Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 13:38 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

hop kicie!!

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Śro wrz 01, 2010 13:40 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Nadal nic :( nawet ani jednego telefonu :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 01, 2010 14:32 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Jak się ma pecha, to sie ma, kurcze :( A taka piękna akcja była przeprowadzona, błyskawiczna. Coś przystawiło. Ale trzeba nadzieję mieć :ok: :ok: :ok: Cholerka - zimno sie robi, nie dobrze :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 01, 2010 18:51 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

NOWY PLAKAT Z NUMEREM DO DT

Obrazek
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 01, 2010 18:54 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

kciuki za kociaste.zadzwoni ten jeden jedyny telefon. Zobaczycie!

wtręt:
dziewczyny prosza o głos:
viewtopic.php?f=1&t=116630&p=6368151#p6368151
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 02, 2010 14:22 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Podrukowane NOWE - lecę w miasto :ok: :ok:

jasdor

Post » Czw wrz 02, 2010 14:24 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

jasdor pisze:No właśnie ! Brak prądu czyli ogrzewania, a noce już wcale nie ciepłe. A jak ogłoszenia, nikt nie pyta ? Tak mi ich żal :( U mnie ogłoszenia wiszą, ale nikt karteczek nie oderwał :( Doklejam nowe koło sklepów ZOO, bo tam najwięcej ludzi o dobrych sercach dla zwierzyny zagląda. Puściłam dla Soniów przelewem co nieco. Oby domki szybko sie znalazły :ok: :ok: :ok: A jak one tam bidulki ?

Jasdor - bardzo dziękujemy z Soniami za wpłatę. Właśnie za resztę, która pozostała z wpłat kupiłam jedzonko. Teraz kochani zbieram na szczepienia koteczek. Jeszcze nie wiem kiedy pójdę bo weterynarz pracuje dokładnie w tych samych godzinach co i ja. Dzisiaj zadzwonię i zapytam ile będzie kosztowało.

Ja też podrukowałam nowych ogłoszeń i wieczorkiem bryknę naklejać. Postaram się też porobić więcej ogłoszeń, bo właśnie doszedł mi antywirus to i komp bezpieczny jest.

Z przyjaźni Filemona i Soń to raczej nic nie będzie. Wczoraj znów go tam zatargałam - i po chwili bałąm się własnego kota! Nawet na mniew arczał jak go głaskałam.
magdajedral

Post » Czw wrz 02, 2010 16:04 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

magdajedral pisze:
Z przyjaźni Filemona i Soń to raczej nic nie będzie. Wczoraj znów go tam zatargałam - i po chwili bałąm się własnego kota! Nawet na mniew arczał jak go głaskałam.

Ale tak to jest na początku jak ja przyniosłam małego tymczasa do domu to moja zwariowała 8O pazura sobie urwała od skakania po ścianie (odbiło jej) gryzła małego, biła łapą po głowie , a teraz :1luvu: śpią razem i dalej się tłuką (oczywiście z miłością)
No ale wiesz nikt przecież nie zmusza cię do przygarnięcia ic hna stałe :) ja się cieszę bardzo że dałaś im ten tymczas :1luvu: bo gdyby nie ty :(

A wierze, że rozdzwonią się wkońcu tel :ok:

Ogłoszenia zamieszczę nowe (z nowym plakatem też) bo troszkę spadły. :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 02, 2010 18:19 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

A ja ciągle wierzę że telefony się odezwą i kotki będą miały domek lub dwa. Trzymam kciuki!
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Czw wrz 02, 2010 21:11 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Ja też w to mocno wierzę.
Raczej nie mam szans na ich przygarnięcie na stałe. Obecałam TŻ-owi że to tymczas i jesli teraz złamię obietnicę to sądzę, że mogę zapomnieć o jakimkolwiek tymczasowaniu później..... a tyle bied na świecie czeka!
Ponieważ pogoda nie za fajna, w domku coraz chlodnie, zaniosłam koteńkom kołdrę......ach co za raj teraz mają. najchętniej by z niej nie wyłaziły.
A zdradzę w jakim celu zaniosłam do nich Filemona. Otóż miałam podejrzenia ze to Sonia2 jest niewysterylizowana, miałam wrażenie ze ma rujkę. I tak sobie myślę, że Filemon, kot z doświadczeniem, mimo, że bez nabiału obecnie, ale może instynktu nie stracił i chociaz rozwiał by moją wątpliwości co do tego która z nich jest po sterylce.... Niestety Filemon to za przeproszeniem dupa nie kot i tylko warczał, a "objawy" rujki jak się szybko pojawiły tak szybko zniknęły :)
magdajedral

Post » Pt wrz 03, 2010 7:56 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Niech zadzwoni ten jeden jedyny telefon, ale wlaśnie TEN ! Przecież z małymi bąblami od przejechanej mamusi tak sie udało, wierzę, że teraz też sie dobrze ułoży :ok: :ok:

I troche prywaty : pogłosujcie na Małopolską kocią inicjatywę (w moim podpisie) fundacje pozarządowe - AFN

jasdor

Post » Sob wrz 04, 2010 16:40 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Puk, puk...

Zadzwonił ktoś?
Proszę, powiedz, że zadzwonił...
najszczesliwsza

Post » Sob wrz 04, 2010 23:11 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Niestety odkąd jest mój numer na ogłoszeniach jeszcze nie odebrałam żadnego telefonu w sprawie koteczek :(
magdajedral

Post » Nie wrz 05, 2010 14:34 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Koteczki szukają domków !!!!!
Kurczę, nikt się nie odzywa a one tak bardzo chcą do człowieka...
magdajedral

[poprzednia][następna]