Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 11:26 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze:Zabierzcie ode mnie tę łaciatą namolnicę.
Przed snem miałam zamiar przeczytać parę artykułów w "Zwierciadle". Uwaliła mi się na gazecie. Mrrrrrmmmrrrrmmmrrrmmmrrr... I lizanie po palcach. Przełożyłam ją w nogi - natłukła śpiącą tam Bidzię :twisted: Zdążyłam przeczytać ze trzy akapity. Wróciła. Skapitulowałam. Poszłyśmy spać. Tulec ze "Zwierciadłem" pod zadkiem.
Busiunia obrażona, sypia w swojej pluszowej budce :(

edit: literuffki :oops:

Ja juz mam w domu jedno laciate namolne, z drugim bym nie wytrzymala :mrgreen:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Śro wrz 01, 2010 17:06 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

To może wzięłabyś czarne syjamopodobne namolne :mrgreen: ?
To u mnie wtedy na miejsce Macieja zostałaby Tulcia :wink:

Jesteśmy z Tocią umówione do Niziołka na 10 września na 18.00. Nie wiem, jak zdążę się wyrobić po pracy, żeby dojechać na tę godzinę do Marysina, ale może się uda.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro wrz 01, 2010 19:29 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

No pięknie , wychodzi na to że wchodząc do Twojego łóżka nie dość że mogę mieć do czynienia z kupczącą Bidzią to jeszcze jest taka możliwość że Tulec - strachulec zbierze się na odwagę i wtłucze mi za tą nieoczekiwaną zmianę miejsc :mrgreen: .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro wrz 01, 2010 19:41 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

bubor pisze:No pięknie , wychodzi na to że wchodząc do Twojego łóżka nie dość że mogę mieć do czynienia z kupczącą Bidzią to jeszcze jest taka możliwość że Tulec - strachulec zbierze się na odwagę i wtłucze mi za tą nieoczekiwaną zmianę miejsc :mrgreen: .

Paweł, bierz Tulca razem z gratisami. Opłaca się :mrgreen: !
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 01, 2010 19:47 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłąd, żeby wadoptować Tulca, zaproponowała buborowi swoje łóżko. To ja się rozsiadam z chipsami przed monitorem i czekam na dalszy rozwój sytuacji Obrazek

Bubor TAKIEJ okazji nie możesz zmarnować!

EDIT: Bubor. Dodam jeszcze tylko, że albo przygarniesz wreszcie jakiegoś kota od Wielbłądzia, albo będziesz nieustająco molestowany w tym wątku o dokocenie się :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro wrz 01, 2010 19:57 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

genowefa pisze:Wielbłąd, żeby wadoptować Tulca, zaproponowała buborowi swoje łóżko. To ja się rozsiadam z chipsami przed monitorem i czekam na dalszy rozwój sytuacji Obrazek

EDIT: Bubor. Dodam jeszcze tylko, że albo przygarniesz wreszcie jakiegoś kota od Wielbłądzia, albo będziesz nieustająco molestowany w tym wątku o dokocenie się :mrgreen:

To lepiej jakaś kamerka by się zdała :mrgreen:

Genowefa nie strasz Bubora bo nam zniknie z wątku Wielbłądzia i kogo ona będzie molestowała?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro wrz 01, 2010 19:58 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

genowefa pisze:Wielbłąd, żeby wadoptować Tulca, zaproponowała buborowi swoje łóżko. To ja się rozsiadam z chipsami przed monitorem i czekam na dalszy rozwój sytuacji Obrazek

mając w pamięci poprzednie (sąsiadowo-rurkowe) wyczyny Wielbłądzia dołączam
kibicując dalszemu rozwojowi wydarzeń :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro wrz 01, 2010 20:35 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

alus1 pisze:mając w pamięci poprzednie (sąsiadowo-rurkowe) wyczyny Wielbłądzia dołączam

A możesz rozwinąć ten temat? Bo ja tu w sumie nowa jestem.... :oops: I nie wiem o so hozi, a brzmi intrygująco :D

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro wrz 01, 2010 20:44 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Alyaa pisze:
alus1 pisze:mając w pamięci poprzednie (sąsiadowo-rurkowe) wyczyny Wielbłądzia dołączam

A możesz rozwinąć ten temat? Bo ja tu w sumie nowa jestem.... :oops: I nie wiem o so hozi, a brzmi intrygująco :D

hmm jakby to krótko i zwięźle opisać, no nie umiem ale działo się :mrgreen:

edit: Wielbłądzio mnie zabije :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro wrz 01, 2010 20:59 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Zmieniając chwilowo temat. Może chciałabyś się Wielbłąd zamienić na tymczasy, tak chociaż na tydzień? Bimboła goni moje koty :evil: Przydałoby się, żeby Julian albo Tadzik przetrzepali Bimbole dupę :twisted: Moje koty za miłe :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro wrz 01, 2010 21:05 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

bubor pisze:No pięknie , wychodzi na to że wchodząc do Twojego łóżka nie dość że mogę mieć do czynienia z kupczącą Bidzią to jeszcze jest taka możliwość że Tulec - strachulec zbierze się na odwagę i wtłucze mi za tą nieoczekiwaną zmianę miejsc :mrgreen: .

Pała za nieuważną lekturę. Kupsko w ramach rewanżu za obecność w moim łóżku jopop zamiast mnie - walnęła Busia, nie Bidzia. Bidunia ma na to zbyt kryształowy charakter :wink:

Królewna może się skupić, to fakt. Tulec daje z liścia wyłącznie innym kotom - do człowieka tylko się tuli. Ale to jak :roll:
Nie wiesz natomiast zupełnie, czego możesz spodziewać się po mnie 8) :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 01, 2010 21:07 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Alyaa pisze:

Chodzi o wężyka mojego sąsiada z parteru 8) Sąsiad niestety już się wyprowadził i wężyka też ze sobą zabrał.
Radzę przekopać poprzednie części :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 01, 2010 21:10 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

A gratis będzie ciągle wisiał i wisiał.... w powietrzu (w sensie "niezrealizowany") 8) .

Lecę po czipsy! :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 01, 2010 21:12 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

genowefa pisze:Zmieniając chwilowo temat. Może chciałabyś się Wielbłąd zamienić na tymczasy, tak chociaż na tydzień? Bimboła goni moje koty :evil: Przydałoby się, żeby Julian albo Tadzik przetrzepali Bimbole dupę :twisted: Moje koty za miłe :roll:

Ależ ja mogę je obie dostarczyć do Ciebie bez żadnych wymian, bezterminowo i najchętniej w ogóle bezzwrotnie :twisted: Tadzina jest 'tylko' złośliwa i agresywna, natomiast Julian... Nie wiem, czy kojarzysz, co stanowi najbardziej uciążliwą z wad mojego pierworodnego :twisted: i czy w związku z tym odważysz się na niego zdecydować :roll:

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 01, 2010 21:13 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Marcelibu pisze:

A gratis będzie ciągle wisiał i wisiał.... w powietrzu (w sensie "niezrealizowany") 8) .

Lecę po czipsy! :mrgreen:

A co sugerujesz Monia, że miałby innego zrobić...? Stanąć :mrgreen: ?

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]