Moderator: Estraven
Pewnie, że za niedługo będzie post pocachaniowymejflajek pisze:mejflajek
Moje najszczersze wyrazy współczucia wiem jak to jest stracić ukochane zwierzątko, ale mam nadzieję, że szybko się pozbierasz [*] dla Twojego kiciusiarbeti pisze:rbeti
Wiem co masz na myśli sama mam już dosyć, ale trzeba to przetrwać, a nie chcę za bardzo Luny faszerować jakimiś tabletami, bo słyszałam, że ponoć tabletki są niebezpieczne dla kotów. A na dodatek Luna to syjam, a syjamy mają ciężką naturę jeżeli chodzi o ruję... Np godzina 5 rano a ona miauczy jakby ją kto katował, w dodatku syjamy kto głośne koty, więc nawet zamknięcie drzwi z sypialni i włożenie głowy pod poduszkę nic nie pomaga.... Pozdrawiambozena640 pisze:bozena640
Dziękuję bardzo, to miłe z Twojej stronyana18 pisze:ana18
natasiunia pisze:Wiem co masz na myśli sama mam już dosyć, ale trzeba to przetrwać, a nie chcę za bardzo Luny faszerować jakimiś tabletami, bo słyszałam, że ponoć tabletki są niebezpieczne dla kotów. A na dodatek Luna to syjam, a syjamy mają ciężką naturę jeżeli chodzi o ruję... Np godzina 5 rano a ona miauczy jakby ją kto katował, w dodatku syjamy kto głośne koty, więc nawet zamknięcie drzwi z sypialni i włożenie głowy pod poduszkę nic nie pomaga.... Pozdrawiam
No naszczęście moja Luna dziś chyba skończyła ruję, ponieważ już dziś nie miauczy i jest spokojna, ale zobaczę w nocy, ale ciachnę dopiero we wrześniu ponieważ czekam na kasę i na termin...bozena640 pisze:bozena640
To bardzo smutne, ale moim zdaniem powinnaś nawet tych dwóch nie wypuszczać chociaż jak mieszkasz na parterze to trudno je będzie upilnować, ale trzymam za Ciebie, za Was kciuki... Na pewno będzie dobrze.... Ja osobiście nie wiem co bym zrobiła jakby mojej Lunie się coś stało... Ostatnio miałam sytuacje a raczej mój narzeczony, przygniótł Lunę udem (a mój narzeczony nie jest leciutki, bo ćwiczy na siłowni ma prawie 50 w bicepsie i 185 i w sumie waży 117 kilorbeti pisze:rbeti
Wiem bo to w końcu moje serduszkozuzzik pisze:Cici piękna jest...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 313 gości