Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 02, 2010 22:31 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

taizu pisze:Kya, przepraszam, ale Twoje słowa stają się NAPRAWDĘ wulgarne :oops:

Ktore slowa skarbie? Powiedzonko starszego pokolenia? nie ja je wymyslilam.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw wrz 02, 2010 22:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

TAK DLA INFORMACJI NAZYWAM SIE MAZUR ARKADIUSZ JESTEM MEZEM IZY.POMIMO ZE JESTEM W PRACY TO MAM DOSTEM DO INTERNETU . TEGO NIE PISALA IZA BO PEWNIE JESZCZE NIE WROCILA . NIE BEDE WDAWAL SIE W DYSKUSJE TYLKO POWAZNIE ZAJME SIE ZAISTNIALA SYTUACJA . KOZYSTAM Z NICKU IZY GDYZ JA SAM NIE JESTEM ZALOGOWANY NA MIAU. P.S. TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI. AREK
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw wrz 02, 2010 22:34 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

kya pisze:
taizu pisze:Kya, przepraszam, ale Twoje słowa stają się NAPRAWDĘ wulgarne :oops:

Ktore slowa skarbie? Powiedzonko starszego pokolenia? nie ja je wymyslilam.

Odnoszę wrażenie, że odpowiadamy za to, co cytujemy :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw wrz 02, 2010 22:37 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

taizu pisze:
kya pisze: Nie wyobrazam sobie ,ze np.umieram czy trafiam do szpitala a moje bezdomne kociny dzien po diu wypatruja czy ide ,czy dostana amciu a oduczone samodzielnego zdobywania pokarmu zaczynaja przymierac glodem,chorowac a w koncu zdychaja gdzies w krzakach. czy ja gdzies popelniam blad w rozumowaniu?

To w ogóle nie pomagać kotom, bo można umrzeć i wtedy będzie im źle? To lepiej, żeby one od razu umarły?
Oczywiście masz prawo tak myśleć i postępować, dziwi mnie tylko, że robisz to w TOZ a nie jakimś Towarzystwie Kotów Salonowych.
Ale nie daje Ci to prawa tępić osoby, która wybrała inny wariant
PS. Ja akurat jestem od kotów salonowych, ale szanuję tych innych, którzy robią to, na co mi brak odwagi/poświęcenia

Trzeba pomagac ale trzeba robic to madrze,trzeba byc przewidujacym i myslic ciut dalej niz dzien kolejny . To nie chodzi o to ze iza karmi te koty,ale ze krytukuje i pomiata kazdym kto pomaga mniejszej liczbie kotow niz 100 .O ludziach ,ktorzy karmia garstke kotow czy zrobia rocznie mniej niz ona sterylek wyraza sie lekcewazaco,obrzydliwie . Jaki TOZ jest taki jest,mnie tez sie nie wszystko tam podoba,ale nie trabie o tym publicznie .Jednoczesnie kazdego dnia gdy karmie swoje POSTERYLIZOWANE bezdomniaki ciesze sie ,ze mialam taka mozliwosc by zrobic to za darmo, ze zabiegi byly zrobione perfekcyjnie ( zero powiklan) ,ze nigdy nie wygoniono mnie z TOZu gdy jechalam z chorym kotem . I to jest wazne,ze my -kociarze mamy w szczecinie to szczescie,ze mozemy lapac do woli dzikuny i je sterylizowac .
Dodam ,ze nie jestem inspektorem TOZu i nie czuje sie tu w obowiazku nikogo bronic.

kya

Post » Czw wrz 02, 2010 22:42 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

TAK DLA INFORMACJI NAZYWAM SIE BEATA NOWAKOWSKA. NIE BEDE WDAWALA SIE W DYSKUSJE TYLKO POWAZNIE ZAJME SIE ZAISTNIALA SYTUACJA .MOZEMY SPOTKAC SIE W SADZIE I PODYSKUTOWAC KTO KOGO OBRAZA.TYLKO PROSZE POZNIEJ NIE MOWIC ZE KLIKA SZCZECINSKA ZNOWU SIE ZMOWILA .WSZYSTKIE OBRAZLIWE POSTY ,WYRAZENIA,EPITETY PANSKIEJ ZONY ZAWCZASU SKOPIOWALAM NA SWOJ KOMPUTER . SWOJA DROGA WIDAC FINANSE NIEZLE STOJA SKORO STAC PANSTWA NA SADZENIE SIE . NA SZCZECIE W SADZIE BEDZIE MOZNA POKAZAC WSZELAKIE ZDJECIA,KTORE BEDA MATERIALEM DOWODOWYM . NO TO DO MILEGO ZOBACZENIA W OBLICZU PRAWA PANIE ARKU ! :evil:

kya

Post » Czw wrz 02, 2010 22:52 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Nie zauwazyłam w wypowiedziach Izy pogardy dla osób majacych mniej podopiecznych czy sterylek 8O
Jeśli zresztą chodzi o pogardę, to ostatnio ją odbierałam ze strony zupełnie innych osób...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw wrz 02, 2010 22:55 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Iza pomiata każdym kto karmi mniej niż 100 kotów 8O Nie spotkałam na forum drugiej takiej osoby jak ty kya, która tak potrafi sponiewierać człowieka. Gdzieś czytałam ,że jesteś nauczycielką....Boze dziekuję, ze nigdy moje dzieci nie trafiły na TAKĄ nauczycielke..
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw wrz 02, 2010 22:58 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

taizu pisze:Nie zauwazyłam w wypowiedziach Izy pogardy dla osób majacych mniej podopiecznych czy sterylek 8O
Jeśli zresztą chodzi o pogardę, to ostatnio ją odbierałam ze strony zupełnie innych osób...

