Karol - bardzo chory Orzeszek :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 17:08 Re: Karol - bardzo chory Orzeszek :(

U Karola niby jest nieźle ale nie jest dobrze. EKG jest całkiem dobre,to znaczy bardziej miarowe niż to z września zeszłego roku ale widać na nim, że serduszko jest duże. Poza tym pomimo leków ciśnienie chłopakowi podskoczyło. Zwiększyliśmy dwukrotnie dawki leków z 1/8 na 1/4 tabletki ale osiągnęliśmy chyba dolną granicę skuteczności bo jak Karol nie dostanie leków to w nocy jest bardzo niespokojny. Wcześniej mogłam sobie pozwolić żeby go nie budzić jak smacznie spał przytulony do Duźego i starczało mu leków skumulowanych w organizmie. Teraz niestety tak nie ma. Jak tylko się trochę odbijemy od dna to zrobimy Karolkowi echo serca.
:1luvu: Na razie dziewczyny z "Ostatniej szansy" wspomogły Karola i dziewczynki Renalem, za co jestem im bardzo wdzięczna.

Pytałam w lecznicy o koszty. :( Na leczenie Karola wydaliśmy w zeszłym roku 1500,-, jedzenie to zupełnie osobny temat.
Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękuję za wspomaganie chłopaka i innych orzeszków. :1luvu:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Sob wrz 04, 2010 14:03 Re: Karol - bardzo chory Orzeszek :(

:crying: Nie ma Karola. Podejrzewam, że zniknął żeby spokojnie umrzeć. Nie mam już nadziei, że się znajdzie.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Sob wrz 04, 2010 14:53 Re: Karol - bardzo chory Orzeszek :(

:( tak mi przykro Olu...
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Sob wrz 04, 2010 18:44 Re: Karol - bardzo chory Orzeszek :(

Karolku :(
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,