Białas troszke się interesował zapaszkiem miecha ale nie umiał zbyt jeszcze "ugryźć" tego .... pingwinek widac jest młodszy , mniej aktywny . takie mikruski jeszcze , myślę ze z 2,5 tyg mają. Mamusia za to nadrabia apetytem fajna kicia , grzeczna , kulturalna i wogóle . bidulka tak bardzo chciałaby pomruczeć ale katarzysko jej nie pozwala. Ale z lkażdym dniem musi być lepiej
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U mnie Pan Kot nadal czeka, zainteresowanie praktycznie zerowe ale za to wczoraj przywiozłam rudaska z Oliszek i dziś pojechał pani doktor przy okazji wizyty napomknęła, że ktoś szuka rudego kocurka i akurat dziś przyjechała po malucha, hehhe aby wszystkie tak schodziły
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Basiu czy ty nie przeginasz? Tyle kotów nazbierać a psa ani jednego? Toż te koty z nudów i braku ruchu w tłuszcz obrosną a tak piesek by je trochę rozruszał To Behemot wrócił do starego domu czy nowy znalazł? A ja mam komplet do twojego Gucia, chcesz? Kotka Zagadka - zupełnie jakby jej nie było, siedzi pod łóżkiem albo w szafie, przy próbie nawiązania kontaktu syczy, wyciągnięta na siłę i pod przymusem tulona mruczy i barankuje, ot taki kot prosty w obsłudze
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.