Schronisko KRK - dużo bardzo smutnych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 8:52 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

35. NIUNIA - 174/07/10

Niunia uwielbia patrzeć na człowieka z góry, po to tylko, żeby dać mu kociego buziaka - głową w głowę. To bardzo miła, spokojna kicia, która podobnie jak większość jej towarzyszy najszczęśliwsza jest wtedy, gdy ktoś ją głaska, przytula, mówi jej jaka jest kochana... Niunia czeka na dom i marzy, że i do niej w końcu los się uśmiechnie...

Obrazek

Obrazek

36. PILLOW - 49/08/10

Pillow to duża, milutka koteczka, która głośno domaga się głaskania i dosyć zdecydowanie pokazuje reszcie kotów, że teraz jest jej chwila na pieszczoty. Do schroniska została oddana przez właściciela. Bardzo chciałaby znaleźć nowy dom w którym znowu, jak kiedyś, poczułaby się kochana, ważna i rozpieszczana.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

37. LISA - 103/06/10

Lisa to po prostu jedna, wielka przytulanka. Łasi sie, mizia, podstawia łepek pod rękę, snuje koło nóg i prosi, za każdym razem bardzo prosi - o nowy dom, o pieszczoty, o zainteresowanie, o kawałek ludzkiego serca...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Czw sie 26, 2010 9:50 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Jest rozbieżnośc między miau a stroną schroniska- Malwa 158/07/10 jednak nie poszła
do domu.

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Czw sie 26, 2010 11:15 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

:oops: Malina

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Czw sie 26, 2010 11:56 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Malwa przywrocona
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Czw sie 26, 2010 12:13 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

49/08/10 to Pillar czy Pillow?
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Czw sie 26, 2010 12:37 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

o, dubel

wrzuciłam pod Pillow, w razie czego podmienie imie
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Czw sie 26, 2010 12:44 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Nie ma w schronisku kota o imieniu pillar, biala duza, grubiutka, w czarne łaty to Pillow

ToraNeko

Od: Wto lut 16, 2010 17:25

Post » Czw sie 26, 2010 12:45 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

ToraNeko pisze:Nie ma w schronisku kota o imieniu pillar, biala duza, grubiutka, w czarne łaty to Pillow

no bo w sumie to podusia a nie strzelista kolumna
:-)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw sie 26, 2010 12:47 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

BarbAnn pisze:
ToraNeko pisze:Nie ma w schronisku kota o imieniu pillar, biala duza, grubiutka, w czarne łaty to Pillow

:D dokladnie ;-)

Przy okazji - do Julii mozna dopisac w opisie ze *uwielbia* siedziec na rekach :)

ToraNeko

Od: Wto lut 16, 2010 17:25

Post » Czw sie 26, 2010 12:51 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Na pierwszej stronie jest jako Pillar, to dlatego :lol:
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Czw sie 26, 2010 13:49 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

zaznaczę sobie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 26, 2010 14:19 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

ToraNeko pisze:
BarbAnn pisze:

:D dokladnie ;-)

Przy okazji - do Julii mozna dopisac w opisie ze *uwielbia* siedziec na rekach :)

z domu zmienie opis Podusi na mojej picassie
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Czw sie 26, 2010 18:36 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

mam wielka prosbe do osob pomagajacych zwierzakom w schronisku w krakowie
w sumie nie wiem kogo o to poprosic
ale moze Wy szepniecie slowko komu trzeba

jesli kiedykolwiek trafi do schroniska zwierzak oddany przez wlasciciela z ksiazeczka zdrowia
to prosze sprawdzic w tej ksiazeczce czy nie jest wpisane
"wolontariusz: Angelika Nieduziak" i dalej moj adres i telefon
jesli jest to zwierzaka moge przyjac do siebie jak najszybciej!!

dzis mialam telefon od kobiety ktora zaciekawil taki wpis w ksiazeczce
adoptowala kota z krakowskiego schroniska
wystarczylo mi imie ktore ja wpisalam w ksiazeczce
i wiedzialam o ktorego kota chodzi

nie bede tu przeklinac ale tylko takie okreslenia mi sie cisna na usta jak pomysle o kreaturze ktora adoptowala ode mnie kota
adopcja byla 6.12.09
wszystko pieknie ladnie, umowa podpisana, pozniej bylam odwiedzic, kotka w dobrej formie
w umowie oczywiscie zaznaczone ze kot wraca do mnie jesli juz nie bedzie chciany i dupa
kot trafil do schroniska - wymowka alergia na kota u dziecka, taka adnotacja w shchronisku, wyssane z palca
kotka spedzila tam miesiac
i szczescie w nieszczesciu trafila w koncu na odpowiedzialna osobe
dzieki ktorej wiem o sytuacji
kotka wyglada tak (jeszcze u mnie) foto
moze ktos ja kojarzy ze schronu?

probowalam sie dodzwonic do kreatury ktora adoptowala kota ale "nie ma takiego numeru"
prosze o wpisanie tej osoby na czarne listy wszelakie
poinstruujcie mnie czy moge tu pelne dane podac
jesli nie to skrotowo Elzbieta B..., os Kazimierzowskie 10/.. Krakow mam tez pesel i nr dowodu

jak uprzykrzyc tek kreaturze zycie, da sie jakos?
wizela zabawke pobawila sie i won
szkoda ze nic na to nie wskazywalo
Obrazek

missieek

Od: Czw cze 09, 2005 19:06

Post » Czw sie 26, 2010 19:11 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

witam po urlopowo i zaznaczam wątek !

PS. Pamietacie dziewczyny burego długowłosego kocura po wypadnięciu z okna?
Jak był dzień otwarty to mk mi go pokazywała.
Co się z nim stało?
żyje? Został oddany właścicielowi pijakowi? umarł? 8O
ciągle mi on chodzi po głowie....
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt sie 27, 2010 13:31 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

w galerii na chwilii dla pupila są kolejne koty
prosba o identyfikację tej żółtoburej przetulinki szylkreci
Obrazek
To też się ją wrzuci na chwiledlapupila

a i link ze schroniska powinien prowadzic juz prosto do zakladki-do adopcji

wpisuję swoj nr tel do ksiazeczek wydawanych tymczasow ale widac ze to kota nie chroni
Ostatnio edytowano Pt sie 27, 2010 16:45 przez BarbAnn, łącznie edytowano 1 raz
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

[poprzednia][następna]