alus1 pisze:Jak pięknie dranie dobrane kolorystycznie w nowym podpisie fiu fiu zdolniacha robiła
No ba , Gattara to zdolniacha jakich mało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:Jak pięknie dranie dobrane kolorystycznie w nowym podpisie fiu fiu zdolniacha robiła
Wielbłądzio pisze: począwszy od Ropuszka - od dłuższego czasu zostawiam sobie wyłącznie czarne
Wielbłądzio pisze:AgaPap pisze:NO faktycznie fajowy, tylko czego on tak szybko miga, nie mogę się przypatrzyc Twoim futerkom
Nie wiem, ja oczywiście nie umiem zwolnić tego migania, ale każda z fotek była już u nas pokazywana - a na przypatrywanie zapraszam do pierwszego posta (albo jeszcze lepiej: osobiście na Makolągwy Street
).
AgaPap pisze:A Makolągwy Street 8 to chyba z 500 kilometrów ode mnie jest
AgaPap pisze:Jak se mamusia wychowała pieroworodnego to tak ma
Wielbłądzio pisze:AgaPap pisze:Jak se mamusia wychowała pieroworodnego to tak ma
To nie ja go nauczyłam szczać po kątach, słowo daję![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:AgaPap pisze:Jak se mamusia wychowała pieroworodnego to tak ma
To nie ja go nauczyłam szczać po kątach, słowo daję![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:Naprawdę. Wielbłąda da się przyuczyć do korzystania z ludzkiego kibelka
Wielbłądzio pisze:Na chwilę obecną:
51 m : 12 sztuk = całe 4, 25 m kwadratowych na jedno footro nie licząc mnie lub 3, 93 m z uwzględnieniem Wielbłąda.
Pluszak obudził mnie dziś o 4.20. Wiecie co robił? Bawił się na terakocie skradzioną z suszarki łyżeczką od herbatyKiedy podeszłam, aby mu ją odebrać, ...wziął rzeczoną łyżeczkę do pyszczka i sam mi ją podał
![]()
Wielbłądzio pisze:Posiadaczki czarnych koczurów, jesteście domyślne jak te niektóre podmioty w polskiej gramtyceWymyśliłam sobie, że będę od Was żądać wklejania fotek Waszych synów jako wkupnego, a tu proszę: wszystkie wstawiłyście je dobrowolnie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Wojtek i 28 gości