Budri i ją straszy.

Może na aukcji ktoś popyta o starszego kota/ około 6 lat. Jest piękna, ma zielone oczy i wie do czego sluzy papier toaletowy 8O
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob wrz 04, 2010 18:33 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Akima pisze:Budryska / od dzisiaj Budri jest już u mnie. Jest piękna i duża :kotek:
Moja księżniczka Viki daje czadu. Z wiekiem coraz większa egoistka się z niej robi. Chodzi za biedną Budri i ją straszy.

Może na aukcji ktoś popyta o starszego kota/ około 6 lat. Jest piękna, ma zielone oczy i wie do czego sluzy papier toaletowy 8O

rozwija całą rolkę i sika na niego? bo Rufin regularnie, po konsumpcji swoich chrupek w łazience :twisted:

Tweety

Post » Sob wrz 04, 2010 19:14 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

[/quote] A propos Kocimskiej - ok. środy finalne sprzątanie i układanie, proszę o listę chętnych , którzy chcą w tym uczestniczyć. Mamy drapaczki, posłanka, poduszeczki i przeróżne cuda, które trzeba porozkładać (żeby miały na co sikać :twisted: , tak jak u mnie w domu, wczoraj zasikały trzy nasze kołdry :evil: , oprócz mojej, bo śpię pod kocem). Alusia Nosek będzie mogła być wypuszczona z klateczki, panny z Zakopiańskiej trzeba by zaszczepić pod koniec tygodnia i potem też puścić luźno.
Uwaga na kotkę po sterylce z Zakopiańskiej, daje nogę jak tylko jest okazja
[/quote]

We wtorek i środę mam czas więc mogę wpaść na Kocimską i pomóc. Mam do oddania również fotel (niestety ślady kocich pazurków dość widoczne)... O której godzinie?
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Sob wrz 04, 2010 19:43 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

A Robert mówił, że generalne sprzątanie w przyszłą sobotę, Kasumi i Milu już się deklarowały. Może ustalcie jeden termin, co.

Nosek ma brudne uszka, zapuściłam oridermyl, bo to wygląda na świerzbowca. Szew wygląda ok. Pan, który jest nią zainteresowany, przyjdzie jutro do galerii między 15 a 17.00. Proszę, aby Rober biorąc Mrunię na dyżur, wziął też pannę Nosek, żeby mogła się pokazać. Jak pan będzie ok, to może poczeka na nią jeszcze z tydzień.

Czy ona ma książeczkę? Czy jest szczepiona? Proszę o informację, bo ja muszę mu jutro coś konkretnego powiedzieć.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob wrz 04, 2010 20:43 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Komu mogę przekazać wisiorki?
Jutro będę po południu w Krakowskiej (myślę, że po 14stej)
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Sob wrz 04, 2010 22:40 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

jedna puszka została u Miszeliny ale w dwóch pozostałych było prawie 670zł. Także dziękuję za świetną pracę wszystkich dzisiejszych kwestujacych :1luvu: i gratuluje wyniku!!!!!!!!

Tweety

Post » Nie wrz 05, 2010 5:49 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

wistra pisze:Komu mogę przekazać wisiorki?
Jutro będę po południu w Krakowskiej (myślę, że po 14stej)

Zajdź do Zoo Afryka, o tej porze będą Anna09 i Kosma_shiva. Zostaw u nich. I podaj może jakąś cenę, za którą mamy sprzedawać ( jeśli mogę zasugerować to w miarę okrągłą, bo jest problem z wydawaniem :oops: ).
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie wrz 05, 2010 9:27 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

... a ja sobie posiedzę, odpocznę i popatrzę jak wy pracujecie...
zgadniecie kto to?
Obrazek

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie wrz 05, 2010 10:00 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Gratuluję wyniku
cammi-fajny luzak
co do linku o poparcie to mnie chyba rodzina wyklnie ale spamuję gdzie się da
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

[poprzednia][następna]