"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Niestety... już jest pewne - w niedzielę przyjeżdża do mnie tymczasik. Pani, która go teraz tymczasuje, w poniedziałek wyjeżdża. Tymczasik jest po leczeniu. Na pewno nie pp, bo za szybko i za łatwo wyleczył się, ale miał paskudną biegunkę. Boję się do niego dawać Mrusię. A odseparować nie mam gdzie, mieszkam teraz w kawalerce.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
smarti pisze:czy coś wiadomo jak tam Mrusia? jest już 10 dni w schronisku-czy nie dostała katarku?
Na razie zdrowa. Na razie...
Pan zadzwonił dzisiaj, że jeszcze nie podjęli decyzji. Że Mrusia to jego faworytka, ale przeraża go, że nie może sobie koteńki obejrzeć przed adopcją. Ma się jeszcze odezwać. No cóż zobaczymy
A właściwie dlaczego jej nie może obejrzeć przed adopcją?