Nie do końca szczęśliwy koci poród...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 03, 2010 7:13 Re: Nie do końca szczęśliwy koci poród...

Teraz tylko pilnować by kotka karmiła małe i je wysadzała. Sprawdzaj też okazjonalnie sutki kotki - czy nie robią się twarde i gorące lub gruzłowate - zastoiny mleka.

kinga w. pisze:MariaD! Masz wiedzę - zazdraszczam normalnie. Ale przyswajam, przyswajam... :twisted:

Musze wiedzieć pewne rzeczy. Hodowla to nie rajski ogródek z fontanną z szampanem.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt wrz 03, 2010 7:14 Re: Nie do końca szczęśliwy koci poród...

Ciekawa jestem, czy Pani Matka zgodzi się na sterylizację kotki - matki. Mam nadzieję, że tak. Proponuję zapytać Matkę Człowieka (zawsze to mówię kobietom, które przychodzą do mnie po przygarniętego kota, a sterylizacji mówią "nie" - więc kota nie dostała żadna): jak pani by się czuła, rodząc co dziewięć miesięcy? Kobiety są oburzone i w ogóle im nie współczuję. :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt wrz 03, 2010 8:51 Re: Nie do końca szczęśliwy koci poród...

Zobaczymy może uda się przekonać mamę że mniejszym bólem dla niej będzie sterylizacja. W każdym razie cieszymy się że jest dobrze. Kotka karmi je regularnie wychodzi tylko się załatwić i coś zjeść a je na prawdę dużo. Odżywiamy ją royalem żeby nabrała więcej sił.

Nergal

Od: Czw lip 23, 2009 23:06

Post » Pon paź 04, 2010 14:53 Re: Nie do końca szczęśliwy koci poród...

Witam nasze maluchy rosną jak na drożdżach dzisiaj zjadły swój pierwszy posiłek samodzielnie. myślę że za jakiś miesiąc trafią do nowych domków. Są bardzo kochane i bardzo ładne... Zdjątka wstawię w najbliższym czasie:)

Nergal

Od: Czw lip 23, 2009 23:06

Post » Sob lis 27, 2010 21:53 Re: Nie do końca szczęśliwy koci poród...

Co słychać u kociąt i ich mamy?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia]