Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 25, 2010 19:46 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Chętnie spróbuję :lol: dziękuję
Legnica

Post » Śro sie 25, 2010 20:34 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Ja w sprawie pasztetowej. Spróbuj może jednak? Najpierw daj samej pasztetowej a potem zacznij mieszać z normalną mokrą karmą i tak coraz mniej pasztetowej. Powinna dać radę. Miś miał wstręt do jedzenia. Jadł tylko chrupki. Teraz je wszystko :1luvu: Najbardziej smakuje mu kurzyna :lol:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Śro sie 25, 2010 23:01 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Teraz próbujemy pasty Calo Pet,z ta pasztetowa to poczekam jak już nic innego nam nie pozostanie.Czasem Maja skubnie kawałek szyneczki,ale to tak raz na tydzień dosłownie jeden kęs.
Legnica

Post » Czw sie 26, 2010 9:55 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

oj Majeczko :(
a co u Krolisi slychac ?

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Czw sie 26, 2010 10:02 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Królisia Wandzia wsuwa za dziesięciu,brzuszek taki okrąglutki jej się zrobił,kupy ładne,preparat na kokcydia widocznie zadziałał,tylko taka smutna teraz,sama jest w klateczce,w sumie to wszystkie sa pojedyńczo.Trochę szkoda,ale Ozzy do towarzystwa to by się nadawał dopiero po kastracji,albo jak wyrośnie z tego młodzieńczego temperamentu.
Beza pięknie skorzystała z podkładu :dance: dziś rano nie musiałam najpierw łapać sie za mopa,tylko coraz kosztowniejsza ta kocinka sie robi.A w pokoju chyba udało mi się wreszcie odsmrodzić jej ulubione miejsce :roll:
Legnica

Post » Czw sie 26, 2010 10:10 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

:ok: dla Wandzi i Bezy
trzeba bedzie bazarek jakis zorganizowac :)

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Czw sie 26, 2010 10:16 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Legnica pisze:tylko taka smutna teraz,sama jest w klateczce,w sumie to wszystkie sa pojedyńczo.Trochę szkoda,ale Ozzy do towarzystwa to by się nadawał dopiero po kastracji,albo jak wyrośnie z tego młodzieńczego temperamentu.

Sama? Pojedynczo? ... A Boria? 8O

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw sie 26, 2010 10:24 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Też sam.Wandzia z powodu kokcydiów i specyficznych wymagań żywieniowych,po pierwsze ma inną karmę a po drugie na razie jest za mała na świeże roślinki które z kolei Boria uwielbia.
Legnica

Post » Czw sie 26, 2010 10:25 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Dobra...dzis porobię im wszystkim fotki :D bedzie bardziej przejrzyscie :lol:
Legnica

Post » Czw sie 26, 2010 10:29 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Ale Wandzia będzie mogła kiedyś zamieszkać znowu z Boryskiem :?: - tak się ładnie razem prezentowali i chyba było im jednak raźniej

Willow_

Post » Czw sie 26, 2010 10:37 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Willow_ nie wiem 8) byłoby super,ale nie wiem jak to jest z dorosłymi królikami.Czy mogą wcinać wszystko to co i świniorki?
Za mało jeszcze o gryzoniach wiem,ale faktycznie jak zabrałam Wandzie do innej klatki,to Borysek zazwyczaj cichutki od czasu do czasu cos pod nosem sobie gadał,jakby ją wołał.Odpowiadał mu energicznie Ozzy :roll: :lol:
Legnica

Post » Czw sie 26, 2010 10:47 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Ja to się na takich małych puchatych wogóle nie znam. Oczywiście w sklepach karmy znajdziesz dla każdego gatunku zwierzęcego, bo wiadomo, że to sposób na wyciągnięcie pieniędzy z miłośników zwierząt.
Trzebaby porównać zawartość karm w mieszankach dla świniorków i królisiów, może one wcale aża tak bardzo się nie różnią.
Wydaje mi się, że Wandzia jakimś wielkim królikiem nie będzie, więc gabarytowo pewnie się pogodzą z Boryskiem.
Ale na czas walki z kokcydiami chyba faktycznie warto jest izolować :)

PS. A jak będziesz robić zdjęcia, to sportretuj wszystkie futrzaki ... ładnie proszę Obrazek

Willow_

Post » Czw sie 26, 2010 10:49 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Dobrze,wszystkie będą miały dziś sesję 8)
Legnica

Post » Czw sie 26, 2010 10:55 Re: Legnica.Wsparcie na zakup karmy/żwiru zawsze mile widziane

Ja poproszę Saszkę :1luvu:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

[poprzednia][następna]