Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 13:38 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

:ryk:
Agenci! Oboje! :mrgreen:

U mnie też zimno. Mela smarka. Ja w polarach, normalnie - wrrr! Taka listopadowa jesień od razu? Buuu! Nie chcę! Foch! :|
Mam nadzieję ,że obiekt(-y?) posterylkowy dochodzi ładnie do siebie? :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Czw wrz 02, 2010 6:18 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

buziaczki dla uroczego stadka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw wrz 02, 2010 7:24 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

No i jak tam, było palenie w piecu? Bo u nas tak. I jakie koty zachwycone - same ochy i achy :wink: :mrgreen:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw wrz 02, 2010 10:51 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

palenie w piecu było, ale wieczorem energii elektrycznej niet no i romantyczny wieczór przy świecach :) i paluszkach felix :)

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Czw wrz 02, 2010 16:07 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

O ,jak romantycznie :mrgreen:

U nas też zimnica -w nocy włączyłam na trochę piec i a od dziś podłoga grzeje :wink: :P
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw wrz 02, 2010 17:43 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

EwKo pisze:Mam nadzieję ,że obiekt(-y?) posterylkowy dochodzi ładnie do siebie? :ok:

Obiekt gdzieś się po domu przemieszcza... Chyba czuje się lepiej niż wczoraj. Oczywiście chodzi o Dorotkę. Dorotka kilkakrotnie już była umawiana na sterylkę (ma nawet z zeszłorocznego bazarku 60 zł na ten cel w skarpetce nadal), ale złapać tego małego gnojka to wyższa szkoła jazdy. Kilka razy się nie udało, ale tym razem się zawzięliśmy. Uzbrojeni w małą niebieską tabletkę, rękawice dla spawaczy i nadzieję, schwytaliśmy Dorotkę znienacka. Trochę była otumaniona po tabletce, i dlatego się udało, inaczej nie ma szans.
Pani wet bardzo sprytnie sobie poradziła z naszą dzikuską, przerzucając ją do klatki iniekcyjnej, i po zastrzyku już wszystko poszło gładko.

Miałam tez zamiar zabrać na sterylkę Elfika, ale się rozkichała i bałam się. Poczekamy jeszcze.

Dziś znowu zimno, ale już się w piecu pali.

A ja późnym popołudniem wypijam kawę i zasypiam. Czy to jest normalne?
Poza tym to ja bym teraz chciała wakacje, jest tak jesiennie, to byłby dopiero wypoczynek teraz... A tu trzeba walczyć z wiatrakami. :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw wrz 02, 2010 19:38 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

no rzadko pisze ale czytam jak ten szpieg stale!
ciepełka życzę!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt wrz 03, 2010 6:25 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

oj to Dorotka dalej taka dzika, tyle czasu z Wami i jeszcze nie wie, że jesteście kocimi aniołami. To ci Dorotka.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt wrz 03, 2010 15:01 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

Może jeszcze ktoś będzie chciał wkleić banerek dla Anitki tymczasów 8)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://kotdoadopcji.strefa.pl/][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/ae1193208a.png[/img][/url]

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt wrz 03, 2010 18:23 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

amyszka pisze:Może jeszcze ktoś będzie chciał wkleić banerek dla Anitki tymczasów 8)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://kotdoadopcji.strefa.pl/][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/ae1193208a.png[/img][/url]

:ok: :ok: :ok:

mam trochę miejsca to wklejam banerek zaprzyjaźnionego dt :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt wrz 03, 2010 19:47 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

Banerek jest przepiękny, dziękuję! :1luvu:
Tylko teraz Tomek będzie musiał się zabrać za aktualizowanie stronki na bieżąco, bo ostatnio z braku czasu była mocno nie na czasie...

Mamy weekend. :P
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob wrz 04, 2010 16:48 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

Palimy w piecu, bo zimno.
Koty przecież marznąć nie mogą.

Mam wieści od Niuniusia, jest rozpieszczany i wreszcie zaczął być troszkę grzeczniejszy. Co za cholernik z niego. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob wrz 04, 2010 17:04 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

odpaliłam sobie grzejniczek i Morf pod nim leży :-)
a jak Niuniuś znalazł swoich wymarzonych dopieszczaczy , to i grzeczny :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob wrz 04, 2010 19:45 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

Niuniuś to straszna przechera jest. Nie dość, że zamieszkał nad morzem, to jeszcze śpi w różowym kocyku, rodzina go kocha, cokolwiek nie wyczynia, a do towarzystwa ma przepiękną koteczkę.
Jest po bardzo poważnym wypadku i jeszcze u mnie czasem nóżki mu się omsknęły, a tam, w nowym domu, nic nie jest przeszkodą. Włazi wszędzie podobno, wspina się, demoluje. :x
Ale powiem szczerze, cieszy mnie ta adopcja niesamowicie. Jak pomyślę o nim i o Amelce... Aż serce rośnie. Myślę też tutaj o ludziach, którzy adoptowali te koty. Naprawdę wspaniali ludzie.

No i słówko o Helence. Kluseczka bardzo przeżyła przeprowadzkę, ale jest coraz lepiej, dzięki cierpliwości Alinki6, za co jestem szczerze wdzięczna. Helenka jest idealna do przytulania i tarmoszenia. :wink: Mam nadzieję, że już wkrótce na to pozwoli.

A nasz staruszek Mufinek okupuje łóżko. Jutro miną 3 tygodnie z nim!
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie wrz 05, 2010 12:24 Re: Moja gromadka - Żabka,rodzinka,Pela,Niuń i Helenka w DS :))

Serce rośnie jak się wie że kotki tak dobre trafiły :1luvu: :D :ok:
Za dużo słonka i zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]