Nie mam ani na to czasu ani checi by teraz czytac i wybierac cytaty gdzie iza wielokrotnie "jezdzila" w bardzo niemily sposob po mojej osobie dyskredytujac cala maoja dzialalnosc na rzecz bezdomnych kotow,w tym ikotow ktorymi osobiscie sie opiekuje ona sama. Jesli zajdzie taka koniecznosc wszystko to "wydlubie" celem okazania odpowienim wladzom :mrgreen:

" Boze dziekuję, ze nigdy moje dzieci nie trafiły na TAKĄ nauczycielke.." To rowniez jest obraza Iweto .Chcesz sie podlaczyc do kolka prawniczego?

kya

Post » Czw wrz 02, 2010 23:05 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kya Twoje chamstwo nie zna granic. Zgłaszam do moderatora Twoje wulgarne i obraźliwe posty.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw wrz 02, 2010 23:12 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Afatima pisze:Kya Twoje chamstwo nie zna granic. Zgłaszam do moderatora Twoje wulgarne i obraźliwe posty.

Prosze Cie bardzo ,tylko ciekawa jestem ktore to sa wulgarne . Zglos rowniez obrazliwe posty izy,iwety i swoje :twisted: uogolnianie ,ze moje posty sa chamskie rowniez jest obrazliwe !

kya

Post » Czw wrz 02, 2010 23:22 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Witam Dziewczyny. Wrócilam pół godzinki temu, ale kuwetki jeszcze posprzatałam, zjadłam coś , napiłam sie herbaty, i dałam dwóm kociakom lek, bo maja zapalenie dziaseł.
Nie chciałam tutaj wchodzic, bo czułam ze nic dobrego sie nie dzieje. :| Jednak, muszę przyznać ze jestem w szoku. 8O Mąz który jest w Holandii, będac jak sądzę na Bazie Firmy poczytał i nie wytrzymał. Trudno sie dziwić.O dziwo ze nawet dzisiaj nie kontaktowalismy sie telefonicznie i nie powiadamiałam Go ani wczoraj ani dziś o zaistniałej sytuacji. 8O 8O Cóż...widać czuwa nade mną. Jak zwykle.Dziękuję Ci Kochanie. :1luvu:

Trochę sie nie spodziewałam takiego ataku na mnie. Myśle jednak ze oprócz przyczyn które nam tutaj wyłuskała Ja-Ba,jest jeszcze kilka innych.
Mam jutro imieniny , więc chyba zrobię sobie prezent i założe "Nowy watek". :D
Kociaczki nakarmione. :D Ja zmarzłam. :| Noce zaczynaja byc naprawde chłodne. :|
Dobrze ze brzuszki choć pełne i nie czekały na darmo. :D Jutro będzie swieza rybka, wiec aby tylko zdrowia i sił starczyło.I Przyjaciół na wątku. :1luvu:

iza71koty

Post » Czw wrz 02, 2010 23:28 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

kya pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Przepraszam,ale zaraz zejde tu ze smiechu
iza przestan ,bo robisz sie zalosna! jesli kazda obrazana tu przez Ciebie osoba i instytucja(TOZ) zabierze sie za prawnikow to do smierci sie nie wyplacisz :mrgreen: :mrgreen:
Moja babcia miala powiedzonko" nie strasz,nie strasz bo sie zesrasz" . prymitywne ale adekwatne :twisted:

Tutaj Moja Droga ostro przesadziłaś. Zawsze wracam z karmienia około godziny 24.00. Zgłaszam pomówienie i słownictwo do Moderatora.

iza71koty

Post » Czw wrz 02, 2010 23:51 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Pomowienia? A coz tu jest pomowieniem?! Pokaz mi jedno slowo nieprawdy.
Wyobrazasz sobie powiedzenie w formie niewulgarnej np" nie strasz,nie starsz bo sie...wypróznisz?" 8O Witkacego tez bys podala do moderatora? :mrgreen:

kya

Post » Czw wrz 02, 2010 23:56 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Właśnie przed chwilą to zrobiłam.Pokazałam Ci.
To jest Forum Publiczne nie prywatne podwórko, gdzie można sobie używać własnego słownictwa do woli.

iza71koty

Post » Pt wrz 03, 2010 0:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dobranoc Dziewczyny. :wink:

iza71koty

[poprzednia][następna]