K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 21:41 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

lutra pisze:Wizyta ma być jutro. Miuti, podaję Twój numer. Będą się umawiać.Ok?
Ludzie b. fajni. Ich kotka odeszła w wieku lat 13. Mieszkają przy ul. Szlak, na parterze, nie otwierają okien, jak jest kot w pokoju, bo mają taki nawyk. Szukają miłej, spokojnej kotki...

U mnie wizyta?

Chodzi o Mrunię, prawda?
o moje łaciate słoneczko?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro wrz 01, 2010 21:53 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

kastapra pisze:Fufik do domu!!! Marek jesteś jutro? Bo państwo chcą poznać Fufisia

Z rana do godz 12.30 jestem w domu
zabieg Mruczka jest przewidziany od 13.00do 14.00 z możliwością poślizgu do godziny
ale to wszystko zależy co po otwarciu jeszcze wyjdzie
Podejrzewam że od 15.00 będziemy już w domu wiec zapraszam
już nigdzie nie będę wychodził do 22,00 mogą przyjść uściskać i wygłaskać
rozrabiakę
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro wrz 01, 2010 23:31 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Miszelino, będę prosię i przerzucę na Ciebie koordynację tego weekendu w galerii tzn na początek trzeba sprawdzić na Kocimskiej co jest, ja dam znać co mam u siebie w koszyku na szafie; identyfikatory, zeszyty z kotami, szeleczki, klatka, ulotki, kubeczki, kalendarze, zdjęcia kocie nasze i te co u Kosmy, puszki z plombowaniem i oklejaniem jak trzeba, roll-up, tablica, plakaty z Chatką (to Katgral), zdjęcia Miko i milion innych rzeczy trzeba ogarnąć.
Ja po prostu muszę zrobić kolejne sprawozdanie roczne a w tym celu ponurkować w papierach naszych i ostródzkich kilka dni. Jak tego rzetelnie nie zrobię to następne pozwolenie na zbiórki będziemy mieć za 2 miesiące a będziemy go potrzebować znaaacznie wcześniej.

Aha, może Totka będzie mieć dom w Warszawie, prowadzę rozmowy z panią, która miała wziąć Jaśminkę z Łodzi.

Jutro operacji suni Tinki. Ona jest tam bardzo grzeczna w przeciwieństwie do małych urwisów odstawiających demolkę w klatce :wink:

Kondzior pouczony, że w sobotę ma być super grzeczny, dał słowo. Jak weźmiecie ze sobą z pół kilo szynki indyczej to pewnie słowa dotrzyma :wink: Bo domowe jedzenie jest najlepsze na świecie taki np ryż z potrawką kurzęcą, jakby mógł to zjadłby wiaderko, potem wygląda jak wąż, który połknął bawoła

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 02, 2010 0:25 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Tweety pisze:Miszelino, będę prosię i przerzucę na Ciebie koordynację tego weekendu w galerii tzn na początek trzeba sprawdzić na Kocimskiej co jest, ja dam znać co mam u siebie w koszyku na szafie; identyfikatory, zeszyty z kotami, szeleczki, klatka, ulotki, kubeczki, kalendarze, zdjęcia kocie nasze i te co u Kosmy, puszki z plombowaniem i oklejaniem jak trzeba, roll-up, tablica, plakaty z Chatką (to Katgral), zdjęcia Miko i milion innych rzeczy trzeba ogarnąć.
Ja po prostu muszę zrobić kolejne sprawozdanie roczne a w tym celu ponurkować w papierach naszych i ostródzkich kilka dni. Jak tego rzetelnie nie zrobię to następne pozwolenie na zbiórki będziemy mieć za 2 miesiące a będziemy go potrzebować znaaacznie wcześniej.

