[Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 27, 2010 20:12 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Pani Dyrektor z mojej szkoły już umieściła na naszej stronie : http://slosto.biaman.pl/
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt sie 27, 2010 20:47 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Dzisiaj dowiedziałam się,ze w zakładzie Central soya na Elewatorskiej obok Zakładów Zbożowych są dwie kotki z w sumie dziewięcioma maluchami.A wszystkich kotów na terenie zakłagu ok.dwudziestu.Osoba, z którą rozmawiałam mówiła,że koty są tam rozjeżdżane samochodami albo giną w inny sqosób.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Pt sie 27, 2010 20:49 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

:ok: :ok: kurcze doganiają nas, ja jutro w pracy w pracy rozsieję wici....
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt sie 27, 2010 20:52 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Przykro się robi jak się czyta takie rzeczy na Krakvecie :( I to człowiek człowiekowi..
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt sie 27, 2010 21:05 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

no brak słów na słownictwo koleżanek z Brzegu, zwłaszcza że dotyczy to zwierzaków, coś mi się pomyliło, już przez te siedzenie przy kompie chyba ślepnę, jeszcze nas nie doganiają... :oops: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt sie 27, 2010 21:56 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Amentia- plakacik mam:) do wglądu w lecznicach... skarboneczka też się znajdzie. Wystarczy zbierać siły i ćwiczyć uśmiech :)
Marzena68 - nie przeczytałam tego co napisałaś 8) A tak serio - trzeba zobaczyć jak sprawy. Jak duże toto i dzikie to poczekać i na sterylkę. Jak maleńkie to...nie wiem gdzie to wsadzić :roll: Ale może coś sie w końcu ruszy.

Co do upojnej niedzieli w sklepie - jutro ustalę szczegóły. Wstępnie 13-18 z pakietem Kolorków II.

Jutro napiszę jak dziś broiłyśmy z Kassją, dziś padam na klawisze.
W skrócie - rozmokłyśmy i porosłyśmy mchem oraz znalazłyśmy TYLKO dwa maleńtasy z mamunią :roll:

I bardzo was proszę - nie dajcie się ponieść emocjom na forum krakvetu. Grzecznie i kulturalnie. Trzymamy poziom :ok:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt sie 27, 2010 23:10 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

aga&2 pisze:Amentia- plakacik mam:) do wglądu w lecznicach... skarboneczka też się znajdzie. Wystarczy zbierać siły i ćwiczyć uśmiech :)
Marzena68 - nie przeczytałam tego co napisałaś 8) A tak serio - trzeba zobaczyć jak sprawy. Jak duże toto i dzikie to poczekać i na sterylkę. Jak maleńkie to...nie wiem gdzie to wsadzić :roll: Ale może coś sie w końcu ruszy.

Co do upojnej niedzieli w sklepie - jutro ustalę szczegóły. Wstępnie 13-18 z pakietem Kolorków II.

W skrócie - rozmokłyśmy i porosłyśmy mchem oraz znalazłyśmy TYLKO dwa maleńtasy z mamunią :roll:

I bardzo was proszę - nie dajcie się ponieść emocjom na forum krakvetu. Grzecznie i kulturalnie. Trzymamy poziom :ok:

No przecież my zawsze jesteśmy grzeczne, kulturalne i na poziomie. Nie wiedziałaś o tym? :roll:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob sie 28, 2010 7:16 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

marzena68 pisze:Dzisiaj dowiedziałam się,ze w zakładzie Central soya na Elewatorskiej obok Zakładów Zbożowych są dwie kotki z w sumie dziewięcioma maluchami.A wszystkich kotów na terenie zakłagu ok.dwudziestu.Osoba, z którą rozmawiałam mówiła,że koty są tam rozjeżdżane samochodami albo giną w inny sqosób.

W zeszłym roku dzwonił Pan stamtąd do mnie w sprawie adopcji kotków. Chciał jak największą ich ilość :evil: proponowałam mu dorosłe wysterylizowane kotki trochę kręcił nosem. Nie wiem jak to się zakończyło, ponieważ podałam numer do Agaty aby dzwonił i pytał o dorosłe wysterylizowane koty.

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Sob sie 28, 2010 8:00 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

WSZYSCY W MOJEJ (sokólskiej) OKOLICY

W nocy ukradli sabę!!!!!!!!!!!!błagam o pomoc!!!!!!!!!!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob sie 28, 2010 10:07 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Poczytajcie:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... escie.html
i komentarz: rmiechowicz
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Sob sie 28, 2010 10:36 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Znalazłaby się też dla mnie jakas puszka moze?? Zamierzam coś w szkole postawić :D

justyslopez

Od: Nie wrz 16, 2007 17:34

Post » Sob sie 28, 2010 13:04 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

aga&2 pisze:Amentia- plakacik mam:) do wglądu w lecznicach... skarboneczka też się znajdzie. Wystarczy zbierać siły i ćwiczyć uśmiech :)

Się założe że to o mnie xD
A-moja koleżanka może pomóc w oddawaniu kotów, gdyby to wypaliło ? Bo jeszcze nie wiem gdzie i kiedy, i czy to ja też mogę te koty oddawać :P

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Sob sie 28, 2010 13:45 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

A może zróbmy znów na poczatku września "wrześniowe mruczenie".
Dużo kotków w naszych dt jest zaszczepiona.Jest nadzieja,że znalazłyby domy. Mijają wakacje i upalne dni, może bedzie większe zainteresowanie kotkami.
Aga2 co Ty na to.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Sob sie 28, 2010 17:06 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Ogłoszenie
Przyjmę kota lub kotkę
Po sterylizacji, "zwierzątko niewychodzące" - do bloku. Zdjecia z opisem prosze wysyłać na e-mail aaankaaa2186@wp.pl z góry dziękuję;)
Szansa dla naszych dorosłych kotów. Napisałam już mail kierujący na stronę kotkowa ale opiekunowie mogą jeszcze wysłać zdjęcia z dokładniejszymi opisami sowich podopiecznych bo zawsze jest szansa na domek.

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Sob sie 28, 2010 19:52 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

poszukiwania policyjno-koalicyjne uwieńczone sukcesem SABA ODNALEZIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

[poprzednia][następna]