Nie przekonasz kotka,
już widzę te dzwoneczki na kolejnych fotkach

Nasze koty też nam TO robiły, aż się postarzały.
Na szczęście rzadko.
Bardzo przykro było, bo Marek też ptaszkolubny.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Napisz co u Frycka póki na łączu jestem - ŁADNIE proszę
JoasiaS pisze:AYO pisze:Napisz co u Frycka póki na łączu jestem - ŁADNIE proszę
A wrąbał na spółkę ze mną śmietankową kaszkę firmy Smakija, leży mi na kolanach, przeszkadzając okrutnie i mrucy![]()
MarciaMuuu pisze:No, wujek Michał, to pewnie przygotuje takie dzwony, każdy o wadze 1,5 kg, które kotki będą targać na obróżkach
alus1 pisze:JoasiaS pisze:AYO pisze:Napisz co u Frycka póki na łączu jestem - ŁADNIE proszę
A wrąbał na spółkę ze mną śmietankową kaszkę firmy Smakija, leży mi na kolanach, przeszkadzając okrutnie i mrucy![]()
ach jak ja Go uwielbiam![]()
![]()
graszka_gn pisze:MarciaMuuu pisze:No, wujek Michał, to pewnie przygotuje takie dzwony, każdy o wadze 1,5 kg, które kotki będą targać na obróżkach
Jednak ujmę się za koteczkami....
...niech Wujek do tych dzwonów kółeczka dorobi, pliiisss
AYO pisze:Wierzę w Ciebie - znajdziesz rozwiązanie
JoasiaS pisze:Uwielbiałbyś jeszcze bardziej, jakbyś widziała jak sam podsuwa mi do swój łebek do całowania![]()
Straszny z niego przytulak. Uwielbiam takie koty
JoasiaS pisze:![]()
Chwilowo koty mają odpuszczone te dzwonki. Dziś rano przyniosły nam dwie żywe mychy w prezencie. Dochodzimy do perfekcji w łapaniu tych myszy w plastikowe pudełko. Ja naganiam, Michał łapie i wynosi na zewnątrz. Myślę, że zaczynamy już dorównywać kotom w trudnej sztuce polowania
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Chwilowo koty mają odpuszczone te dzwonki. Dziś rano przyniosły nam dwie żywe mychy w prezencie. Dochodzimy do perfekcji w łapaniu tych myszy w plastikowe pudełko. Ja naganiam, Michał łapie i wynosi na zewnątrz. Myślę, że zaczynamy już dorównywać kotom w trudnej sztuce polowania
no to musi być cudny widok szczególnie przy porannym zaspaniu![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 32 gości