Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Ojej
Ja niecierpię papierosów. Na szczęście u nas jest zakaz palenia.
Erin pisze:O, dziękuję![]()
A skąd wiedziałaś, że mam urodziny niedługo?
SecretFire pisze:Jeszcze 45 minut i tez moge zwiewac. Dosc na dzis. W nastepnym tygodniu jestem sama w pracy, to bedzie jeszcze wiecej. Ale chociaz bez fajek!
Czemu u Was trzeba placic za Skype? Jak Skype na Skype sie dzwoni to jest przeciez za darmo. Ja do Szwajcari tak dzwonie.
Dziwne. No a pisac to idzie tak samoMoje przezwisko tam mam takie same jak tu i miejscowosc Herne.
psiama pisze:Też mi się wydawało, że Skype jest za darmo. Iza, za to się płaci ?![]()
Przytulam Was ciotki moje zziębnięte. Aż mi głupio przyznać, że od ponad tygodnia mi juz kaloryfery grzeją ...Ale my to wyjątek, wszędzie wokół zimno. U nas jest włąsna kotłownia blokowa i za to się słono płaci. Ale zawsze ciepło w domciu, koteczki nie chorują
![]()
kasia86 pisze:Ja jestem uczulona na dym nikotynowy z powodu astmy. W pracy niby jest palarnia, ale i tak zostawiają drzwi otwarte czy niedomknięte i smród wlatuje na salę. Znowu dzisiaj ich gnałam, żeby zamykali drzwi. Kiedyś usłyszałam że upierdliwa się robię.![]()
Nikomu nie bronie palić, ale nie chce żeby mnie raczyli tym smrodem.
ellza1 pisze:Erin pisze:O, dziękuję![]()
A skąd wiedziałaś, że mam urodziny niedługo?
A kiedy, kiedy ?, my dwie Izy, to może jeszcze i dwie wrześniowe panny , bo ja też mam niedługo
, a imieniunki w piąteczek Ciotka ma
jak ja ?![]()
Zdjęcia z miodków cud - miód i czytam, że dobrze się bawiłyście, super, a Grażynka dojechała ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Wojtek i 36 gości