Kochani - gratulacje! Na pewno to dużo pomoże i w ogóle. Głosowałam. Zagłosowałam tez na małopolski link, który tu został wklejony przez ASK@, niech im sie uda!!
Czarnulka21 - kochana z Ciebie kobitka, widziałam ślicznego Bronia, a historia Rogera.....wstrząsnęła mną, żeby takich zwyrodnialców ###$$$%%%%% no! Niech się dzielnie trzymają oba kićki... żeby im ludzkiego ciepła i miłości nie brakło za to całe zło, którego już zdążyli doświadczyć. Ileż trzeba mieć w sobie bestii by znęcać się nad słabszym, bezbronnym zwierzęciem...jakież to jest prymitywne. Słów brak.
Wraz z tymczaskami cieszymy się z wygranej! Chudzinka- Bobik zaokrągla się i porasta włosem. Ma małe problemy z pęcherzem, ale poza tym i poza olbrzymim apetytem zachowuje się jak zdrowy kociak:) Szałwia, Czarnulka21 ozdrowienia dla Dymniaka ( on chyba świetnie nadawałby się do terapii ludzi i innych kotów, np. Kraszewianki nabrały przy nim odwagi ) , pozdrowienia także dla Lili- bardzo zaprzyjaźniła się z Dymniakiem, nie tęskni za nim? Kciuki za zdrowie Bronia i Rogera