Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 12:27 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Brawo, Iwciu, świetna robota z Misiem :ok:

Głaski dla Misia, Ptaszka i reszty stada oraz kciuki za Antosia :ok:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Śro sie 18, 2010 14:49 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Rany, Iwona 8O :1luvu:.

chciałoby się powiedzieć, że to cud, ale to po prostu Twoja ciężka praca i wiara w to, że się uda :1luvu:
oczu nie mogę oderwać od Miska stojącego na czterech łapkach, chodzącego 8O.

coś pięknego :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro sie 18, 2010 15:17 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Pięknie chodzi :D
Coś niesamowitego :D
Dzielny kocio :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon sie 23, 2010 11:32 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Bry,

Nie mam jak pisać do Was, nasz domowy komputer przygarnął sobie bezdomnego konika :twisted: .
Duża myśli, że shilingtong zaczął działać, ale jak ja mam sikać jak w nocy zamyka mnie w kuchni, przecież sobie pomoczę łapki jak tam nasikam na podłogę :roll: , nie ma to jak w przedpokoju, wszystko wyleci na klatkę schodową tam to można sobie sikać do woli :D

Misiek nie chce chodzić w pieluszce udaje, że nie da się w tym chodzić, niestety zdradził się wczoraj na działce, gdy w trawie zobaczył pasikonika, głupol ruszył do niego biegiem.
Co prawda trochę ciągnął łapki i szedł zupełnie nieporadnie, ale Duża stwierdziła, że jak chce to da radę iść i teraz musi tylko ćwiczyć chodzenie z pampersem.

Stasia i mamuśka dzieciarni są bardzo chore, mają zatkane całe noski, Duża im w nocy robi inhalacje, aby mogły oddychać trzymajcie za nie kciuki, szczególnie za mamuśkę.

Ańdźka to prawdziwa dziewczyna z charakterem wczoraj przyłożyła Dużej za to, że ta jej zrobiła zastrzyk. Odczekała trochę i jak Duża szła do kuchni to dostała wycisk w przedpokoju :twisted:

Antoś lepiej, trzyma się chłopak dzielnie, strasznie chce do nas trafić :D

Gorąco :x

Ptachu leżący na płytkach w przedpokoju
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sie 27, 2010 22:43 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Kurcze, Miś chodzący, aż trudno uwierzyć, trzymam kciuki za dalsze postępy :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw wrz 02, 2010 11:12 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Bry,

Komputera nie mamy i mieć nie będziemy, padł twardy dysk :(

U nas wszyscy chorzy, najbardziej Stasia, gila mamy dużego i niektórzy kaszlą strasznie, Duża nam wciska leki do pyszczków codziennie, ale coś kiepsko idzie nam zdrowienie :? .

Duża się na nas gniewa a najbardziej na mnie, powiedziała, że po mnie to się tego nie spodziewała :oops:
Tak jakoś wyszło, że gnębimy Ańdźkę :oops: , zaczęła jak zwykle Kratka – kotek o bardzo małym rozumku, a później dołączyliśmy my, to znaczy, Kurczak i ja
Ańdźka boi się chodzić po domu, czołga się brzuszkiem po podłodze a do kuwety Duża ją nosi, nas Duża zaczęła ignorować zupełnie, tylko Sysunię i Kurkę jeszcze zauważa.
Duża chciała zamknąć Ańdźkę w klatce, aby miała spokój od nas, ale Duży powiedział, że absolutnie się na to nie zgadza, bo w klatce powinien siedzieć oprawca nie prześladowany i dziś zamknął tam Kratkę a nam zapowiedział, że jeśli którekolwiek z nas napadnie na Ańdźkę to wyląduje w klatce razem z Kratką, kazał Dużej przygotować łazienkę i dziś, gdy rano przyłożyłem łapką Ańdźce Duży mnie zamknął w łazience i kazał mi przemyśleć moje zachowanie do jego powrotu z pracy, Duża się nie wtrącała.

Do swojego domu pojechała Cosia, zamieszkała z bardzo fajnymi młodymi ludźmi i robi im pobudki codziennie o 4 rano, dobrze ją wyszkoliliśmy :twisted:

Obrazek

Ptachu nadający z łazienki
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Czw wrz 02, 2010 11:24 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Oj, Ptachu, Ptachu. Chciałbyś być Andźką?...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt wrz 03, 2010 9:00 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Bry,

Przemyślałem sobie wszystko w łazience, zestawiłem za i przeciw i wyszło mi, że lepiej zostawić Ańdźkę w spokoju, od wczorajszego wieczora nie ruszam jej.
Niestety Kratka doszła do innych wniosków i dziś wróciła do klatki.

Duży zostawił na noc otwarte okno, próby leczenia nas przez Duża i doc spełzły na niczym, wszyscy kichamy dziś jak armatki nawet Duża, która po pracy ma zamordować Dużego.

Ptachu

iwcia

Post » Pt wrz 03, 2010 9:02 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Ptachu :ok: Misiu :ok: i dla Wszystkich Pozostałych :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt wrz 03, 2010 9:05 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

No po tych upałach to teraz lodownia jakaś nastała. :roll:

Kciuki za Misia, co by wytrenował to łażenie z pieluchą. :ok:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt wrz 03, 2010 9:11 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Nasza Duża też smarka od rana - po co spała przy otwartym oknie :twisted:
Jeszcze małego pędraka zaziębi ... dobrze, ze Stokrota sie wyprowadza, może nie zdąży sie zasmarkać.

Zdrówka dla was !

Gagat
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob wrz 04, 2010 23:03 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Iwcia, pls skontaktuj sie ze mna pilnie! Albo jesli ktos ma tel do Iwcia, prosze przekazcie zeby do mnie zadzwonila - mam dom, ona wie dla kogo :))))

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie wrz 05, 2010 7:22 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

:ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt wrz 10, 2010 8:53 Re: Ptachu 2, Dziunia [']. Ptachu leje. Antoś. Miś chodzi :)))))

Gdyby ktos mial kontakt z Iwcią (nie moge sie do niej dodzwonic) - pilnie prosze ja o telefon. Jesli nie dostane informacji o kotku, nie bedzie dla niego dt. Bardzo sie zaangazowalam w szukanie mu domu, i musze przekazac osobom ktore tez w tym pomagaja informacje..... a tak nie wiem co mowic :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]