taizu pisze:Kya, przepraszam, ale Twoje słowa stają się NAPRAWDĘ wulgarne
Ktore slowa skarbie? Powiedzonko starszego pokolenia? nie ja je wymyslilam.
Moderator: Estraven
taizu pisze:Kya, przepraszam, ale Twoje słowa stają się NAPRAWDĘ wulgarne
kya pisze:taizu pisze:Kya, przepraszam, ale Twoje słowa stają się NAPRAWDĘ wulgarne
Ktore slowa skarbie? Powiedzonko starszego pokolenia? nie ja je wymyslilam.
taizu pisze:kya pisze: Nie wyobrazam sobie ,ze np.umieram czy trafiam do szpitala a moje bezdomne kociny dzien po diu wypatruja czy ide ,czy dostana amciu a oduczone samodzielnego zdobywania pokarmu zaczynaja przymierac glodem,chorowac a w koncu zdychaja gdzies w krzakach. czy ja gdzies popelniam blad w rozumowaniu?
To w ogóle nie pomagać kotom, bo można umrzeć i wtedy będzie im źle? To lepiej, żeby one od razu umarły?
Oczywiście masz prawo tak myśleć i postępować, dziwi mnie tylko, że robisz to w TOZ a nie jakimś Towarzystwie Kotów Salonowych.
Ale nie daje Ci to prawa tępić osoby, która wybrała inny wariant
PS. Ja akurat jestem od kotów salonowych, ale szanuję tych innych, którzy robią to, na co mi brak odwagi/poświęcenia
taizu pisze:Nie zauwazyłam w wypowiedziach Izy pogardy dla osób majacych mniej podopiecznych czy sterylek
Jeśli zresztą chodzi o pogardę, to ostatnio ją odbierałam ze strony zupełnie innych osób...
Afatima pisze:Kya Twoje chamstwo nie zna granic. Zgłaszam do moderatora Twoje wulgarne i obraźliwe posty.
kya pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
Przepraszam,ale zaraz zejde tu ze smiechu
iza przestan ,bo robisz sie zalosna! jesli kazda obrazana tu przez Ciebie osoba i instytucja(TOZ) zabierze sie za prawnikow to do smierci sie nie wyplacisz![]()
![]()
Moja babcia miala powiedzonko" nie strasz,nie strasz bo sie zesrasz" . prymitywne ale adekwatne
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 138 gości