miszelina pisze:Azyl mi się źle kojarzy.....
no właśnie mnie też ale słownikowe znaczenie słowa azyl (schronienie) nie jest pejoratywne dlatego go podałam.
Lutro, co to za kot w koszyku? gadaj
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Azyl mi się źle kojarzy.....
vanja pisze:Wspaniale, ze Miko bedzie mial swoj dom. Nalezy mu sie. I Totka, dwa uratowane zycia. Nie chcialam cie straszyc Tweety, wystarczy, ze sama jestem przerazona i nie wiem czy przerazaja mnie koszta czy choroba malych, pewnie jedno i drugie. I caly czas sie zastanawiam jakim pechowym trafem calciwiroza jest u mnie skoro tak sie pilnowalam, za duzo mam do stracenia, aby ryzykowac kontakt z chorobami zakaznymi. Oby tylko Wisience zeszla opuchlizna, bo inaczej sterydy. Roman uprzedzil, ze wtedy dluzsze leczenie. A dziewczyna jeszcze nie szczepiona! A moze Koci raj? Albo Przystan nadzieji?
miszelina pisze:vanja pisze:Wspaniale, ze Miko bedzie mial swoj dom. Nalezy mu sie. I Totka, dwa uratowane zycia. Nie chcialam cie straszyc Tweety, wystarczy, ze sama jestem przerazona i nie wiem czy przerazaja mnie koszta czy choroba malych, pewnie jedno i drugie. I caly czas sie zastanawiam jakim pechowym trafem calciwiroza jest u mnie skoro tak sie pilnowalam, za duzo mam do stracenia, aby ryzykowac kontakt z chorobami zakaznymi. Oby tylko Wisience zeszla opuchlizna, bo inaczej sterydy. Roman uprzedzil, ze wtedy dluzsze leczenie. A dziewczyna jeszcze nie szczepiona! A moze Koci raj? Albo Przystan nadzieji?
Koci Raj jest fajny!!!
Przystań Nadziei też i pasuje do Funduszu Nadziei na Życie
BarbAnn pisze:miszelina pisze:vanja pisze:Wspaniale, ze Miko bedzie mial swoj dom. Nalezy mu sie. I Totka, dwa uratowane zycia. Nie chcialam cie straszyc Tweety, wystarczy, ze sama jestem przerazona i nie wiem czy przerazaja mnie koszta czy choroba malych, pewnie jedno i drugie. I caly czas sie zastanawiam jakim pechowym trafem calciwiroza jest u mnie skoro tak sie pilnowalam, za duzo mam do stracenia, aby ryzykowac kontakt z chorobami zakaznymi. Oby tylko Wisience zeszla opuchlizna, bo inaczej sterydy. Roman uprzedzil, ze wtedy dluzsze leczenie. A dziewczyna jeszcze nie szczepiona! A moze Koci raj? Albo Przystan nadzieji?
Koci Raj jest fajny!!!
Przystań Nadziei też i pasuje do Funduszu Nadziei na Życie
to może chatka nadziei
kosma_shiva pisze:milu,
my chcemy czerwony materiał, bo teraz wzystkiie koty na niebieskim, czarnym, lub u Kingi zielonym
milu pisze:kosma_shiva pisze:milu,
my chcemy czerwony materiał, bo teraz wzystkiie koty na niebieskim, czarnym, lub u Kingi zielonym
Ok, to ja go przeprasuję i na Kocimską? A może ktoś z was w centrum/na Olszy/ na Bronowicach się przewija, może gdzieś do pracy na recepcję bym podrzuciła?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 117 gości