Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 02, 2010 21:36 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Dziewczyny, a czy osoba, która pomagała przy adopcji nie ma jakiegoś numeru tel czy coś? Może zadzwonić? Taka cisza rzeczywiście może być niepokojąca. :roll:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw wrz 02, 2010 21:52 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Też jestem za kontaktem telefonicznym. Gremlisia to jedna z moich ulubienic i też niepokoi mnie ta cisza.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 03, 2010 8:18 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Spokojnie :D
Mam tel. do Ani. Dziś się z nią kontaktowałam i wszystko jest w porządku :ok:
Ania obiecała, że napisze.
Ostatnio jakoś nie miała kiedy...
Kotunia dostała nowe imię i bardzo się z Dartim polubili :D
Łapka jeszcze nie do końca dobrze, ale wszystko na dobrej drodze :ok: :mrgreen:
Kciuki wskazane :wink:
Więcej napisze Ironside... Musimy na nią poczekać :wink:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt wrz 03, 2010 8:26 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

panikary :P :wink:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt wrz 10, 2010 19:14 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

minął kolejny tydzień i nadal nic ...
prosimy - odezwij się ironside
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Śro wrz 22, 2010 17:28 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

:?:
Obrazek Obrazek ObrazekTymoteusz [*]17.08.2019 r.

magdalena99

Od: Sob mar 27, 2010 15:20

Post » Śro wrz 22, 2010 21:45 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

:?:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 23, 2010 19:27 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

czy możliwe żeby aż tak brakowało czasu??
lekka przesada 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

my się martwimy o los Gremlinki-można przecież napisać parę słów...

to milczenie trwa już miesiąc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt wrz 24, 2010 12:04 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

jestem... oki, spróbuję po kolei.

tak, można nie mieć czasu. kończę właśnie pisanie pracy dyplomowej i domykam resztę spraw na uczelni, poza tym - skoro już muszę się spowiadać na publicznym forum - staram się być maksymalnym wsparciem dla mojego brata który ma akurat spore problemy osobiste; i naprawdę nie w głowie mi ostatnio fora internetowe ani inne 'zabijacze czasu'.

Gremlinka ma teraz na imię Lola, zadomowiła się u nas do tego stopnia że właściwie już tu rządzi;), jest cała i zdrowa (utyka jeszcze, ale coraz mniej, a weterynarz na ostatniej wizycie stwierdził że lepszych efektów leczenia nie można było się spodziewać) i poważnie - spieszę zapewnić, że żadna krzywda jej się nie dzieje.

(i ostatnia sprawa... nie znam jeszcze dokładnie zwyczajów panujących na tym forum, dlatego mam nadzieję że nikogo tym nie urażę... ale wydawało mi się że służy ono głównie wymianie informacji dla lepszej pomocy potrzebującym kotom, oraz luźnym pogawędkom, natomiast najważniejsze jest to co się dzieje w tak zwanym realu. a 'w realu' - osoba od której bezpośrednio adoptowałam małą (Duszek686 - pozdrawiam:) ma mój telefon i może w każdej chwili się ze mną skontaktować, co zresztą zrobiła. do tego do tej pory zawsze dostawałam informację o pw na forum na maila, którego staram się regularnie sprawdzać, i gdyby ktokolwiek napisał choćby ze dwa słowa że jestem tu potrzebna, zajrzałabym jak najszybciej. a tak - było mi zwyczajnie przykro czytać ostatnie strony, bo dużą część postów odebrałam jako jakieś niedopowiedziane podejrzenia o to że przejechałam kilkaset kilometrów po kotkę po to żeby nie wiem jaką krzywdę jej wyrządzić. i bardzo chciałabym się dowiedzieć, jaki rzeczywisty związek z całą sprawą mają osoby które to wszystko pisały.)

