Jako że już się chłodno zrobiło to na mojego - ich ukochanego Fatboya powędrował wielki pled z owczej wełny, kociej radości nie ma końca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MagdalenaKa pisze:
Jako że już się chłodno zrobiło to na mojego - ich ukochanego Fatboya powędrował wielki pled z owczej wełny, kociej radości nie ma końca
Agneska pisze:MagdalenaKa pisze:
Przy takim obrazku jeszcze bardziej żałuję, że muszę siedziec w biurze zamiast dołączyć do ciepłego legowiska z dodatkowymi grzejniczkami.
ASK@ pisze:to tez duzo!
ASK@ pisze:całego swiata nie uratujesz.Rozumiem,ze on nie pdchodzi?
Trzeba skupić sie na własnych podwórkach i na tym na co wleziesz.
I wtedy ratowac takiego nieszczęsnika w miarę swoich możliwości.
Tylko wtedy masz nie 4 a np 9...
Najgorsze jest to,że teraz grzeje sie na masce.Potem będzie się grzał pod
Agneska pisze:Mam klatke lapke, pomoge Ci zlapac. Jak taki maluch, to jeszcze sie oswoi. Im pozniej, tym gorzej bedzie.
Zadzwonie, to sie umowimy.
ASK@ pisze:ryzyk fizyk.Albo będzie albo nie.Ale choć spróbujesz. Jaki on ma wiek szacunkowy?
MagdalenaKa pisze:Maczek, który reaguje wyłącznie na "Maciet!" waży 2,5 kilo!!!!!![]()
Agneska mnie zabijeja go nie zapasam, on się staje po prostu pięknym kocurem
![]()
ASK@ pisze:MagdalenaKa pisze:Maczek, który reaguje wyłącznie na "Maciet!" waży 2,5 kilo!!!!!![]()
Agneska mnie zabijeja go nie zapasam, on się staje po prostu pięknym kocurem
![]()
duże jest piekneA jak zginiesz z rąk Agneski to w szczytnym,pięknym duuuużym celu.
![]()
jak telefony?jakies są o dzieciaki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 312 gości