Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 31, 2010 16:37 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Bo ona jest nieśmiała dziewczynka, niewinna :kotek: ...
U mnie przez pierwszą godzinę po przyjeździe siedziała skulona pod kuchenną szafką - ale wystarczyła ta godzina siedzenia z nią, głaskania i gadania, żeby objawiła się prawdziwa Tulcowa natura. A teraz nie opuszcza mnie ani na krok :1luvu:

Nie masz wyboru Paweł. Albo bierzesz sam, albo dostaniesz ją pocztą :mrgreen: Sam wiesz, że odbiór osobisty będzie o wiele bardziej komfortowy dla kota :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto sie 31, 2010 16:41 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sie 31, 2010 16:38 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

bubor pisze:Gdy jakiś czas temu miałem okazję widzieć na żywo Tulca - strachulca to zamiast starać się okazać swe zalety chował się po kątach 8) , w sumie nie ma mu się co dziwić - też bym umykał widząc sunącego ku mnie wieloryba :mrgreen: .

Spoko-maroko 8) . Tulec przede mną też uciekała. Po pierwszej godzinie przestaje. Po dwóch zaczyna się tulić.

Bubor bierz Tulca!!!!!!!!!! Kropcia i tak się nie zmieni, nie zrobi się bardziej miziasta. Po prostu - taka jest :D .

Edit: zjadłam "o"
Ostatnio edytowano Wto sie 31, 2010 19:21 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto sie 31, 2010 18:52 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Wielbłądzio pisze: Nie masz wyboru Paweł. Albo bierzesz sam, albo dostaniesz ją pocztą :mrgreen: Sam wiesz, że odbiór osobisty będzie o wiele bardziej komfortowy dla kota :mrgreen:

Bubor, no chyba nie pozwolisz, żeby kicia przesyłką podrózowała :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sie 31, 2010 18:54 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Buborek, ale trafiłeś! :mrgreen:
Kasiu! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sie 31, 2010 18:58 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

może trzeba zrobić petycję. Jak się wszyscy z miau podpiszą (oprócz Bubora zapewne 8) ) to nie będzie miał wyjścia i kota będzie musiał wziąć :)
:twisted:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Wto sie 31, 2010 19:22 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Coś w rodzaju petycji jest już tutaj.

Kto się jeszcze dopisze :mrgreen: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto sie 31, 2010 19:22 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

evalla pisze:może trzeba zrobić petycję. Jak się wszyscy z miau podpiszą (oprócz Bubora zapewne 8) ) to nie będzie miał wyjścia i kota będzie musiał wziąć :)
:twisted:

To się nazywa delikatna "rozmowa adopcyjna" :mrgreen: ...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto sie 31, 2010 19:24 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Marcelibu pisze: Kropcia i tak się nie zmieni, nie zrobi się bardziej miziasta. Po prostu - taka jest :D .

Pięknie to ujęłaś Marcelibu , taka jest :1luvu: moje nakrapiane szczęście :oops:

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 31, 2010 19:29 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Buborku, Kropcia. aczkolwiek cudna, nie odpowie na pytanie. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sie 31, 2010 19:55 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Pochrzaniłam :oops: , więc poprawiam:

1. Kropcia pozostanie taka jaka jest.
2. Jej koleżanka Dorcia też nie jest zbyt wylewna w okazywaniu Tatusiowi swoich uczuć.
3. Każdy kociarz zasługuje na chociaż jedno własne miziaste, mruczące i namolne footro.
4. Przytulec posiada wszystkie cechy wymienione w punkcie trzecim.
5. Przytulec jest do pilnej adopcji (pilnej, żeby na jej miejsce mogła zostać u mnie na bezterminowym DT Totka z Ostródy).

Czyż to nie wspaniały zbieg okoliczności :mrgreen: ?
Ostatnio edytowano Wto sie 31, 2010 20:58 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 2 razy

Wielbłądzio

Post » Wto sie 31, 2010 20:22 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Tak więc 8) ..........

ad 1 - to fakt 8)
ad 2 - to fakt :(
ad 3 - w sumie fakt :roll:
ad 4 - jeśli tak jest to niczym się nie różni od wyżej wspomnianych :mrgreen:
ad 5 - to jest jakiś argument 8)

Ale czy wszystkie te prawdy mogłyby spowodować jakby nie było prawie że zdradę Dużego względem ukochanych acz niespecjalnie miziastych pannic ? 8) , trzeba kochać je takimi jakie są a nie szukać pocieszenia w bardziej miziastej ( przynajmniej hipotetycznie :mrgreen: ) pannicy 8) .

bubor

Post » Wto sie 31, 2010 20:31 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

bubor pisze:Tak więc 8) ..........

ad 1 - to fakt 8)
ad 2 - to fakt :(
ad 3 - w sumie fakt :roll:
ad 4 - jeśli tak jest to niczym się nie różni od wyżej wspomnianych :mrgreen:
ad 5 - to jest jakiś argument 8)

Ale czy wszystkie te prawdy mogłyby spowodować jakby nie było prawie że zdradę Dużego względem ukochanych acz niespecjalnie miziastych pannic ? 8) , trzeba kochać je takimi jakie są a nie szukać pocieszenia w bardziej miziastej ( przynajmniej hipotetycznie :mrgreen: ) pannicy 8) .

JAKIEJ ZDRADY?! 8O No Buborku.. Kochac będziesz po prostu trzy..Zapewniam, że da się! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sie 31, 2010 20:34 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Jak to jakiej zdrady ? , moje panny a już na pewno nakrapiana piękność poczuły by się zdradzone :roll: .............

bubor

Post » Wto sie 31, 2010 20:38 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

O widzę, że idzie już na ostro :)

Bubor toż to wstyd mieć tylko dwa koty

Ja się zgadzam zwłaszcza z punktem trzecim :) Dlatego Siupsiupek u nas został :)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto sie 31, 2010 20:46 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. BUBOR, przygarnij Tulca :) !!!

Zdrada byłaby wtedy, gdybyś Kropcię czy Dolores: odrzucił, wyrzucił, oddał komuś - bo tak! Albo byś wymienił na np. ładniejszego kota. Kropcia - ma stałe miejsce w Twoim sercu i nic tego nie zmieni - ani Dolores, ani Tulec. To samo z Dorcią. A dasz szansę na fajne życie w Twoim Domku innej kociej istotce, która tego bardzo potrzebuje. A że przytulaśna - tym lepiej.
Wiesz, ja rok walczyłam z matką o drugiego kota. Następny rok o trzeciego. Naprawdę walczyłam. Długo czekałam. I każdego kocham, każdego za co innego.

Marcelibu

[poprzednia][następna]