no a co tam u Małej Mi? mrucznej kitki znaczy ? może wieczorkiem dorobię jeszcze kilka ogłoszeń bo wczoraj wieczorem to czasu mi zabrakło nawet na siedzenie przy kompie
Mala Mi lata za starszymi kotami i bawi sie ich ogonami. Wczoraj tak swietnie sie bawila z Dudim w chowanego, ze zalowalam, ze nie mam zadnego sprzetu aby to nagrac. Poza tym klei sie do czlowieka, mruczy, je i spi.
będzie z Niej śliczna koteczka już jest piękna a co dopiero jak podrośnie głaski proszę Małej Mi przekazać i duże kciuki za domek może zgłosi się ktoś chętny kto potrzebuje kizi mizi do domku
Wczoraj mialam jedno zapytanie. Odpowiedzialam, wyslalam umowe do zapoznania sie (żeby potem nie było ) i na razie cisza. Przedłużyłam malusiej ogloszenie na kraj 24 - na miesiąc, z wyrożnieniem. Musimy jutro się odrobaczyc i moze zaszczepic (?)
no odrobaczenie i pierwsza szczepionka konieczna moja malutka już ma to za sobą a w wieku Małej Mi jest i podobna do Niej tylko że nie ma pieprzyka w noseczku trzeba być dobrej myśli że znajdzie się dla Niej dobry domeczek z kochającymi ludźmi miłego dzionka Mała Mi