Bazarek powstał ze względu na koszty leczenia Shiby, która jutro ma zostać wyciągnięta ze schronu przez MagdalenaKa: viewtopic.php?f=1&t=116154
Mam do sprzedaży ciuchy używane, ale w dobrym stanie (jeśli coś jest nie tak, jest jakikolwiek defekt, jest on opisany).
Być może dodam tutaj jeszcze jakieś ciuchy, więc proszę zaglądać.
Bluzka, ciemny brąz (czekolada) firmy Morgan, rozmiar takie 38/M
Jest używana, ale nie ma żadnych defektów.
Kwadratowy dekolt, dopasowana.

cena wywoławcza 12 zł
Sweterek dopasowany, jasno-szary, rozmiar xs, ale spokojnie wejdzie na każdą szczupłą dziewczynę, nawet M, byleby lubiła obcisłe ciuchy. Jest z milutkiego materiału. Używany, brak jedynie jakiegoś paska do tych szlufek.

cena wywoławcza 15 zł
Golf czarny z długim rękawem, obcisły z typowego dla Intimissimi materiału. Jest to intimissimi, rozmiar M. Używany, brak defektów.

cena wywoławcza 15 zł
Sukienka Taranko, rozmiar 36, ale będzie ok również na osobę o rozmiarze 38 (taki miałam jak ją kupowałam)
Miałam ją na sobie dosłownie raz. Jest czarna, ma z tyłu rozporek. Ma pozaciąganą trochę tkaninę, ale to już od momentu kupna, taki materiał.
Jest bardzo zgrabna, naprawdę polecam, ja się w nią po prostu nie mieszczę.

cena wywoławcza 40 zł
Spódniczka w pipetkę plisowana firmy Next, rozmiar UK 12, ale wg mnie to takie 36/38. Jest taka przed kolano. Bardzo dziewczęca. Używana, a poza tym ok.[img]

cena wywoławcza 15 zł
Zajrzyjcie też do galerii: http://picasaweb.google.pl/rudomi.pl/Bazarek_20100904#
tam więcej zdjęć prezentowanych powyżej ciuchów.
Koszty przesyłki pokrywa kupujący, w Warszawie możliwość odbioru osobiście.
Licytacja trwa do godz. 11:00 w dn. 10.09.2010.
Zastrzegam sobie! możliwość zmiany obdarowywanego, gdyby okazało się, że Shiba nie będzie leczona... Chociaż mam nadzieję, że jej pomożemy!
Jeszcze raz wątek Shiby: viewtopic.php?f=1&t=116154