BUBU 2 MA CUDOWNY DS U KATARZYNY1207 [*]ŻEGNAJ BUBU:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 14:38 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Widzę, że źle zrobiłam pisząc o słabych zdjęciach.
No cóż nie było moim zamiarem nikomu dokuczyć. :roll:

Wiem z wieloletniego doświadczenia, że dobre zdjęcia są najważniejsze, potem dopiero tekst. Tym bardziej, że ogłoszeń w podobnym stylu są setki. Czymś to "nasze" ogłoszenie powinno przyciągnąć.
Jeżeli miniatura się nie spodoba nikt do tekstu już nie zagląda. Chyba, że jest to kot rasopodobny i młody.
No ale oczywiście nie jest to moje ogłoszenie, więc pozostaje mi zyczyć Bubu jak najlepszego domu.
:ok: :ok:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw sie 26, 2010 18:54 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Anda pisze:Widzę, że źle zrobiłam pisząc o słabych zdjęciach.

Wiem z wieloletniego doświadczenia, że dobre zdjęcia są najważniejsze, potem dopiero tekst. Tym bardziej, że ogłoszeń w podobnym stylu są setki. Czymś to "nasze" ogłoszenie powinno przyciągnąć.
Jeżeli miniatura się nie spodoba nikt do tekstu już nie zagląda. Chyba, że jest to kot rasopodobny i młody.
No ale oczywiście nie jest to moje ogłoszenie, więc pozostaje mi zyczyć Bubu jak najlepszego domu.

Nie wiem,czy to było do mnie...? bo ja niekumata na allegro i nie robiłam ogłoszenia ... Co do ogłoszeń, to wszystko co Ci potrzebne ode mnie dostaniesz :mrgreen:
Zdjęcia Bubusia są na pierwszej stronie, innych póki co nie mam... ale może jeszcze się coś da wybrać? Zdjęcie Bubusia ze schronu - to na którym tak wisiał na siatce (i które u mnie zadecydowało o tym, że Bubuś jest u mnie) ma chyba tylko założycielka wątku kociczka...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw sie 26, 2010 19:32 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

sory za maly spam, ale pilnie musze to sprzedac, pilnie mi gotowka potrzebna :oops: :arrow: viewtopic.php?f=27&t=116345&start=0 taki maly bazarek... :oops: :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sie 26, 2010 20:25 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:

Nie wiem,czy to było do mnie...? bo ja niekumata na allegro i nie robiłam ogłoszenia ... Co do ogłoszeń, to wszystko co Ci potrzebne ode mnie dostaniesz :mrgreen:
Zdjęcia Bubusia są na pierwszej stronie, innych póki co nie mam... ale może jeszcze się coś da wybrać? Zdjęcie Bubusia ze schronu - to na którym tak wisiał na siatce (i które u mnie zadecydowało o tym, że Bubuś jest u mnie) ma chyba tylko założycielka wątku kociczka...

No tak, bo nie odpowiedziałaś na moje złośliwe uwagi o fotkach (kilka postów wcześniej), więc pomyślałam, że Cie dotknęłam :mrgreen:
Ogłoszenie jest Ok, tylko foteczki do d...
Przygotuję te fotki i mogę Ci wysłac, bo bez wejścia na twoje konto na allegro nie wstawię do ogłoszenia, musisz to zrobić sama.
Trzeba się zalogować, wejść na "moje allegro" potem edytować to ogłoszenie i wcisnąć "zmień" . Potem znaleźć te stare zdjęcia, wywalić je i wstawić nowe.
Dasz radę?? :twisted:

Anda

Post » Czw sie 26, 2010 21:17 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Widzę, że dyskusja o kiepskich zdjęciach na allegro tyczy się mojej osoby :wink: .
Za niewydarzone allegro przepraszam - uprzedzałam, że jestem lebiega w temacie, ale innych chętnych do robienia allegro nie było. Uznałam więc, że lepiej takie ogłoszenie niż żadne. :oops:
Zdjęcia odrobinę "poprawiłam", ale to wszystko na co mnie stać :mrgreen: Jeśli ktoś zrobi nowe allegro, to proszę tylko o info, zaraz zakończę moją aukcję przed czasem (jest tylko na 7 dni do 1 września).

A za domek dla Bubusia nieustające kciuki :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Czw sie 26, 2010 22:27 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Betaka, wybacz. :oops:
Może umówmy się, że wystawię aukcję od 1 września, o ile mogę wziąć Twój tekst.
No chyba, że BUBU znajdzie dom do tego czasu.
Może tak być?
A może z tych małych zdjęć nic lepszego się nie da zrobić.
Fajne jest to które jest na banerku :)

Anda

Post » Pt sie 27, 2010 8:08 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Anda pisze:Betaka, wybacz. :oops:
Może tak być?

Mogę Ci wysłać na maila wszystkie zdjęcia Bubusia jakie posiadam, nie miniaturki tylko normalnych rozmiarów...Tylko nie wiem, czy pisząc o zdjęciach do kitu miałaś na myśli złą jakość (rozdzielczość itp) czy kiepskie ujęcia :mrgreen: - bo z tym to już nic nie zrobię...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt sie 27, 2010 8:23 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Anda pisze:Betaka, wybacz. :oops:
Może tak być?

Tekst jest Gibutkowej, która wyraziła zgodę na wykorzystanie go na allegro. :1luvu:
Ok, nie będę wznawiać aukcji po 1 września.

Bubu, oby domek szybko się znalazł :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt sie 27, 2010 8:37 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Bubuś mnie w nocy przeziębił... :twisted: najsampierw otworzył balkon (nie wiem jak 8O ), a potem mu było w doopkę zimno, ale zamiast przyjść do mnie do łóżka (i mnie też ogrzać :mrgreen: ) to zrobił włam do szafy...wywalając oczywiście wszystko z półki, bo przecież inaczej by się nie zmieścił... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt sie 27, 2010 14:11 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:Dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Bubusia... Bubuś pewnie nie byłby zadowolony :mrgreen: ... "zasiedział" już swój parapecik... teraz próbuje "zasiedzieć" na własność mnie i łóżko ... :ryk:
I nie wiem, jak ja go oddam ... :crying: ...pokochałam już tego kota ...

Mi też by było ciężko po tym co piszesz Kasiu.Pewnie czuje Słodziak,że mu praktycznie życie uratowałaś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sie 27, 2010 14:14 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:

Kasiu to zdjęcie było chyba w poprzednim wątku,albo na początku tego,zaraz je poszukam,chociaż ciężko mi na nie patrzeć
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt sie 27, 2010 14:23 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt sie 27, 2010 14:24 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:Bubuś mnie w nocy przeziębił... :twisted: najsampierw otworzył balkon (nie wiem jak 8O ), a potem mu było w doopkę zimno, ale zamiast przyjść do mnie do łóżka (i mnie też ogrzać :mrgreen: ) to zrobił włam do szafy...wywalając oczywiście wszystko z półki, bo przecież inaczej by się nie zmieścił... :evil:

O kurde :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 28, 2010 20:15 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

A zapomniałam zapytać ,posprzątał po sobie ? :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sie 28, 2010 21:25 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

kociczka39 pisze:A zapomniałam zapytać ,posprzątał po sobie ? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: tiiaaaa .... pod łóżko.....
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]