Maszka bez oczka (Radom)-zostaje w dt.-MASZEŃKA UMARŁA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 03, 2010 13:15 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Domkuuuuu :ok: pokaż się :roll: :twisted: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt wrz 03, 2010 18:34 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Bożenko, nie mam już Twojego numeru, zadzwoń do mnie pilnie.

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Pt wrz 03, 2010 21:40 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Bożenko, kicia może jechać do Ciebie w niedzielę, test jej zrobimy. Zadzwoń prosze

malinka1

Post » Pt wrz 03, 2010 22:08 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

malinka1 pisze:Bożenko, kicia może jechać do Ciebie w niedzielę, test jej zrobimy. Zadzwoń prosze

dopiero weszłam, no to czekam na Maszkę w takim razie...i Nockę spakuj... :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 05, 2010 12:21 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Maszka juz jedzie na tymczas do mnie....szkoda ,ze nie udało sie zorganizowac zawiezienia jej do Poznania..no cóz...dama nie moge, nie mam jak, wiec od innych tego nie oczekuje...
Jesli w cagu 2 miesiecy Masza nie znajdzie domu i sie zaklimatyzuje zostanie...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon wrz 06, 2010 10:56 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Co u kociaków, jak maszka?

malinka1

Post » Pon wrz 06, 2010 11:45 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Maszka to miziadełko wielkie....niestety warczy na koty...Zjadała w kontenerku, teraz siedzi pod łózkiem w sypialni...i stamtad obserwuje swiat....Od razu do okna podbiegła...i wachała ....Potrzebuje czasu....Jest taka malutka , chuda....jak 5 minut....Szukamy jej DS, ogłaszajcie ja gdzie sie da.....Byc moze zaakceptuje towarzystwo, ale jest bardzo ostrozna...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon wrz 06, 2010 12:50 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Będziemy ogłaszać, tak bym chciała, żeby była tą jedną jedyną kochaną i pewnie czującą się w domku.

malinka1

Post » Pon wrz 06, 2010 13:06 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Będzie :ok: damy rade i znajdziemy jej domek :ok:

CatAngel

Post » Pon wrz 06, 2010 21:12 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Moja dziewczynka chyba wyczuła,ze domku jej szukamy i kiedy rozmawiałam z mezem wyskoczyła spod łózka i wskoczyła mi na kolanka 8O Takie wygibasy robiła z dupka w górze,,ze nawet sie nie spodziewałam.Maz popatrzył na nia i powiedziała"o ,ślepa..niezła ta wymówka-tymczasowo....ile razy to słyszałem"....Własciwie dopiero dzisiaj ją zobaczył.....Wysłałam kilka zdjec Maszki na e-maila Wstawisz jakie tam uznasz....bo kilka mnie "rozwala'jak sie wtula,sliczna panienka....Juz weszła do swojego koszyczka..tam ja nakarmiłam.....i mruczy dosyc donosnie....Obok w drugim koszyczku spi Nocka i tak do Maszki zaglada..Ta jednak powarkuje, wiec malutka sie w kłebuszek zwineła....i spia teraz juz obie...Musze jednak powiedziec,ze Maszka juz akceptuje podchodzace koty, jeszcze przyczajona chodzi po sypialni...ale juz nie warczy jak wczesniej.Bedzie dobrze.....jestem tego pewna.... :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon wrz 06, 2010 21:22 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Widziałam ślicznote na nk :mrgreen: Jak sie tuli :1luvu:

CatAngel

Post » Pon wrz 06, 2010 23:57 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

CatAngel pisze:Widziałam ślicznote na nk :mrgreen: Jak sie tuli :1luvu:

Jest niesamowita..własnie skacze mi tu na biurku z komputerem... robi sobie obchód...
Zaatakowała futerał mój na okulary 8O ,jednocześnie warczy na mojego ślepego Temidka....
Nie wiem , czy zauwazyliście,ze Maszka ma smieszna plamke ruda na główce....jakby ktos jej pędzlem chlapną
Oczywiscie zobaczycie jak Malinka1 zdjecia wstawi....
Odezwała sie do mnie pani z Katowic zainteresowana domem dla Maszki.Ale uprzedzam,ze niezły "magiel'przejda nim ją komuś oddam... :oops: :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto wrz 07, 2010 7:26 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Bożenko, łezka mi się kręci od tych opowieści....ciesze się, że kociaczki robią postępy. Zdjęcia wkleję ale po południu.

malinka1

Post » Wto wrz 07, 2010 8:56 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
CatAngel pisze:Widziałam ślicznote na nk :mrgreen: Jak sie tuli :1luvu:

Jest niesamowita..własnie skacze mi tu na biurku z komputerem... robi sobie obchód...
Zaatakowała futerał mój na okulary 8O ,jednocześnie warczy na mojego ślepego Temidka....
Nie wiem , czy zauwazyliście,ze Maszka ma smieszna plamke ruda na główce....jakby ktos jej pędzlem chlapną
Oczywiscie zobaczycie jak Malinka1 zdjecia wstawi....
Odezwała sie do mnie pani z Katowic zainteresowana domem dla Maszki.Ale uprzedzam,ze niezły "magiel'przejda nim ją komuś oddam... :oops: :twisted:

To blisko mnie :roll: oby to był ten domek :ryk: jedyny

CatAngel

Post » Wto wrz 07, 2010 11:10 Re: Maszka bez oczka (Radom) szukamy domku stałego!

Jeszcze nic pewnego....wole z dystansu na to spojrzec, wszak przejechac sie mozna....
Musza sie zastanowic...obgadac ..pomyslec....Nie kazdy spontan ma dobry finał.... :roll: Masza na razie jest bezpieczna i to najwazniejsze...Jak cos to WYSLE CIEBIE NA 'WYWIAD' :lol:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]