RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 25, 2010 15:24 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

kurcze, ale to jest nie fair! Tyle domkow juz bylo zachwyconych tym niezwyklym kotem, tyle domkow gotowych na adopcje, i nagle zlosliwy los powiedzial NIE! Kiedy w kocnu to sie odmieni na TAK?!

Ja wciąż czekam na Ciebie, mój domku, nie tracę nadziei, choć już kilka razy byłem o włos... Wszyscy mi wciąż powtarzają, że jestem niezwykły, piękny itd... Że jestem fajnym kocim kumplem... To miłe wiedzieć, że dla wielu osób coś znaczę, że jestem ważny. Chciałbym jednak i marzę wciaż o tym, by w kocu stać się tym jednym jedynym najukochańszym kotkiem, pupilkiem, przyjacielem, ziomalem, kumplem, takim na zawsze, cokolwiek się wydarzy! Być najważniejszym dla tego jednego jedynego człowieka, dla tego domku być NUMER 1 :ok:

Rudzik

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 25, 2010 21:32 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

Kociara82 pisze:Chciałbym jednak i marzę wciaż o tym, by w kocu stać się tym jednym jedynym najukochańszym kotkiem, pupilkiem, przyjacielem, ziomalem, kumplem, takim na zawsze, cokolwiek się wydarzy! Być najważniejszym dla tego jednego jedynego człowieka, dla tego domku być NUMER 1 :ok:
Rudzik

Jeszcze trochę cierpliwości Rudziku - będzie dobrze :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro sie 25, 2010 21:34 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

Betaka pisze:
Kociara82 pisze:Chciałbym jednak i marzę wciaż o tym, by w kocu stać się tym jednym jedynym najukochańszym kotkiem, pupilkiem, przyjacielem, ziomalem, kumplem, takim na zawsze, cokolwiek się wydarzy! Być najważniejszym dla tego jednego jedynego człowieka, dla tego domku być NUMER 1 :ok:
Rudzik

Jeszcze trochę cierpliwości Rudziku - będzie dobrze :ok:

Ooo tez tak mysle! Predzej czy pozniej, ale i Ty sie doczekasz domku :ok: :ok: Po prostu w Twoim przypadku bedzie to do pieciu, a nie do trzech razy sztuka :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro sie 25, 2010 21:39 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

no to hopsiamy na pierwsza, kochanie :1luvu: :1luvu:

cioteczka powoli kladzie sie spac, buziam na dobranoc uroczy pysio i wciaz trzymam mocno :ok: :ok: za TEN JEDEN JEDYNY domek :) Domek wyjatkowy, bo kot wyjatkowy 8)

Kociara82

Post » Czw sie 26, 2010 10:06 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

hop do gory

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Czw sie 26, 2010 11:08 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

:1luvu: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Czw sie 26, 2010 21:20 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

Rudzik juz jest w DS :1luvu: , szczegóły poda Beteka .
Jestem wyczerpana i dlatego tak mało teraz zaglądam na forum , przepraszam :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw sie 26, 2010 21:25 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

Stało się - Rudzik trafił dziś do swojego nowego domku w Siemianowicach :dance2:
Po drodze Rudzik odwiedził swoją nową lecznicę, miał zrobione USG i czeka go jeszcze badanie moczu i krwi. Za zdrowie Rudzika kciuki nadal będą potrzebne. :ok:
W nowym domu jest już 13-letni kocurek z SUK. Panowie przywitali się chłodno, ale bez agresji. Owszem, trochę na siebie pofuczęli. Rudzik zadekował się w swoim pokoju (tak, tak, ma swój pokój), a rezydent pilnuje pod drzwiami, żeby się nie oddalił :mrgreen:
Teraz z pewnym niepokojem czekamy na pierwsze sioo...

Betaka

Post » Czw sie 26, 2010 21:33 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

Wiedzialam, ze sie doczekasz :mrgreen: To bylo jasne jak slonce, ze w koncu bedziesz miec swoj DS 8) Powodzenia rudzielcu kochany :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sie 26, 2010 21:40 Re: RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN NA KARME~TYCHY~

ciesze sie ogromnie, choc... coz... :oops: :oops: tesknie za nim juz... :oops:
Dlugo czekales, kochanie na TEN domek, ale w koncu nadszedl ten szczesliwy dzien :1luvu: :1luvu: gratuluje i Tobie, slodki i domkowi tez, bo dokocil sie o tak niezwyklego kota, na jakiego nie kazdy zasluzyl by miec :ok: ty jestes wspanialy i wyjatkowy :1luvu:
Buziaki przesylam w uroczy pyszczek, sloneczko :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pt sie 27, 2010 6:37 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Beatko-tak strasznie sie cieszę!!!!!
Wreszcie Rudziaszek ma dom!-oby kocurki sie dogadały!
I tak jak Ci mówiłam-służę radami !!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 27, 2010 11:00 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Rudziku, kochanie, jak ci minela pierwsza noc w nowym domku? :1luvu:

nieraz sie zdarza, ze na poczatku jest prychanie, syczenie, zlosc, a potem koty bez siebie zyc nie moga. Rudzik jest pro koci i to bardzo, wiec z jego strony na pewno beda dazenia do zgody :)

Kociara82

Post » Pt sie 27, 2010 11:07 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

8O Ale wiadomości 8O
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sie 27, 2010 12:16 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Od wczoraj do rana nie było sioo, więc gnani niepokojem pojechaliśmy z nowym opiekunem Rudzika zobaczyć, co w kuwecie :wink: (szef z roboty nas wywali niechybnie). Znaleźliśmy piękne sioo :ok:
Rudzik pierwszą noc spędził w łożku :D Rezydent nadal trzyma dystans i syczy, a Rudzik robi wrażenie wyluzowanego 8O Wygląda na to, że dokocenie będzie dużo trudniejsze dla rezydenta, niż naszego rudzielca. Feliway cały czas włączony.

Betaka

Post » Pt sie 27, 2010 12:25 Re: RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Betaka pisze: Feliway cały czas włączony.

Beatko, że tak spytam gdzie można to kupić :oops:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]