K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 9:50 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

miszelina pisze:Azyl mi się źle kojarzy.....

no właśnie mnie też ale słownikowe znaczenie słowa azyl (schronienie) nie jest pejoratywne dlatego go podałam.

Lutro, co to za kot w koszyku? gadaj

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 26, 2010 10:05 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

Wspaniale, ze Miko bedzie mial swoj dom :) . Nalezy mu sie. I Totka, dwa uratowane zycia. Nie chcialam cie straszyc Tweety, wystarczy, ze sama jestem przerazona i nie wiem czy przerazaja mnie koszta czy choroba malych, pewnie jedno i drugie. I caly czas sie zastanawiam jakim pechowym trafem calciwiroza jest u mnie skoro tak sie pilnowalam, za duzo mam do stracenia, aby ryzykowac kontakt z chorobami zakaznymi. Oby tylko Wisience zeszla opuchlizna, bo inaczej sterydy. Roman uprzedzil, ze wtedy dluzsze leczenie. A dziewczyna jeszcze nie szczepiona! A moze Koci raj? Albo Przystan nadzieji?

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Czw sie 26, 2010 10:25 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

vanja pisze:Wspaniale, ze Miko bedzie mial swoj dom :) . Nalezy mu sie. I Totka, dwa uratowane zycia. Nie chcialam cie straszyc Tweety, wystarczy, ze sama jestem przerazona i nie wiem czy przerazaja mnie koszta czy choroba malych, pewnie jedno i drugie. I caly czas sie zastanawiam jakim pechowym trafem calciwiroza jest u mnie skoro tak sie pilnowalam, za duzo mam do stracenia, aby ryzykowac kontakt z chorobami zakaznymi. Oby tylko Wisience zeszla opuchlizna, bo inaczej sterydy. Roman uprzedzil, ze wtedy dluzsze leczenie. A dziewczyna jeszcze nie szczepiona! A moze Koci raj? Albo Przystan nadzieji?

Koci Raj jest fajny!!!
Przystań Nadziei też i pasuje do Funduszu Nadziei na Życie :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw sie 26, 2010 10:36 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

miszelina pisze:
vanja pisze:Wspaniale, ze Miko bedzie mial swoj dom :) . Nalezy mu sie. I Totka, dwa uratowane zycia. Nie chcialam cie straszyc Tweety, wystarczy, ze sama jestem przerazona i nie wiem czy przerazaja mnie koszta czy choroba malych, pewnie jedno i drugie. I caly czas sie zastanawiam jakim pechowym trafem calciwiroza jest u mnie skoro tak sie pilnowalam, za duzo mam do stracenia, aby ryzykowac kontakt z chorobami zakaznymi. Oby tylko Wisience zeszla opuchlizna, bo inaczej sterydy. Roman uprzedzil, ze wtedy dluzsze leczenie. A dziewczyna jeszcze nie szczepiona! A moze Koci raj? Albo Przystan nadzieji?

Koci Raj jest fajny!!!

to może chatka nadziei
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw sie 26, 2010 12:24 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

BarbAnn pisze:
miszelina pisze:

Koci Raj jest fajny!!!

to może chatka nadziei

po mojemu ciepło, bardzo ciepło :)

Tweety

Post » Czw sie 26, 2010 15:10 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

a moze "dom spokojnego kota"??
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw sie 26, 2010 15:12 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

katgral pisze:a moze "dom spokojnego kota"??

Brzmi trochę jak dom spokojnej starości :ryk:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw sie 26, 2010 15:21 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

no to może "kocia szansa"??
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw sie 26, 2010 15:22 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

Lutra zaproponowała "Chatkę kociej nadziei" i mnie się podoba :)

Tweety

Post » Czw sie 26, 2010 15:31 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

Poszukiwania nazwy?
Może Gato Negro czyli Czarny Kot wbrew wszystkiemu przynoszący szczęście. Wtedy fajne logo mozna zrobic bo czarny kot jest bardzo obrazkowy.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Czw sie 26, 2010 16:18 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

milu,

my chcemy czerwony materiał, bo teraz wzystkiie koty na niebieskim, czarnym, lub u Kingi zielonym :)

mnie się osobiście najbardziej podobają pomysły vanji. --> "Przystań nadziei"
A może coś z ostoją?
kocia ostoja,
ostoja nadziei

koci raj, to tak trochę jak po śmierci :lol:

PS. bylismy dziś u Namidy. jak wyślę pisemną prośbę podpisaną w trzech językach do mojego szacownego małżonka, to może będą zdjęcia niebawem :evil:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw sie 26, 2010 16:20 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

Lutro, a kto siedzi w donicy?
to nie Lego, nie?
Obrazek

kosma_shiva

Post » Czw sie 26, 2010 16:23 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

kosma_shiva pisze:milu,

my chcemy czerwony materiał, bo teraz wzystkiie koty na niebieskim, czarnym, lub u Kingi zielonym :)

Ok, to ja go przeprasuję i na Kocimską? A może ktoś z was w centrum/na Olszy/ na Bronowicach się przewija, może gdzieś do pracy na recepcję bym podrzuciła?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw sie 26, 2010 16:25 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

Kocia nadzieja?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw sie 26, 2010 16:37 Re: K-ów, wózeczkowy Miko jedzie do domu!!!

milu pisze:
kosma_shiva pisze:milu,

Ok, to ja go przeprasuję i na Kocimską? A może ktoś z was w centrum/na Olszy/ na Bronowicach się przewija, może gdzieś do pracy na recepcję bym podrzuciła?

nam najlepiej na kocimską. Cincian pracuje na AGH, ale łatwiej nam odebrać po pracy z kociarni :)

materiału nie trzeba prasować :)
Obrazek

kosma_shiva

[poprzednia][następna]