taizu pisze:Jak obejrzałam zdjęcia na rowerku, to myślałam, że maseczkę założyłaś jej dla żartu ze szmatki![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Jak obejrzałam zdjęcia na rowerku, to myślałam, że maseczkę założyłaś jej dla żartu ze szmatki![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Miaudobry
meggi 2 pisze:Oliwka śliczna psota
vega013 pisze:
Oliwka to Tajemniczy Don Pedro, Szpieg z Krainy Deszczowców
albo inaczej - Szpieg w Masce
![]()
oczywiście tylko wtedy, kiedy nie jest Oliwią Demolką z Piekła Rodem lub Wredną Małpą Nakrapianą (określenie najczęściej używane przez TŻeta).
Porównaj proszę z innymi fotkami Oliwki. Dlaczego futerko na pysiu miałoby być nieprawdziwe?Taka była słodziutka, pastelowa. Dopiero później futerko się wybarwiło.
Uczyłam malutką wdrapywać się na drapak. Trzymam rękę w pogotowiu, żeby łapać w razie czego.
Kliknij miniaturkę
Przepraszam za jakość fotek. Nie miałam aparatu i fociłam komórką. Zdjęcia nie są wyraźne, ale wiernie oddają kolory.
Kociara82 pisze:sory za maly spam, ale pilnie musze to sprzedac, pilnie mi gotowka potrzebna![]()
viewtopic.php?f=27&t=116345&start=0 taki maly bazarek...
![]()
Kociara82 pisze:jakie to slodkie malenstwo![]()
![]()
![]()
normalnie pluszaczek
![]()
![]()
dune pisze:cmok cmok pourlopowo
vega013 pisze:dune pisze:cmok cmok pourlopowo
dune - świetnie, że jesteś z nami![]()
Dokąd tak wojażowałaś?
dune pisze:vega013 pisze:dune pisze:cmok cmok pourlopowo
dune - świetnie, że jesteś z nami![]()
Dokąd tak wojażowałaś?
i tam zaraz wojażowałam - dyzurne 2 tyg plackiem na plaży
a teraz powinnam do sanatarium jechac bo mnie ten urlop wyczerpał ze wszystkich stron
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości