Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 21:15 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:
genowefa pisze:Wielbłąd, żeby wadoptować Tulca, zaproponowała buborowi swoje łóżko. To ja się rozsiadam z chipsami przed monitorem i czekam na dalszy rozwój sytuacji Obrazek

Bubor TAKIEJ okazji nie możesz zmarnować!

EDIT: Bubor. Dodam jeszcze tylko, że albo przygarniesz wreszcie jakiegoś kota od Wielbłądzia, albo będziesz nieustająco molestowany w tym wątku o dokocenie się :mrgreen:

A gratis będzie ciągle wisiał i wisiał.... w powietrzu (w sensie "niezrealizowany") 8) .

Lecę po czipsy! :mrgreen:

A co sugerujesz Monia, że miałby innego zrobić...? Stanąć :mrgreen: ?

A bo ja wiem :roll: :oops: 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 01, 2010 21:16 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:
A co sugerujesz Monia, że miałby innego zrobić...? Stanąć :mrgreen: ?

czy to nie jest stan najbardziej pożądany jakby to nie brzmiało :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro wrz 01, 2010 21:18 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Melduję się na wątku :D

Czy poprzednie części są równie komiczne? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro wrz 01, 2010 21:20 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:
genowefa pisze:Zmieniając chwilowo temat. Może chciałabyś się Wielbłąd zamienić na tymczasy, tak chociaż na tydzień? Bimboła goni moje koty :evil: Przydałoby się, żeby Julian albo Tadzik przetrzepali Bimbole dupę :twisted: Moje koty za miłe :roll:

Ależ ja mogę je obie dostarczyć do Ciebie bez żadnych wymian, bezterminowo i najchętniej w ogóle bezzwrotnie :twisted: Tadzina jest 'tylko' złośliwa i agresywna, natomiast Julian... Nie wiem, czy kojarzysz, co stanowi najbardziej uciążliwą z wad mojego pierworodnego :twisted: i czy w związku z tym odważysz się na niego zdecydować :roll:

Nie dziękuję :evil: Zreszta Julian jest Marcelibu, gdzież bym śmiała odbierać jej przyjemność przejęcia tego cudnego marmurkowego futerka 8) Tadzina, chyba tez jest już czyjś, nie pamiętam niestety czyj :oops: Więc dziękuję postoję :roll: Tym bardziej, że musiałbyś w takiej sytuacji szukać nowego chętnego na Dunię.

Proponowałam wymianę tymczasów: Bibmoła na Tulę
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro wrz 01, 2010 21:22 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:No pięknie , wychodzi na to że wchodząc do Twojego łóżka nie dość że mogę mieć do czynienia z kupczącą Bidzią to jeszcze jest taka możliwość że Tulec - strachulec zbierze się na odwagę i wtłucze mi za tą nieoczekiwaną zmianę miejsc :mrgreen: .

Pała za nieuważną lekturę. Kupsko w ramach rewanżu za obecność w moim łóżku jopop zamiast mnie - walnęła Busia, nie Bidzia. Bidunia ma na to zbyt kryształowy charakter :wink:

Królewna może się skupić, to fakt. Tulec daje z liścia wyłącznie innym kotom - do człowieka tylko się tuli. Ale to jak :roll:
Nie wiesz natomiast zupełnie, czego możesz spodziewać się po mnie 8) :mrgreen:

Czyli wychodzi jednak na to że gdyby pominąć pomyłkę z osobą kupczącej panny to zagrożenie w dalszym ciągu jest całkiem realne , w końcu to ja znalazłbym się na miejscu Jopop :mrgreen: .
Tulec może i się tuli tyle że do swojego a nie jak by nie było obcego człowieka 8) :wink: .
Hmmm..... :roll: , po Tobie raczej niczego złego bym się nie spodziewał , nie znam złych osób kochających kocią nację 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro wrz 01, 2010 21:25 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

bubor pisze:
Hmmm..... :roll: , po Tobie raczej niczego złego bym się nie spodziewał , nie znam złych osób kochających kocią nację 8)

hmm czy Wielbładzio sugerowała gdzieś, że może robić coś złego :roll: :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro wrz 01, 2010 21:28 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

:ryk: :ryk: :ryk:
Buborku, jeszcze się opierasz?! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro wrz 01, 2010 21:39 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

genowefa pisze:Proponowałam wymianę tymczasów: Bibmoła na Tulę

Ne, ne, ne, Tula jest już bubora :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro wrz 01, 2010 21:40 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

alus1 pisze:
bubor pisze:

hmm czy Wielbładzio sugerowała gdzieś, że może robić coś złego :roll: :mrgreen:

Ja też bynajmniej nie myślałam o niczym złym, wręcz przeciwnie :smokin:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 01, 2010 21:47 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

genowefa pisze:

Zastanów się , może jednak Julian ? . On ma w sobie to coś 8) ...........

Obrazek

bubor

Post » Śro wrz 01, 2010 21:56 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

bubor pisze:
genowefa pisze:

Zastanów się , może jednak Julian ? . On ma w sobie to coś 8) ...........

Obrazek

Ale Julian nie jest tymczasem ;)

A tak poza tym, to co nie tak namawiasz na Juliana? Czyżby Tulec był już nieaktualny? już Twój :?:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro wrz 01, 2010 22:07 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

A skądże znowu 8) , Tulec dalej czeka na swój kochający dom :wink:
Powiedzcie sami , czy on wygląda na przytulaka ? :mrgreen:

Obrazek

bubor

Post » Śro wrz 01, 2010 22:16 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Paweł, jesteś tendencyjny :twisted:

Oto prawdziwa Tulisia:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

EDIT, bo pochrzaniłam z fotkami :oops:
Ostatnio edytowano Śro wrz 01, 2010 22:24 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 2 razy

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 01, 2010 22:20 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

No proszę , rozleniwione zaspane Tulce wyglądają zupełnie inaczej 8) :wink:

bubor

Post » Śro wrz 01, 2010 22:24 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

bubor pisze:A skądże znowu 8) , Tulec dalej czeka na swój kochający dom :wink:
Powiedzcie sami , czy on wygląda na przytulaka ? :mrgreen:

Obrazek

Oj, przesadzasz. Ona tylko chciała coś powiedzieć, tak pyszczek otworzyła 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]