Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 29, 2010 13:39 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

to ja się przywitam w nowej części też czarnulkiem :wink:

Obrazek

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie sie 29, 2010 13:42 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Zostawiam odcisk łapy 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie sie 29, 2010 14:35 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

wreszcie wstałam, więc się melduję :D z moim czarnym synkiem

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie sie 29, 2010 16:56 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Czarnuchy witają Dranie
Obrazek

*anika*
, latem ciężko o domy dla kotów, nawet po fajne i ładne nikt nie dzwoni. Teraz telefon się rozdzwoni, zobaczysz :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie sie 29, 2010 17:18 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Aleba pisze:Zostawiam odcisk łapy 8)

O, Pani Moderator -> dzień dobry!!!! :mrgreen:
(Kiedy to piwo???)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie sie 29, 2010 17:24 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Marcelibu pisze:(Kiedy to piwo???)

O, ostatnio to była kawa ;)
W najbliższym tygodniu na pewno nie, wyjeżdżam.
Ale potem chętnie :)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie sie 29, 2010 17:36 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Aleba pisze:
Marcelibu pisze:(Kiedy to piwo???)

O, ostatnio to była kawa ;)
W najbliższym tygodniu na pewno nie, wyjeżdżam.
Ale potem chętnie :)

:ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie sie 29, 2010 17:59 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Specjalnie dla Tulca - strachulca przesyłamy filmik - pomoc naukową jak zdobywać serducha nowych lub ewentualnych Dużych 8) , pannicy z filmiku udało się to wyśmienicie :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=hhHSXesLLng

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sie 29, 2010 18:06 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

bubor pisze:Specjalnie dla Tulca - strachulca przesyłamy filmik - pomoc naukową jak zdobywać serducha nowych lub ewentualnych Dużych 8) , pannicy z filmiku udało się to wyśmienicie :wink:

Ten oddech w tle - to Buborowy... :mrgreen:

Marcelibu

Post » Nie sie 29, 2010 18:09 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Marcelibu pisze:
bubor pisze:Specjalnie dla Tulca - strachulca przesyłamy filmik - pomoc naukową jak zdobywać serducha nowych lub ewentualnych Dużych 8) , pannicy z filmiku udało się to wyśmienicie :wink:

Ten oddech w tle - to Buborowy... :mrgreen:

To były raczej westchnienia niereformowalnego szylkretkomaniaka :mrgreen:

bubor

Post » Nie sie 29, 2010 20:53 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Maleńka gaduła :1luvu:
Mnie też musisz kiedyś taką przywieźć. Ale dopiero wtedy, kiedy ubiję oba burasy i zwolnią się u mnie miejscówki :mrgreen:

Ech, frajerka z tego Tulca, nie umiała się zaprezentować :roll: A żebyście wiedzieli, jaka ona jest namolna, szczególnie w łóżku, ale nie tylko. Odlepić jej od siebie nie można :twisted:

Posiadaczki czarnych koczurów, jesteście domyślne jak te niektóre podmioty w polskiej gramtyce :wink: Wymyśliłam sobie, że będę od Was żądać wklejania fotek Waszych synów jako wkupnego, a tu proszę: wszystkie wstawiłyście je dobrowolnie :1luvu:

Pitolę, nie posprzątam :oops:
Albo zrobię to jutro po robocie, albo nie będę w tym tygodniu nikogo do siebie zapraszać :oops:

Gdyby ktoś dotąd nie zauważył, to uprzejmie proszę zauważyć teraz: jaki mamy przepiękny Drańsko-Wielbłądzi podpis 8) Nie jest on oczywiście mojego autorstwa (ktokolwiek kto kiedykolwiek miał wątpliwą przyjemność zetknąć się z przebłyskami mojego talentu informatycznego, ani przez moment by mnie o to nie posądził :wink: - ale większość z Was nie miała, więc wyjaśniam), ogromne podziękowania za niego - również oficjalne - należą się Cioci Gattarze :1luvu:
Jestem dumna z moich pięknych dzieci 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sie 29, 2010 20:57 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Jaki masz piękny bannerek :1luvu: , w końcu Drańskie stadko prezentuje się jak należy 8) :wink:

bubor

Post » Nie sie 29, 2010 21:07 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

NO faktycznie fajowy, tylko czego on tak szybko miga, nie mogę się przypatrzyc Twoim futerkom :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie sie 29, 2010 21:07 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

dorcia44 pisze:jestem i ja :wink:obiecuje nie lać po kątach :mrgreen:

Całe szczęście. Jedno Licho wyrabia ostatnio 300% normy :twisted: :twisted: :twisted:

AgaPap pisze:NO faktycznie fajowy, tylko czego on tak szybko miga, nie mogę się przypatrzyc Twoim futerkom :roll:

Nie wiem, ja oczywiście nie umiem zwolnić tego migania :oops: , ale każda z fotek była już u nas pokazywana - a na przypatrywanie zapraszam do pierwszego posta (albo jeszcze lepiej: osobiście na Makolągwy Street 8) ).
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sie 29, 2010 21:18 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Part 5. Zapraszamy serdecznie:)

Jak pięknie dranie dobrane kolorystycznie w nowym podpisie fiu fiu zdolniacha robiła :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]