Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 25, 2010 9:09 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:A teraz śliczne cieszyńskie kretki :)
Irysia - istny cukiereczek. Śliczna, cudowna, rozkoszna :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Lafi - niezwykła, okrąglutka ślicznotka :)
Safi - niebieska, poważna, pluszowa :)

ooo!!! :mrgreen: :mrgreen: mile odwiedzinki byly :mrgreen: :mrgreen:

Sihajko, robisz piekne zdjecia :1luvu: :1luvu:

kretki cudowne, widoczki piekne, fajnie, ze juz jestes :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw sie 26, 2010 7:04 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sie 26, 2010 15:58 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witam serdecznie :)
Odkąd wróciłam jakoś tak się porobiło, że mam pełne ręce pracy i na ciągle na coś nie starcza mi czasu. Mój Morfeuszek zdrowieje :) Teraz tylko żeby mu sierść odrosła wokół oczek, bo od tego wycierania ma łyse placki i wygląda nieszczególnie. Ale kochany jest jak zwykle :)
Joachim kocha po prostu zabawę ze sznurkiem, ostatnio dostał aż takiej zadyszki, że sapał jak piesek :)
Dzisiaj właśnie koteczka Gaja postanowiła mi się pochwalić swoją nową umiejętnością i wlazła na barierkę balkonu. Mało zawału nie dostałam. Niby balkon zabezpieczony, ale to strasznie wygląda. Od razu ją ściągnęłam. Nigdy wcześniej tego nie robiła, więc winę "zwalam" na Mratę. Nauczyła Gaję niepożądanych sztuczek pod moją nieobecność. Ciekawe, czego Gaja nauczyła Mratę... :roll:
;)
No dobra, to na razie :)
Pozdrawiamy serdecznie :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw sie 26, 2010 16:43 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zapytaj Mraty, czego się nauczyła. :mrgreen:
I ciii, bo następnym razem opiekunkę stracisz! :lol:
Buziaczki dla Morfunia i dla wszystkich głaski! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sie 26, 2010 16:58 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ja nauczyłam się od Gai walić po pysku kocury... Chociaż Gaja i tak jest w tym lepsza.

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Czw sie 26, 2010 17:50 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sie 26, 2010 17:56 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

tillibulek pisze:
Sihaja pisze:A teraz śliczne cieszyńskie kretki :)
Irysia - istny cukiereczek. Śliczna, cudowna, rozkoszna :)
Lafi - niezwykła, okrąglutka ślicznotka :)
Safi - niebieska, poważna, pluszowa :)

8O o, pomylilam watki- kretki 8O
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt sie 27, 2010 6:49 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

ObrazekSihajko i Kotunie!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt sie 27, 2010 10:08 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Mrata pisze:Ja nauczyłam się od Gai walić po pysku kocury... Chociaż Gaja i tak jest w tym lepsza.

Gaja feministka? :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt sie 27, 2010 15:38 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

tillibulek pisze:
Mrata pisze:Ja nauczyłam się od Gai walić po pysku kocury... Chociaż Gaja i tak jest w tym lepsza.

Gaja feministka? :lol:

Absolutnie nie, feministka ze mną mieszkać by nie mogła. Raczej Gaja - prawdziwa kobieta nie dająca sobie w kaszę dmuchać. Kobieta znająca swoją wartość i potrafiąca chłopaków ustawić na odpowiednim dla nich poziomie, czyli duużo niżej niż ona - kobieta :) Niech samce wiedzą, gdzie ich miejsce, a co :)
Witam serdecznie w ten pochmurny, ciemny dzień....
:)

Sihaja

Post » Sob sie 28, 2010 6:50 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sie 28, 2010 9:11 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej Sihajko i kotki :-) Morfeuszek już całkiem zdrowy?
U nas ciągle pada, szaro i ponuro. Na szczęście mam wolny weekend więc porobię coś w domu i pomiziam się z kotami :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob sie 28, 2010 10:10 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Cześć :)
Morfeuszek jeszcze nie całkiem zdrowy, w poniedziałek jedziemy na kontrolę i zastrzyk. Ale już naprawdę dobrze wygląda, więc się nawet tak bardzo nie martwię :)
W poniedziałek do weta jedzie także Joachim - na coroczne szczepienia i przegląd :) Tego to będzie ciężko opanować w gabinecie, bo on to taki ciekawski, musi wszystko zobaczyć, powąchać, dotknąć... a tu każą w jednym miejscu siedzieć. No straszne :)
Gaja ma do stycznia spokój, także musi obejść się bez atrakcji :) Myślę, że jej to na łapkę, strasznie stresują ją wyjścia z domu :)
No, lecę wieszać pranie, niech trochę podeschnie na balkonie, zanim zacznie znów padać....

Sihaja

Post » Sob sie 28, 2010 10:28 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Nie zdążyłam - leje jak z cebra....

Sihaja

Post » Sob sie 28, 2010 11:46 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

To ja za Morfeuszka potrzymam :ok:
ps- moje pranie calkiem mokre wisi w łazience- tez nie zdażylam :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]