ironside

Od: Śro maja 19, 2010 20:57

Post » Pt wrz 24, 2010 12:24 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Witaj Ironside
Na początek nie miej żalu do wszystkich panikar :oops: że tak bardzo natarczywie
oczekiwały na wieści o koteczce
Wszyscy bardzo jesteśmy i byliśmy przejęci jej losem
i na pewno nikt nie podejrzewał cię o jakieś złe intencje
wiemy że u ciebie na pewno ma wspaniale i bardzo dbasz o nią
Ale wszyscy byli bardzo ciekawi aktualnych wieści o stanie Gremlinki -Loli :D
Jak widać warto było czekać by przeczytać wspaniałe wieści o aklimatyzacji
Loli w domu i poprawie stanu łapeczki
życzę tobie i Loli dalszych szczęśliwych chwil i żadnych zmartwień :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt wrz 24, 2010 12:29 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Annaa pisze: warto było czekać by przeczytać wspaniałe wieści o aklimatyzacji
Loli w domu i poprawie stanu łapeczki
życzę tobie i Loli dalszych szczęśliwych chwil i żadnych zmartwień :ok: :ok:

Orgomnie się cieszę, że u kitusi wszystko jak w najlepszym porządku :D.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt wrz 24, 2010 12:58 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Cieszę się ogromnie że u Loli wszystko w porządku :) że z łapeczką dobrze :)
Ironside, dzięki za wieści, i zawsze, jak tylko będziesz miała chwilkę, skrobnij nam choć słówko co u malutkiej :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 24, 2010 20:53 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Jesteś dzielna Ironside... że aż tyle napisałaś namolnym ciotkom. Po wzięciu kotki, od razu mogłaś napisać: nie zawracajcie mi...., bo będę tak zajęta, że nawet 5minut nie znajdę na wysłanie, Wam ciotki, maila raz na tydzień.
Bardzo dzielna jesteś... :twisted:
Mimo wszystko, dziękuję również za informację o Gremlince.

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pt wrz 24, 2010 21:31 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

ciotka59 pisze:Jesteś dzielna Ironside... że aż tyle napisałaś namolnym ciotkom. Po wzięciu kotki, od razu mogłaś napisać: nie zawracajcie mi...., bo będę tak zajęta, że nawet 5minut nie znajdę na wysłanie, Wam ciotki, maila raz na tydzień.
Bardzo dzielna jesteś... :twisted:
Mimo wszystko, dziękuję również za informację o Gremlince.

w żadnym miejscu nie powiedziałam że ktoś mi 'zawracał' cokolwiek, bo było dokładnie odwrotnie.
jeszcze raz napiszę - nie dostałam ani jednego maila, ani jednego pw z żadnym pytaniem. skontaktowała się ze mną tylko Duszek686, której natychmiast odpowiedziałam.

nie zamierzam tu siać zamętu i przeprosiłam z góry każdego kto mógł się poczuć dotknięty moimi słowami, ale wolałam napisać wprost o swoich odczuciach zamiast udawać że wszystko jest w porządku. było mi przykro i tak samo nie podoba mi się agresywny ton zacytowanego postu.

w każdym razie - bardzo dziękuję za wszystkie dobre słowa, to naprawdę miłe móc poczytać i takie posty.

ironside

Od: Śro maja 19, 2010 20:57

Post » Pt wrz 24, 2010 21:43 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Ja czytając ten post też się zastanowiłam, i nie wiedziałam jak go odebrać, bo do osoby mi nie pasuje kompletnie i tak jak przeczytałam to złośliwość skierowana raczej nie w Twoim ironside kierunku, może nieumiejętnie ubrana w słowa :roll:
Ale szczerze, ja domyślam się skąd to dopytywanie, dużo się ostatnio działo, dużo chorób, odejść, i chyba tylko stąd wynikały dopytywania, niepokój, czy z Małą wszystko OK, czy nic jej nie jest, czy się nie rozchorowała, a nie z obawy że jej u Was źle.
Ironside, nie bierz tak wszystkiego do siebie, malutka znalazła cudowny dom, to wiemy, a wieści ze wszystko Ok przyjemnie czytać :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]