Pilnie potrzebne są również fundusze na szczepienia najmłodszych miaukotków.
Aukcje w systemie kup teraz! - każdy artykuł po 5 zł
Coś na ostatnie dni lata tudzież akurat przywitanie polskiej złotej jesieni, która - mam nadzieję - nie zawiedzie i nie ustąpi pola od razu listopadowej ponurej aurze:

Do gry przyda się lekki, niezobowiązujący strój, któremu nie straszny ani pot, ani krew, ani ziemia

- rozmiar L (szerokość pod pachami mierzona „na płasko” - 53 cm) – 1 sztuka

- rozmiar XL (szerokość mierzona pod pachami w stanie rozłożonym – 57 cm) – 7 sztuk

Wszystkie koszulki nowe, L-ka i jedna XL-ka zostały wyjęte z woreczka na czas pomiaru.
Po grze wskazane uporządkowanie artystycznego nieładu panującego na głowie, w tym celu można wykorzystać następujący sprzęt:

Kiedy emocje sportowe opadną, a wieczorny chłód zagna nas do domu, jesienne wieczory może umilić układanie kostek domina:

A teraz - klient, nasz pan: możliwa licytacja albo opcja kup teraz!

Kup teraz: 20 zł
Licytacja: cena wywoławcza - 8 zł

Jeśli kogoś jesienne chłody odstręczają i woli poćwiczyć na siłowni, niezbędne przydasie może spakować do

Kup teraz: 20 zł
Licytacja: cena wywoławcza – 10 zł

Wieczór, spokój, jesień… Może więc ulubiona herbata w nowej filiżance? Pasuje do domina

Sygnowany przez Yamasen Fine Porcelain 24 Gold Collection Japan.
Ładne, dość subtelne, akurat na prezent. Lekko uszkodzone pudełko(filiżanki w stanie nienagannym), w które zapakowano całość (nieostrożnie zerwałam element zdobiący).
Kup teraz: 30 zł
Licytacja: cena wywoławcza – 10 zł

Zasady:
1. Licytacje będą trwać tydzień od złożenia pierwszej oferty.
2. Wylicytowane/zakupione przedmioty wysyłam na wskazany via PW adres po uzyskaniu potwierdzenia wpłynięcia odpowiedniej kwoty na konto MK:
Fundacja Pomocy Zwierzętom MiauKot
pl. Gen. Sikorskiego 2/2
41-902 Bytom
nr konta: ING Bank Śląski 86 1050 1621 1000 0090 7210 1638
3. W tytule przelewu proszę o wpisanie nicku miaumowego

4. Koszty przesyłki:
Jeśli wartość zakupionych przedmiotów będzie mieścić się w przedziale 15-29 zł – połowę kosztów przesyłki pokrywam ja.
Jeśli wartość zakupionych przedmiotów przekroczy 30 zł – przesyłkę biorę na siebie.
Cennik poczty polskiej: http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm . Szczegóły ustalam każdorazowo z kupującym.
Optymistycznie pozwoliłam sobie zostawić miejsce dla kupujących i licytujących. Byłoby wspaniale, gdyby przynajmniej część tych

Zapraszam!

PS. Widniejące na fotkach sierściuchy nie są obiektem transakcji.
Jeszcze