DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 18:31 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek[*] zbieram na cmen

Dulencja pisze:Wiem, że to głupie, ale chodzę z Paćkiem na spacery. Chodzę w jego ulubione miejsca, gadam do niego w myślach, czasem się zapominam i mówię do niego na głos.. Nie radzę sobie...

Wcale nie głupie. To Twój Przyjaciel. Zmarł. Boli.
Przytulam

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Czw sie 26, 2010 18:32 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek[*] zbieram na cmen

To minie.. ten żal i złość na los... zostaną wspomnienia, tylko te dobre, do których będziesz się uśmiechać.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 26, 2010 18:39 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek[*] zbieram na cmen

Theodora pisze:
Dulencja pisze:Wiem, że to głupie, ale chodzę z Paćkiem na spacery. Chodzę w jego ulubione miejsca, gadam do niego w myślach, czasem się zapominam i mówię do niego na głos.. Nie radzę sobie...

Wcale nie głupie. To Twój Przyjaciel. Zmarł. Boli.
Przytulam

Dokladnie, wcale nie glupie. Trzymaj sie
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sie 26, 2010 20:19 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek[*] zbieram na cmen

Trudno przejść obojętnie obok śmierci przyjaciela. Pewnie jeszcze nieraz będzie spał na kanapie i chodził z Tobą na spacery...Mam nadzieję, że niedługo żal zastąpią miłe wspomnienia.

On miał najlepszy dom na świecie, Ty wspaniałego przyjaciela. Taka strata boli, ale tego co przeżyłaś, wspomnień nikt Ci nie odbierze.

Trzymaj się ciepło.
Obrazek Obrazek

Babett_B

Od: Pon lut 02, 2009 19:50

Post » Pt sie 27, 2010 12:27 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*] Paciek[*] zbieram na cmen

Pojechałam dziś z Gnojcami do Seidla...

Gucio się zaszczepił. Jako jedyny.

Od przedwczoraj Jaś miał duży brzuszek jakby się najadł. Dziś brzuszek zdecydowanie się zwięszył.
Jaś ma temperaturę i płyn w brzuszku ... Niby przy nakłuciu bardzo mało wyszło, ale później z Jasia pociekło. Apetyt mu dopisuje, humorek też. Dostał leki, może to nie jest to najgorsze...

Staś bardzo niewyraźny, chudziutki, osłabiony... Testy ujemne. Ania Zmienniczka podejrzewa m.in FIP bezwysiękowy.
Kupiłam Stasiowi tacki RC dla kociąt, miałam nadzieję, że zje, ale nie chce. Staś je tylko kurczaczka (już się gotuje) albo tuńczyka... Dokarmiam go też convą. Stasio jest naprawdę słabiutki.

Pieprzony miesiąc :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pt sie 27, 2010 12:33 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

Magda dopiero dopadłam kompa, mój umarłbył.
Bardzo, bardzo mi przykro z powodu Paćka, ja w listopadzie pożegnałam moją seniorkę Mikunię, przytulam bardzo mocno.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt sie 27, 2010 13:09 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

kurna, jak się wali to na całego :evil:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt sie 27, 2010 14:10 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

Rozrobiłam Stasiowi pasztecik RC z wodą i mu strzykawką do pyśka. Zjadł, nawet sam troszkę pochlipał 8O
Zaturbowałam go w kocyk, położyłam na kolankach i śpi.

Jaś ma mniejszy brzuszek. Troszkę z niego wyleciało-to fakt. Na kołdrze są mokre plamy. Może i leki zadziałały. Myślałam, że mam zwidy, ale brzuszek nie jest już tak wielki jak był rano. Z całą pewnością.

Dulencja

Post » Pt sie 27, 2010 14:12 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

Bardzo trzymamy kciuki za Dulencjowo :ok: :ok: :ok:

Też mamy psa Korę, ma 5,5 roku. Mamy ją od małego. Nie wyobrażamy sobie bez niej...
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt sie 27, 2010 14:56 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

Jaśki i Staśki nie chorować mi tam! :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sie 27, 2010 15:22 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

Dulencjo, dopiero doczytałam :( Przykro mi z powodu Paćka (*) Przytulam. Trzymaj się. Żal minie, zostaną dobre wspomnienia.
Trzymam kciuki za Jasia i Stasia.

A co słychać u Maszutka? Wszystko w porządku?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt sie 27, 2010 15:30 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

Vega, dzięki.

Maszuś ma się świetnie, śpi ze mną, czyta ze mną, robi wszystko ze mną, byle na łóżku.

Dulencja

Post » Pt sie 27, 2010 15:43 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

przykro mi z powodu pieska :(

my tez tak niedawno pozegnalismy naszego owczarka - miala guza na tarczycy :(
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Pt sie 27, 2010 18:04 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

Jasiowi zmalał zdecydowanie brzuszek, ale zrobiła mu się "torebka" pod spodem... Tam "spływa" płyn i pomału wydostaje się na zewnątrz nie umiem tego jakoś medycznie określić, ale tak to wygląda

Staś śpi na podusi elektrycznej, najedzony. Karmię go co jakieś dwie godz małymi porcjami.

Gaba odstawiła scenę. Rano wlazła na półeczkę w łazience i tam tak siedziała. Jak napełniałam kociastym miski to zaczęła się drzeć. Jak chciałam ją zdjąć, zaczął się koncert. Raczej wrzask, mega wrzask Gaby.
Siedzi teraz w kanapie i się napełnia.

Mam dość dzisiejszego dnia, tego tygodnia, tego miesiąca :evil:

Idę z Paćkiem na spacer... Muszę odpocząć...

Dulencja

Post » Pt sie 27, 2010 21:03 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*] Jaś i Staś:(((((

:ok: :ok: :ok: za zdrowie kociastych
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

[poprzednia][następna]