Tweety pisze:Spędzaliśmy urlop w okolicach Ostródy. Oczywiście wizyta w schronisku zaliczona. W szpitaliku wpadła mi w oko Totka, totalnie zdołowana, totalnie zniechęcona, nie idąca na żadne leczenie, z podejrzeniem astmy.
Jeżeli tam zostanie, nie przeżyje, nie oszukujmy się.
A tak wygląda Totka i miejsce, w którym przebywa ...
Ją trzeba stamtąd zabrać, bo nie ma żadnych szans. Ona musi trafić na tymczas jeżeli ma żyć. Jeżeli się zdąży ....
Totunia została zabrana, ale teraz potrzebuje diagnostyki oraz dobrej karmy. Wystawiam na potrzeby Totki 5 zestawów szkolnych - każdy zestaw składa się z 1 rzeczy, większej lub mniejszej oraz zeszytu w kratkę, bez marginesu, o takiego:

1. Zestaw nr 1: zeszyt oraz piórnik z logo Lirene zawierający 8 kolorowych ołówków, ekierkę, linijkę, prosty ołówek, temperówkę oraz gumkę do mazania. Cena wywoławcza 7 zł

2. Zestaw nr 2: zeszyt oraz linijka 20 cm z kalkulatorem [nówka, włączyłam tylko i wyłączyłam kalkulator żeby sprawdzić]. Cena wywoławcza 5 zł

3. Zestaw nr 3: zeszyt oraz akwarela w formie samochodzika

4. Zestaw nr 4: zeszyt oraz 2 długopisy w plastikowym etui. Cena wywoławcza 3 zł

5. Zestaw nr 5: zeszyt oraz zakładka do książki w formie kotka, całkowita długość wraz z uszami 13 cm

Wszystkie rzeczy są nowe, nieużywane, otwarte wyłącznie do zdjęć.
Bazarek trwa do piątku 3 września do godziny 23:00. Częściowe koszty wysyłki 2 zł, resztę pokrywam ja
Zapraszam!