sebriel pisze:J.D. pisze:Wiecie co żal mi was,którzy uważacie ,że kotami należy zająć się "z głową" a nie "z sercem"!Ci to tak uważają sami mają coś z głową!Nawet jeśli Iza nie robi czegoś z głową to robi coś dla kotoW-A O KOTY PRZECIEŻ TU CHODZI!
IKA6 też "robiła coś dla kotów".
Ba, Boguszyce robiły również "coś dla psów i kotów".
Zbiorę 50 kotów z zagrożonych terenów, zamknę je np. w dwóch pokojach, będę karmić i będę zbierać laury!!! Bo przecież coś dla kotów robię.Waldemarze, czy ty myślisz, że ja tutaj piszę dla siebie :? wybacz, ale mam inne zajęcia. Pisze, bo szkoda mi kotów :? Ja apeluję tylko o rozsądną pomoc, z głową, nikt nie napisał, że tym bezdomniaczkom nie należy się pomoc. Wszyscy chcą zwrócić uwagę na koty w domu Izy.
Ale ja bym chciała wiedzieć, jakie warunki mają koty w domu Izy, dlaczego nie zaneguje tych "wrednych plotek" i po prostu nie wyśle zdjęć szczęśliwych, zadowolonych, zdrowych kotów domowych? Nie napisze ile ma kotów w domu? To tak dużo nie kosztuje
---------------------------------
Może to dziwne,ale ja nie zastanawiam się w jakim celu tu piszesz.Chcesz-piszesz-Twoja sprawa.Będę chciał się zastanowić nad swoim dalszym udziałem w życiu forum miau,bo ta dyskusja to nie mój poziom.
P.Iza wiele znosi dla kotów-ja nie muszę,mam tyle kotów pod swoją opieką ile mam i nic od nikogo nie chcę-kością w gardle by mi taka pomoc stanęła!!!..
Zdjęcia ma przedstawić?A kto Wy jesteście tacy,żeby Wam coś udowodnić,żeby się tłumaczyć?Sąd?Prokurator?!Jaki wyrok wysoki sądzie?Na gardło czy na wieżę?!
Za[pewniam-ostateczny EOT.Z p.Izą jeśli będę już miał coś konkretnego do zaoferowania kontakt na PW.
Waldemar