Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 27, 2010 18:16 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Pozdrawiamy...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt sie 27, 2010 19:39 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

kasia86 pisze:Lilunia odeszła w moich ramionach i przy serduszku ['] :cry: :cry:
Żegnaj moja mała koteczko, nie dane było ci cieszyć się życiem.

kasia86 pisze:Wspomnienie minionych dni...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tutaj już po biopsji i widać jak jej się sączy :cry:

Lila żegna cioteczki i prosi o domki dla jej siostrzyczki, braciszka i mateńki :cry:

Obrazek

To już miesiąc odkąd jej nie ma, a mnie wcale nie mniej serce boli ['] :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sie 27, 2010 19:51 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Skąd ja to znam :( Sama wiesz, że takich wspomnień nie liczy się w miesiącach, tylko w latach. Obraz sie zaciera, ale w sercu ten kawałeczek miejsca jest już zajęty na zawsze. Zawsze będziemy je kochać. Wiem, jak bardzo Ci ciężko, mocno przytulam.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sie 27, 2010 19:59 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Tak, ale oddaje sie kawalek serca i to czlowieka od srodka wypieksza. Ci ludzie, ktorzy zyja bez takiej milosci sa strasznie biedni, a my jestesmy obdazeni tym cudem bezgranicznej milosci naszych podopiecznych futerek.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt sie 27, 2010 22:48 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Ja z ludźmi którzy nie lubią zwierząt, to nie chce mieć nic do czynienia.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob sie 28, 2010 6:21 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Z kotkami bylam bo kichaly strasznie a Leslaw to juz okrutnie fuczal. Na odcinku 8 km byly as kupy :-( Lena okazala sie malym diabelkiem, strasznie sie rzucala przy zastrzykach, Lesio byl tylko niezadowolony. Dostaly antybiotyk i czuja sie chyba dobrze, bo od piatej nie daja mi spac bo tak dziczeja a paprocie juz ledwo zipia... Apetyt im dopisuje obojgu. Jedza juz normalnie tylko im mleka nie daje w ogole. Leslaw ma eleganckie twarde kupy, lena raz luzniejsza raz twardsza ale straczki nie maja. Sa kochane tylko ta pobudka...

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Sob sie 28, 2010 13:42 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

:mrgreen: Przywileje macierzynskie. Mnie dzis Lilli o 4-tej obudzila, bo postanowila ze jest czas i ona jest glodna! Co zrobisz takiemu malpiszonowi? Przytulisz, powkurzasz sie i kochasz bezgranicznie...bynajmniej ja...
Teraz odyspiaja i jest ok.

Lenka i Lesio sie pozbieraja. Duzo jest tez w tym zmiana otoczenia. Od mojej wetki wiem, ze niektore koty potrzebuja az trzy miesiace, zeby sie przyzwyczaic, tak ze staraj sie nie martwic.

SecretFire

Post » Sob sie 28, 2010 20:12 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Lenusia nie lubi jak się coś robi koło niej ale Lesiu jeszcze gorzej się wyrywał.
Cieszę się, że już im dajesz normalną karmę i nic im nie jest. :ok:
Lesiu przytył czy nic?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 29, 2010 11:47 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Doczytałam o Mateńce, biedna koteńka [']
Ale ważne że dzięki Tobie bezpiecznie odchowała swoje dzieci, a Ty pomogłaś jej przekroczyć TM, nie umierała samotnie w bólu.
Biegaj szczęśliwie po tamtej stronie TM...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sie 31, 2010 8:15 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

:(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sie 31, 2010 11:42 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

kasiatatry pisze:Z kotkami bylam bo kichaly strasznie a Leslaw to juz okrutnie fuczal. Na odcinku 8 km byly as kupy :-( Lena okazala sie malym diabelkiem, strasznie sie rzucala przy zastrzykach, Lesio byl tylko niezadowolony. Dostaly antybiotyk i czuja sie chyba dobrze, bo od piatej nie daja mi spac bo tak dziczeja a paprocie juz ledwo zipia... Apetyt im dopisuje obojgu. Jedza juz normalnie tylko im mleka nie daje w ogole. Leslaw ma eleganckie twarde kupy, lena raz luzniejsza raz twardsza ale straczki nie maja. Sa kochane tylko ta pobudka...

pobudka to norma u takich maluszków.Złoszczę sie, ale jak jej nie ma to wpadam w strach dlaczego nie biegają.
Nie wiem jak je wozisz do weta, ale malce lepiej wkładac razem do kontenerka.Spokojniej znosza droge i mnie stresuja.
Z pobudek wyrosna...kiedyś!
Kocham ranne galopki, mimo ze mnie złoszczą.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto sie 31, 2010 12:18 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

:ryk: Ja tez uwielbiam. Zlosc szybko mija.

SecretFire

Post » Śro wrz 01, 2010 15:47 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Kasia się nie odzywa :crying:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 01, 2010 16:44 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

kasia86 pisze:Kasia się nie odzywa :crying:

Ona pracuje, myślę...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro wrz 01, 2010 18:59 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Mateńka ['] ;(((

Bez paniki Aniu. Odezwie sie, jak czas bedzie miala.

SecretFire

[poprzednia][następna]