jak najbardziej slusznie w koncu odebranie kotka i podpisanie umowy adopcyjnej to tylko formalnosci SA juz jakies propozyje imienia dla kocurka? Coprawda imie robocze ma, ale mozna zmienic, jak sie nie podoba
ja niestety nie zrobilam wczoraj, nie zdazylam... jest tylko to co na forum... ale po co zdjecie! Na zywo jest jeszcze piekniejszy A Kapselek to fajne imie Takie zabawne troszke
ah ja nie wiem gdzie szukac jego zdjęcia na forum tak Kapselek myśle bedzie pasował mam nadzieje, ze dzisiaj u weterynarza wszystko poszło dobrze i kotki zdrowiutkie
Hmm, Cameo wstawiala maluszki, ale czy akurat wybranek jest na jednym z nich, nie mam pojecia, one takie podobne...
Cameo pisze:
I jeszcze taka fotka z mmsa byla:
(wszystko do powiekszenia)
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
ahh zakochałam się w zdjęciach:D no tak najjasniejszy wpadł w oko :) przesliczne wszystkie kociaczki juz tutaj na niego czekam i czekam i dni mi się dłużą przez to
to prawda, wszystkie kociaki male i duze, male kocieta i koty dorosle sa przepiekne Ale widok spiacego malego burasia, zwinietego w klebek na moich rekach... kocham takie chwile, wtedy nic innego sie nie liczy jestem tylko ja i kot