Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dlaczego w ramach?Nie wiem, żeby efekt był lepszy? Taka ramę zawsze mozna zmienić. Żaden problem.Moge namalować i bez ramy, jesli Ktoś będzie miał takie życzenie. Po prostu obrazu bez ramy nie jestem w stanie powiesic. Musi wisieć, bo inaczej koty mi zwalą i przyklei sie masa futra . To farby olejne. Wszystko łapia. Poza tym, kiedy wisi, widze co muszę poprawić.
iza71koty pisze:
No tak. Tylko ze Waldemar nie jest ze Szczecina....Waldemarze skąd jesteś?
Elżbieta pisze:Faktem jest,że nie znam Pani osobiście.Nie rozmawiałem-bo jak?My tu w Rumii,a Pani w Szczecinie.
Waldemar
J.D. pisze:Prawdę mówiąc -dziwi mnie Waldemar nie tylko to,że karmisz koty-[szacunek ci za to] ale po lekturze szczecińskich wątków dziwi mnie też twoja odwaga wypowiedzi.Ja osobiście w pełni popieram to co napisałeś o karmicielkach-muszę przyznać,że ja nie wiem czy dałabym radę być tak wytrwała jak one-dzień za dniem maszerują aby nieść trochę ciepła tym biednym,sponiewieranym stworzeniom.Ileż potrzeba siły i hartu ducha aby to robić nie zwracając uwagi na nic i nie dostając w zamian nic oprócz wdzięczności zwierzaków?Właściwie dostając jeszcze kuksańce nie tylko od losu ale i od ludzi.rzeczywiście masz rację TE KOBIETY TRZEBA PODZIWIAĆ [ciebie zresztą też]a nie opluwać.
Iza o to właśnie chodzi, o wasz cały teren -szczecin,Rumia,Swinoujście.....- REGION PRZYJAZNY KOTOM -tylko żeby pewne organizacje i ludzie pozbierali was kotolubów do kupy zamiast was niszczyć i szczuć na siebie
kya pisze:Alez pomagaj Waldemarze ,nikt nie chce Cie zniechecac. W koncu bedziesz pomagal kotom i to sie liczy. Nikt nie chce sie klocic,ja wylacznie dotrzymuje danego izie slowa ,ze jak bedzie wieszac psy na tych,ktorzy jej pomagali to bede sie odzywac. Kolejny raz pojechala po TOZie ( ktory za free sterylizuje wszystkie koty, ktory dawal izie sluzbowy samochod do wozenia kotow,ktory zabral od niej kupe kotow i uratowal je przed smiercia z brudu,grzyba itd) O NOT juz nie wspomne bo byc moze iza ma jakis glejt ,ze moze sie jej czepiac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Google [Bot] i 256 gości