Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiedyś zadawałam Pani pytanie o Noemi, ale kotka już znalaza dom.Chciałabym prosić o ewentualne polecenie innej kotki. Chodzi mi o spokoją i łagodną kotkę.
Od 2 lat mam obecnie prawie 4-letnią bardzo wrażliwą i bojącą się kotkę, pingwinka po przejściach. Przyszła ona do nas jako druga kotka po wcześniej przygarniętej szylkretce. Niestety nasza starsza szylkretka odeszła (nerki) w kwietniu i pozostała tylko jedna, pingwinek. Bedąc sama jakby odżyła i bardziej się na nas otworzyła, ale myślę, że byłoby jej raźniej z drugą kotką.
Do schroniska pewnie wybiore się jutro, może w niedzielę lub jeśli nie dam rady to w nadchodzącym tygodniu zatem prosiłabym Panią o w miare możliwości odpowiedź.
pozdrawiam,
Małgorzata
Niestety z powodu pewnych wydarzeń będziemy mogli do schroniska przyjechać dopiero jutro. Bardzo przepraszam. Ale teraz chociaż wiemy dokładnie o której godzinie, o 11:30.
Czy Pani Aneta pracuje również w niedziele? Jeżeli tak, to mamy się zapytać gdzie jest kociarnia i powołać się na jej imię?
Wpuszczą nas?
pozdrawiam
Oliwia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1435 gości