Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 10, 2010 9:50 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:Ja sobie właśnie załatwiam udział w programie ochrony świadków - zmiana zamieszkania, tożsamości i takie tam ;)

Kropencjusz, słyszysz :!: , pospiesz się bo za chwile będzie po ptokach 8O :wink: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro sie 11, 2010 19:28 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
Gibutkowa pisze:Ja sobie właśnie załatwiam udział w programie ochrony świadków - zmiana zamieszkania, tożsamości i takie tam ;)

Kropencjusz, słyszysz :!: , pospiesz się bo za chwile będzie po ptokach 8O :wink: :ryk: :ryk: :ryk:

Spoko ... znajdziemy .... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw sie 12, 2010 6:18 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:

Spoko ... znajdziemy .... :mrgreen:

no widzisz Gibutku, nie ma dla Ciebie nadziei na ukrycie się przed TymKtóregoImieniaSięNieWypowiada :mrgreen: przechlapane :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 12, 2010 7:45 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Miszczuniu od wczoraj zapakowany w doniczkę po storczyku... którego wcześniej z niej "wypakował" .... :evil: ... Edyta - przewiązać wstążeczką z kokardką?... :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 12, 2010 8:04 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Miszczuniu od wczoraj zapakowany w doniczkę po storczyku... którego wcześniej z niej "wypakował" .... :evil: ... Edyta - przewiązać wstążeczką z kokardką?... :ryk: :ryk:

łomatko, kartonów zabrakło 8O to chłopak sobie radzi tak, jak umie :wink:
ale ma determinację, Kasiu, co Ty mu za krzywdę robisz, że tak desperacko chce się przeprowadzić? :ryk: :ryk: :ryk:
Przypomina mi to mojego tymczasowego Brunusia: Murzynek miał jechać do DS ale przedtem Bruno usadowił sie w transporterku Dużej Murzynka i czekał tylko na zamknięcie tegoż i opuszczenie mojego lokum.
Wczoraj pakowałam do weta Docusia ale zanim to zrobiłam to miejsce w naszym trasnporterku zajął Bruno i tez chciał jechać, nie wiedział tylko boroczek, że to wyjazd do weta :mrgreen: a nie do innego domku :oops: :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw wrz 02, 2010 9:44 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

coś strasznie cicho w tym wątku, aż strach pytać o przyczynę tej ciszy :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw wrz 02, 2010 11:33 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Miszczuniu od wczoraj zapakowany w doniczkę po storczyku... którego wcześniej z niej "wypakował" .... :evil: ... Edyta - przewiązać wstążeczką z kokardką?... :ryk: :ryk:

Tak poproszę. 8) Ale koniecznie czerwoną :mrgreen:
Co tam u Miszczunia?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 02, 2010 11:59 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:arrow: :idea: pilnie poszukuje osoby z Wodzisławia Śląskiego w celu przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. :!: :!: :!:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 02, 2010 13:19 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:

Co tam u Miszczunia?

Miszczuniu nadal desperacko się pakuje :mrgreen: ... mam sporo fotek, tylko absolutny brak czasu na ich wrzucenie .... :(
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw wrz 02, 2010 15:20 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:

Co tam u Miszczunia?

Miszczuniu nadal desperacko się pakuje :mrgreen: ... mam sporo fotek, tylko absolutny brak czasu na ich wrzucenie .... :(

Skąd ja to znam... :roll: Też tak macie że jak macie wolne to wszystkie "sprawy" się na was rzucają jakby wyczuwały że macie wolne? Ciągle coś robię, gdzieś biegam, coś załatwiam, a nie jest to nic z tego co sobie zaplanowałam :|

Idę Mieczysława poprzytulać bo mu się braki odezwały i wyje.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob wrz 11, 2010 8:27 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kropencjusz a gdzie Ty się wybierasz tak cudnie zapakowany co? :wink:

Kasiu wytarmoś beboka ode mnie mocno i resztę cudnych Kociastych
mam nadzieję że Parysek ok
za Wszystkie sprawy :ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto wrz 14, 2010 20:21 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kociama pisze:Kropencjusz a gdzie Ty się wybierasz tak cudnie zapakowany co? :wink:

Kasiu wytarmoś beboka ode mnie mocno i resztę cudnych Kociastych
mam nadzieję że Parysek ok
za Wszystkie sprawy :ok: :ok: :ok:

Kropencjusz naparza się z Paryskiem ... ostatnio nawet krew się lała :roll: Miszczuniu rozwalił Parysowi nos ... :evil: Poza tym angina ... łapią jeden po drugim ... o dziwo (tfu tfu) najgorsze egzemplarze (w sensie obsługiwalności u weta: Bubuś, Parys i Miszczuniu) trzymają się jakoś :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro wrz 22, 2010 8:27 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Jak tam Kasiu?
angina poszła sobie?
Kropencjusz Ty się opanuj
Paryska nie lej po nosie
Za zdrowie Wasze :ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro wrz 22, 2010 17:19 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

pozwolicie moi drodzy przyjaciele, ze przypomne sie z moim najnowszym watkiem viewtopic.php?f=1&t=116903&start=0, zwlaszcza, ze jest ciekawy konkurs dla osob lubiacych robic banerki, konkurs z nagrodami :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 23, 2010 10:35 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Pozwolę sobie pospamować:
PILNIE POTRZEBNY DOM DLA FILEMONKA! viewtopic.php?f=13&t=114873&p=6443147#p6443147 :(

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]