Napisz mi na pw. adres ,bo ja niestety czasem przez przypadek usunę ważne wiadomości.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
serum pisze:tak ,bo już z tego różu wyrosła i teraz przerzuciła się na biel![]()
Napisz mi na pw. adres ,bo ja niestety czasem przez przypadek usunę ważne wiadomości.
serum pisze:tego to akurat mam w nadmiarze....mogę oddać połowę ....tłuszczu oczywiście
serum pisze:ok ,ale odbiorę dopiero wieczorkiem ,bo teraz już uciekam ......do kliniki mam ok 40 km. wiec czas ruszać,a musimy być na 13-stą na miejscu.
iza71koty pisze:Dziewczyny to moze zapytam przy okazji.Chociaż....
Ale moze akurat.
Muszę sobie zorganizowac kilka par butów na okres jesienno- zimowy. Poządane są traperki, ciepłe kozaczki, ocieplane gumiaczki. Jeśli macie coś takiego, a juz wyrosłyście....
to chętnie przyjmę do użytkowania w trasy.
![]()
Takie sprawy zawsze zostawiam na sam koniec. Mam dobra ciuchbude, ale nie zawsze trafić mozna. Tak czy inaczej będe szukać.Jakby jednak coś wam wpadło przypadkiem, bede bardzo wdzieczna
.
ewaw pisze:Jeśli chcesz, mogę Ci wysłać mimo to, zobaczysz.
Mi się już nie przydadzą, leżą w szafie.
To takie wyższe traperki, skórzane, wiązane.
Daj znać, czy wysyłać i jeśli tak, to na jaki adres.
J.D. pisze:A czy dla tych kotków to nie można jakiejś innej budki-domku postawić?Deski,płyta, styropian albo wata i będzie ciepło.A'propo butów -mam tylko adidasy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości