Tweety pisze:Kinya pisze:panikota pisze:Śliczne cudaki
I przy okazji pozwolę sobie na małą krakowską prywatę
Inicjatywa jest tylko małopolska więc pomóc można kotom tylko w naszym rejonie, wystarczy oddać głos na inicjatywę AFNu w konkursie Pomysł na Małopolskę - budowa kociego przytuliska. Oddanie głosu nie wymaga rejestracji!
Linki:strona konkursu: http://www.pomyslnamalopolske.pl
bezpośredni link do zagłosowania na inicjatywę AFN: http://www.pomyslnamalopolske.pl/index. ... &Itemid=55
wątek w tej sprawie założony przez Tweety: viewtopic.php?f=1&t=116630&start=0
Ludzie kotom - prosimy o pomoc i oddanie głosów!
A może najpierw przejrzyjcie wstecz wątek Mazurki i zobaczcie jak ta "fundacja" zachowała się w jej przypadkuI niestety nie jest to sprawa odosobniona. Dzięki temu, że Mazurkę potraktowano w taki a mnie inny sposób i napisałam o tym na forum, dostałam mnóstwo maili i telefonów gdzie sypano przykładami podobnych sytuacji jak z rękawa.
AFN nie jest już fundacją, stał się zwykłym biznesem i dlatego jakiś czas temu zerwałam współpracę z nimi.
Jeśli kogoś interesują szczegóły - zapraszam na pw.
Jestem gotowa poprzeć najgłupszą nawet oddolną inicjatywę, byleby była szczera i uczciwa. Ta do takich na pewnie nie należy.
Ja poproszę i nie na PW tylko raz w końcu oficjalnym pismem do fundacji ze wszystkimi żalami, podejrzeniami, zarzutami. Jeżeli naszemu projektowi zarzuca pani nieuczciwość to również proszę to w punktach. Jeżeli w ogóle podejrzewa pani fundację o nieuczciwość od tego jest prokuratura a nie wątek Mazurki czy pw i szeptanie po kątach. Może już dość szerzenia ogólnikowej nienawiści i lania jadu a w końcu konkrety bezpośrednio do adresata. Tak postępują cywilizowani ludzie, chorzy z nienawiści sieją ferment za plecami.
Przypominam, że złośliwe nękanie jest regulowane kodeksem wykroczeń.
W tej sprawie również EOT. Czekamy na oficjalne pismo.
Przepraszam bardzo osoby niezainteresowane za ten off, niestety, temat nie przeze mnie został wywołany.
Z wyrazami szacunku dla uczestników wątku
Agnieszka Szwed
V-ce prezes fundacji AFN
Nie zakłócam niczyich wątków (bo to byłoby faktycznie pieniactwo) po raz kolejny proszę o to samo tutaj (zapewne ponownie bezskutecznie
Wątek należy do kotki Mazurki, nie rozumiem dlaczego AFN tak strasznie się nią teraz interesuje i śledzi jej losy, skoro mógł zrobić dla niej bardzo konkretną rzecz - po prostu jej pomóc gdy była taka ogromna potrzeba (i to nie bezinteresownie, gdyż takie słowo ze swojego słownika wycofaliście już dawno). Niech tylko ten jeden przypadek zwierzaka będzie informacją dla tych, którzy będą się chcieli dowiedzieć dlaczego nie warto.
I proszę prowadzić swój rodzino-towarzyski interes pt. AFN bez nieustannego odwoływania się do osób, które mają zastrzeżenia co do sposobu i celów jego funkcjonowania. Ja - zgodnie z Waszym ostatnim życzeniem - w drogę Wam nie wchodzę, grzecznie proszę o to samo.
Co do inwektyw to pozostawiam je bez komentarza, mam zachowane ciekawsze sms-y
Dzisiaj Kicia ma kontolę, mam nadzieję, że wypadnie pomyślnie i podjęte zostana konkretne decyzje co do dalszego postępowania (zabieg?).
Wzięłam do pracy kabel usb, może uda mi się ściągnąć fotki z telefonu i wstawić.

[b]