pomponmama pisze:Erin pisze:pomponmama pisze:No masz!

Podłapała!

Sol, poczekaj jak cię dorwę... to cię nakarmię taką ilością tuczących maszkietów, że będziesz się miesiąc odchudzać!

Pompon, ja mam lepszego pomysła - gaz bojowy zastosuj

Znaczy co? Ja tam nie mam takiego odrzutu, chyba że... Mam skierować Frędzelka lufą w stronę Sol? No coś ty!

Nie dość, że ją zapraszam uparcie od jakiegoś czasu i nic, to jeszcze jak już się w końcu uda, to ją zdmuchnę... No co najmniej grzywkę jej urwie, a reszta włosów wypadnie potem...

Ty nie wiesz nawet jaka to niebezpieczna broń jest ten mój Frędzelek. W zasadzie to groźba użycia Frędzelka w celach bojowych, podpada pod ludobójstwo, bo on ma bardzo szerokie pole rażenia.

Sąsiadów też bym wytruła...

Nieee
Jaka tam grzywka

mama zostawila nam maszynke do golenia wiec jak szalec to szalec, precz z grzywkami!!! poza tym ja sie nie boje gazów bedzinskiego Fredzla bo sama mam w domu Kalifa z Rudy Slaskiej a takie baki jakie on puszcza to moga chyba tylko konkurowac ze smrodami w Bobrku......
Pomponmamon mialo byc tak dostojnie ale wybacz szacowna Pomponmamopolko, zem sprowadzila tor Twych mysli na tor nieten co trzeba. Byc moze zobaczymy sie szybciej niz sie nam wydaje bo ... musze prysnac z domu na 24 h zeby uspokoic troche mysli. Nie umiem zniknac calkiem, musze ruszyc w Polske w rejs wiec licze na to ze mnie przenocujesz moze...? daloby sie cos zrobic w tym tygodniu? wtedy mozesz mnie przemaszkiecic na ament, ja sie i tak nie odchudzam bo to bez sensu jest przeciez - moje cudne kraglosci znikna w architekturze kosci a ja tego nie chce. Musze sie przemaszkiecic i oderwac od mojego reality ktore zaczyna coraz bardziej przypominac show, zostawie TZa z zoo i puszkami i niech radzi sobie facet jak umie bo umie. Potrzebuje oddechu. Nastepnym razem wyceluje w Gdansk bo zawsze marzylam o tym zeby pojechac pociagiem cala noc nad morze obejrzec wschod slonca i wrocic.
A to wszystko prez Krystyne Jande i jej ksiazke "Moja droga B.". Kiedys Wam zacytuje co pisala o czarnym kocie i Ernescie Bryllu ale to kiedy indziej bo musze ogarnac ten bur...yyy hasiok zwany kuchnia
Edit: wlasnie doczytalam o uwodzicielskiej miecie i probie gwaltu na Fredzlu. Mamo Pe., ja sie tam zapowiadam w trybie ekspresowym!! ja tam po prostu musze byc! I musze zostac psiknieta mieta!!! (niekoniecznie przeleciana przez Pompona

)
o matkocorko bije mi ide myc te naczynia zanim chlop wroci.