Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja za Czupurka "mojego"kochanego dziekuje,ze juz niczego mu nie zabraknie u Ciebie..napisz czasem prosze aamms na pw co u niego.....bo bliski memu sercu jest....Pozdrawiam Wasz serdecznie...i oby lepiej było ....
Serniczek pisze:Dziękuję Aamms- pozostanie nam nasza przyjażń. Coś co nieczesto się trafia -a nam się zdarzyła.
To tak wiele.
nie ma na to szans.....prosiłysmy nie jeden raz ,żeby ktos to przejął chociaz na trochę....nikt sie nie podjął.Widocznie nie można...teraz kiedy juz nie mamy gdzie umieszczac kotów pozostaje zwinąc "interes"Sis pisze:dziękuję za Waszą pracę i pomoc![]()
i po cichu mam nadzieję, że Puchatkowo kiedyś wróci, może znajdzie się mocna grupa zdolna dorównać Waszej
Serniczek pisze:nie ma na to szans.....prosiłysmy nie jeden raz ,żeby ktos to przejął chociaz na trochę....nikt sie nie podjął.Widocznie nie można...teraz kiedy juz nie mamy gdzie umieszczac kotów pozostaje zwinąc "interes"Sis pisze:dziękuję za Waszą pracę i pomoc![]()
i po cichu mam nadzieję, że Puchatkowo kiedyś wróci, może znajdzie się mocna grupa zdolna dorównać Waszej
Pixia pisze:Serniczek pisze:nie ma na to szans.....prosiłysmy nie jeden raz ,żeby ktos to przejął chociaz na trochę....nikt sie nie podjął.Widocznie nie można...teraz kiedy juz nie mamy gdzie umieszczac kotów pozostaje zwinąc "interes"Sis pisze:dziękuję za Waszą pracę i pomoc![]()
Również mam nadzieję, że po jakimś czasie klub stanie na nogi i z całej siły trzymam za to kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 97 gości