Misia będzie w szpitaliku do wtorku. Ciekawa jestem co jest z tym jej ogonem bo poprosiłam też o sprawdzenie tego ciocię Anię.
Nie wiem co się stało z szylkrecią, ale będę tam chodzić i obserwować. To jest dziewczynka i jeżeli jest tam gdzieś nadal to trzeba ją złapać, bo urodzą się kolejne niekochane.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Misia po zabiegu czuje się już w miarę dobrze. Panna miała 3 maluszki ale jeszcze to była wczesna ciąża. Już zjadła i nie ma z nią żadnego problemu. Dzisiaj ciocia Ania zaszczepi ją na grzyba, bo ten ogonek nie wygląda za dobrze. ale tak dokładnie to nie wiadomo co ona z nim ma, ale szczepionka nie zaszkodzi.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
kasia86 pisze:Ona jest malutka Dorotko, życie jej nie rozpieszczało
Nie wiem co to będzie zimą...
szczególnie, że jest nagonka na zamykanie piwnicznych okienek
sezon grzewczy - koszmar dla kotów
edit:
a może któraś z Cioteczek miała by jakąś wenę twórczą i stworzyła ulotkę o wpuszczaniu kociaków w zimie? Porozkładałybyśmy je np. w lecznicach w Pabianicach.