Ja w piątek podrzucę na Kocimską pocięte i podziurkowane kartki z nowymi kotami, będą do wpięcia. Może być tak?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw wrz 02, 2010 4:55 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Tweety pisze:Miszelino, będę prosię i przerzucę na Ciebie koordynację tego weekendu w galerii tzn na początek trzeba sprawdzić na Kocimskiej co jest, ja dam znać co mam u siebie w koszyku na szafie; identyfikatory, zeszyty z kotami, szeleczki, klatka, ulotki, kubeczki, kalendarze, zdjęcia kocie nasze i te co u Kosmy, puszki z plombowaniem i oklejaniem jak trzeba, roll-up, tablica, plakaty z Chatką (to Katgral), zdjęcia Miko i milion innych rzeczy trzeba ogarnąć.
Kondzior pouczony, że w sobotę ma być super grzeczny, dał słowo. Jak weźmiecie ze sobą z pół kilo szynki indyczej to pewnie słowa dotrzyma :wink: Bo domowe jedzenie jest najlepsze na świecie taki np ryż z potrawką kurzęcą, jakby mógł to zjadłby wiaderko, potem wygląda jak wąż, który połknął bawoła

Tweety, ja w kwestii formalnej: czy nie łatwiej będzie, żeby Wislackikot, który codziennie jest na Kocimskiej, sprawdził, co i gdzie tam jest i przekazał Tobie? Chyba widujecie się częściej? Ja będę tam dopiero w sobotę rano i wtedy może być za późno. Wcześniej naprawdę nie mogę. Oczywiście postaram się o wszystkim pamietać, ale - jak pisałam - w sobotę może być troszke za późno.

Wiem, że na Kocimskiej jest tablica, ulotki, kubeczki. Klatki tam nie ma! O zdjęciach nie wiem nic, zeszytu też nie widziałam.
A, i jeszcze jedno: może by powiesić plakat Bercika, co?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw wrz 02, 2010 8:10 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

miszelina pisze:

Tweety, ja w kwestii formalnej: czy nie łatwiej będzie, żeby Wislackikot, który codziennie jest na Kocimskiej, sprawdził, co i gdzie tam jest i przekazał Tobie? Chyba widujecie się częściej? Ja będę tam dopiero w sobotę rano i wtedy może być za późno. Wcześniej naprawdę nie mogę. Oczywiście postaram się o wszystkim pamietać, ale - jak pisałam - w sobotę może być troszke za późno.

Wiem, że na Kocimskiej jest tablica, ulotki, kubeczki. Klatki tam nie ma! O zdjęciach nie wiem nic, zeszytu też nie widziałam.
A, i jeszcze jedno: może by powiesić plakat Bercika, co?

to wcale nie jest takie pewne :wink: Holender, to szkoda, że nie masz czasu, bo byłabym pewniejsza gdybyś rzuciła kobiecym okiem na stan faktyczny, męskiemu w takich sprawach nie dowierzam. Poza tym właśnie sporo rzeczy jest do przygotowania i w sobotę zupełnie nie będzie na to czasu. No nic, powiem mu, żeby przytargał drobnicę do domu i odpracuję kolejne robótki ręczne, bo to nie tylko kwestia wzięcia w sobotę ale zorganizowania całości aby w sobotę była gotowa...

Plakat Bercika koniecznie!

Queen_ink a możesz do mnie do biura?, bo wzięłabym je od razu do domu i uzupełniła zeszyt

Tweety

Post » Czw wrz 02, 2010 8:30 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

GDZIE JEST AKTUALNY GRAFIK NA TEN WEEKEND?????
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw wrz 02, 2010 8:34 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Ja plakat wydrukuję i będę mieć.

Gdyby nie udało się z klatką, to Robert mówił, że weźmie Wasz duży transporter. O misce na wodę i ew. kuwetce do klatki, jak takowa będzie, pamiętam. Z rzeczy "biurowych" dołóż pineski lub taśmę klejącą :wink:

Aha, po ile są kubki, kalendarze, zdjęcia i co tam jeszcze jest do sprzedaży? Porobię w pracy ceny.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw wrz 02, 2010 8:56 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

katgral pisze:GDZIE JEST AKTUALNY GRAFIK NA TEN WEEKEND?????

