Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:majka2222 pisze:Marzeniu, zmieniłam ogłoszenie, korzystając z Twoich i moich zapisów.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1203416409
Ogłoszenie jest piekne!!! Własnie takie jak chciałam, żeby było tylko nie mogłam wszystkiego do końca tak nazwać. Super!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:taizu pisze:Taka przewoźna budka Drzymały na kółkach od dziecięcego wózka, co to właściwie nawet nie byłaby postawiona, tylko zaparkowana?
a skąd wziąć taką budkę??
Marzenia11 pisze:Nie o styropianowe budki pytałam, bo takie robię sama dla moich wolnozyjących. zaintrygowała mnie budka Drzymały, ale chyba też jest styropianowa, a taka nie wchodzi w grę, niestety..
Rakea pisze::roll:
chyba zbiorczego wątku o budkach drewn. nie było - ale co i rusz ktoś pokazuje jak przysposobił gołą ziemię![]()
no ciężko z tym kotem faktycznie, jak będzie miał budkę i darł japę o wejście do sieni...
Marzenia11 pisze:zobaczymy jak będzie... on tak lubi dom z kanapą, że budka może go nie zainteresować..
Rakea pisze:Marzenia11 pisze:zobaczymy jak będzie... on tak lubi dom z kanapą, że budka może go nie zainteresować..
W takim razie - pozostaje tylko trzymać kciuki za ten Kacprowy DS
taizu pisze:Oczywiście budka drewniana bylaby rozwiązaniem ładniejszym... Myslę, że możnaby kupić psią, i tylko zmniejszyć otwór, ale fakt, jak Kacperek wybierze dom, to robota na nic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości