Totka ze schronu znalazła dom i juz się w nim panoszy :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 27, 2010 22:30 Re: Totka ze schronu.Już w DT, teraz szukamy środków na leczenie

Milu, dziękuje :)
jak mała wieczorem?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob sie 28, 2010 18:26 Re: Totka ze schronu.Już w DT, teraz szukamy środków na leczenie

Przepraszam za milczenie, nie wyrabiam się ze wszystkim :oops:

Wczoraj wieczorem w lecznicy pan doktor stwierdził, że Totunia znacznie lepiej: i z uszami i ze stanem zapalnym. Pęcherz 'umiarkowanie wypełniony', czyli w ciągu dnia raczej musiała korzystać ze wspólnych kuwet.
Kolejna porcja leków jutro. Być może też jutro pobierzemy dziewczynce krew do kontroli. Dziś ją odrobaczyłam (Profenderem, co by uniknąć większych awantur :roll: ), uszyska też już dwukrotnie zakroplone. Żadnych objawów domniemanej astmy jak dotąd nie zaobserwowałam, oby to nie byla prawda :ok:
Aha. No i jeszcze RTG będzie trzeba jej zrobić przed wizytą u Niziołka - podobno też może pokazać coś w związku z tą astmą/nieastmą.

Kochana jest :1luvu: Oczka, tę piękne złote ślepiska, nadal ma jeszcze smutne, ale kiedy się ją głaszcze i do niej gada, patrzy na mnie z taką miłością...
Właśnie chrupie swojego Royala :)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob sie 28, 2010 18:37 Re: Totka ze schronu.Już w DT, teraz szukamy środków na leczenie

no to wieści całkiem, całkiem :)

Tweety

Post » Sob sie 28, 2010 19:17 Re: Totka ze schronu.Już w DT, teraz szukamy środków na leczenie

Całkiem całkiem, oby były takie jajlepsze na świecie. :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Near vacco

Od: Nie maja 02, 2010 22:39

Post » Wto sie 31, 2010 7:53 Re: Totka ze schronu.Już w DT, teraz szukamy środków na leczenie

Halo, centralo, znaczy stolico...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sie 31, 2010 7:55 Re: Totka ze schronu.Już w DT, teraz szukamy środków na leczenie

Jesteśmy, żyjemy, piszę o Toci na bieżąco w naszym Drańskim wątku.

Zapraszamy :D :arrow: viewtopic.php?f=1&t=116438
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto sie 31, 2010 11:50 Re: Totka ze schronu.Już w DT, teraz szukamy środków na leczenie

Wielbłądzio pisze:Jesteśmy, żyjemy, piszę o Toci na bieżąco w naszym Drańskim wątku.

Zapraszamy :D :arrow: viewtopic.php?f=1&t=116438

a możemy prosić o kopiowanie i wklejanie tych wieści tutaj?, bo Totka szuka domu a na Twoim wątku nie rzuci się w oczy jako kot adopcyjny.

Tweety

Post » Wto sie 31, 2010 12:40 Re: Smutna Totka ze schronu szuka swojego miejsca na Ziemi!

I ja tak myślę. Dawaj tutaj Wielbłądziu! Może ktoś się zakocha???!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto sie 31, 2010 12:49 Re: Smutna Totka ze schronu szuka swojego miejsca na Ziemi!

Prosię :pig: :

EDIT: Rozmawialam z lecznicą.

Wyniki Totuni, oprócz pozostałości stanu zapalnego (coś tam z leukocytami, nie zrozumiałam :oops: ), są podobno idealne :D
Surolan jeszcze do piątku i potem w sobotę na kontrolę.

A w piątek jedziemy na Gagarina na RTG klatki piersiowej i szyi.
Miałyśmy robić na SGGW, ale mają zepsuty sprzęt

Wielbłądzio

Post » Wto sie 31, 2010 13:29 Re: Smutna Totka ze schronu szuka swojego miejsca na Ziemi!

A Piękne Miodowe Oczy w Cudownie Miziakowatym Burym Futerku dooomku szukają!!!!:

Domku - tutaj jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na Ciebie!!!!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto sie 31, 2010 14:55 Re: Smutna Totka ze schronu szuka swojego miejsca na Ziemi!

Kochana, proczłowiecza kocinka :1luvu:

Tylko kotów innych nie lubi, więc raczej powinna byc jedynaczką :?

Wielbłądzio

Post » Wto sie 31, 2010 20:12 Re: Smutna Totka ze schronu szuka swojego miejsca na Ziemi!

Podrzucamy.

Totylka umie bawić się byle papierkiem jak mały kociak :) Patrzę na nią i z radością obserwuję, jak koteni z każdym dniem wraca trochę radości życia, trochę śmiałości i ufności w lepsze jutro...
11/12 września, po wizycie u Niziołka, Totka ma przenieść się do jakiejś lecznicy w Wieliczce. Ale przecież... Po trzech tygodniach życia na wolności w ciepłym domu, z tymczasowym 'swoim' człowiekiem, taka zmiana to będzie dla małej kompletny regres :(

Złotookie Bure Słoneczko pilnie szuka swojego kochającego Ludzia na zawsze :!: :!: :!:

Wielbłądzio

Post » Wto sie 31, 2010 20:37 Re: Smutna Totka ze schronu szuka swojego miejsca na Ziemi!

Wielbłądzio pisze:
11/12 września, po wizycie u Niziołka, Totka ma przenieść się do jakiejś lecznicy w Wieliczce. Ale przecież... Po trzech tygodniach życia na wolności w ciepłym domu, z tymczasowym 'swoim' człowiekiem, taka zmiana to będzie dla małej kompletny regres :(

Złotookie Bure Słoneczko pilnie szuka swojego kochającego Ludzia na zawsze :!: :!: :!:

Mam wielką nadzieję, że znajdzie się domek dla Burasi. A ona (na oko) - taka sobie: zwykła, bura. Ale serduszko ma kochające, cieplutkie. I wypatruje swoich rąk - tak bardzo ich potrzebuje.

Marcelibu

Post » Wto sie 31, 2010 20:56 Re: Smutna Totka ze schronu szuka swojego miejsca na Ziemi!

dziewczyna szuka u mnie kota do adopcji w Krakowie:
http://www.facebook.com/rudomi
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Wto sie 31, 2010 21:22 Re: Smutna Totka ze schronu szuka swojego miejsca na Ziemi!

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:

Mam wielką nadzieję, że znajdzie się domek dla Burasi. A ona (na oko) - taka sobie: zwykła, bura. Ale serduszko ma kochające, cieplutkie. I wypatruje swoich rąk - tak bardzo ich potrzebuje.

Ale takie zwykłe bure są najładniejsze.

Kciuki za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

[poprzednia][następna]