Kosma robi. Kosmo, wrzucisz najaktualniejszy?
Katgralu, chyba na poprzedniej stronie wieczorna wersja.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 02, 2010 9:05 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

Tweety pisze:
miszelina pisze:
Tweety pisze:
Queen_ink a możesz do mnie do biura?, bo wzięłabym je od razu do domu i uzupełniła zeszyt

Mogę. A mam wydrukować do 2 zeszytów czy do 1?

Czy może mi ktoś napisać 3 zdania o Janeczce? Mam tylko zdjęcia.
A smarki i mama od _namidy_?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw wrz 02, 2010 9:26 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

napiszę o jance - kolezance
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw wrz 02, 2010 9:41 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

queen_ink pisze:
Mogę. A mam wydrukować do 2 zeszytów czy do 1?

Czy może mi ktoś napisać 3 zdania o Janeczce? Mam tylko zdjęcia.
A smarki i mama od _namidy_?

Namido, ile Twói żłobkowicze mają już tygodni? czy Masza już do ciachniecia? Wydrukuj do dwóch, bo przydadzą się dwa.
Marek, czy Ty coś w końcu wysłałeś? dajże kociuchom szansę na pójście do domu.

Miszelina, ja dzisiaj wybebeszę koszyk z szafy, tam na pewno są ceny ale posprawdzam. Ci, którzy nie mają identyfikatora, proszę dane osobowe na pw.

No i zawaliliśmy lekko z grafikiem, bo zapomnieliśmy o roboczokotogodzinach, Ogony na 2 godziny, bo je wykończymy inaczej. Tosza, od Ciebie mogłyby chyba iść dwa, tak? to może jednego wziąłby wcześniej wislackikot a potem Anna09 wzięłaby drugiego i wróciły dwa, pierwszy odeśpi harówkę w transporterku na uboczu.
A w niedzielę? kto ma pomysł?

Tweety

Post » Czw wrz 02, 2010 9:47 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

kosma się dziś gorzej czuje i po zjedzeniu proszków o piątej rano się właśnie obudziła, za co przeprasza.
Plan taki jak wieczorem, brakuje dwóch ktosiów:

KWESTA w Galerii Krakowskiej 4 i 5 września 2010

sobota

11:00 - 14:00
Miszelina
Sabina
Kondzio
14:00 - 16:30
Lutra
Noemik
bunia
16:30 - 19:00
Kasumi
kto?
kot od aassii?

niedziela
Miszelina
Kinga Warmijska
niunia
Kosma_shiva
Anna09
kot od Toszy
Kinga Warmijska
kto?
Kokos

Proszę posprawdzać czy wszystkim pasuje
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw wrz 02, 2010 9:51 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

kosma_shiva pisze:kosma się dziś gorzej czuje i po zjedzeniu proszków o piątej rano się właśnie obudziła, za co przeprasza.
Plan taki jak wieczorem, brakuje dwóch ktosiów:

KWESTA w Galerii Krakowskiej 4 i 5 września 2010

sobota

Miszelina
Sabina
Kondzio
Lutra
Noemik
bunia
Kasumi
kto?
kot od aassii?

niedziela
Miszelina
Kinga Warmijska
niunia/ 13:00 - 14:30 pierwszy kot od Toszy
Kosma_shiva
Anna09
kot od Toszy (od 14:30)
Kinga Warmijska
kto?
Kokos

Proszę posprawdzać czy wszystkim pasuje

poprawki zielone moje. Czyli nie z niedzielą a z sobotnim kotem jest problem. Dwa koty od Aassii?

Tweety

Post » Czw wrz 02, 2010 9:52 Re: K-ów, wózeczkowy Miko ciężko chory, prosimy o kciuki!!!

kosmo jest jeszcze tymczas Patki, Patka sama przywiezie, kociak szczepiony...
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]